Se poate si asa (28)

12.4.18

Cred ca au trecut mai bine de trei saptamani de cand mi-am propus sa fac poze produselor terminate in ultimele saptamani, dar de fiecare data a aparut cate ceva si am amanat. Aseara insa am zis ca daca nu scap de sacosa care ma tot incurca o sa ajunga direct la gunoi, fara sa mai apuc sa va povestesc despre produse, asa ca m-am mobilizat, am facut pozele, am scris despre ce mi-a placut si ce nu si am dus in sfarsit produsele la gunoi.


Pentru ten am terminat multe produse de curatare: gelul micelar din gama Essential de la Douglas, cleanserul din gama cu vitamina C de la Andalou Naturals, doua geluri de curatare in varianta travel size de la Repechage si Elemis, demachiantul pentru ochi de la Bielenda (il gasiti aici, este preferatul meu de ceva vreme si deja am inceput altul) si un lapte demachiant de la Gerocossen. Toate mi-au placut si v-am povestit deja mai multe in postarile mai vechi (cu exceptia produsului de la Gerocossen din gama Argan Bio).

Am terminat si doua produse de la Paula's Choice: Resist Brightening Essence (aici v-am spus mai multe despre ea, o voi recumpara pe viitor pentru ca mi-a placut la nebunie) si Calm Redness Relief 1% BHA Lotion Exfoliant in varianta travel size. Deja folosesc varianta full size a exfoliantului, in postarea de aici v-am spus mai multe despre exfoliantii chimici si ce functioneaza pentru mine.


Gelurile de ras de la Balea au aparut in fiecare postare cu produse terminate, probabil sunt produsele pe care le cumpar cel mai des din DM. Acum am terminat o varianta cu fructe de padure si una cu grepfruit rosu, dar am cumparat zilele trecute una noua cu piersici. Despre gelul de dus cu mar si scortisoara de la Bottega Verde (il gasiti aici) sigur v-am povestit pe blog pentru ca mi-a placut mult, iar despre spumele de dus de la Nivea nu va mai zic, v-am spus deja ca-mi plac. Produsul de care nu v-am spus nimic este un sapun crema de la Ziaja cu ceai si scortisoara (il gasiti aici) pe care intentionez sa-l cumpar din nou pentru ca mi-a placut mult.

Am terminat un deodorant de la Fa din gama Oriental Moments (imi place mult aroma gamei, am avut si gelul de dus de cateva ori) si inca unul de la Nivea, cel pe care il laud mereu - Powder Touch. Pentru corp am dat gata doua exfoliante: unul luat de pe Aoro de la o firma poloneza si unul cu vanilie luat de la Hello Free Z One Discount. Am "tras" cat am putut de unul de corp Vanilla Pumpkin de la The Body Shop, sper sa reapara la un moment dat in oferta celor de la TBS.


In ultima perioada am folosit mai putine masti la plic/ sheet-type, asa ca n-am sa va arat decat cateva: una de la Dermia, un brand profesional adus de Topline, doua de la Tonymoly (va recomand sa le luati de pe ebay, cu banii pe care ii dati in Sephora pe o masca va luati 3 sau 4) si una de la Pupa. Am folosit si cativa plasturi de la Cettua, mi s-au parut ok, dar nu extraordinari - produsele Cettua le-am luat de aici, au o selectie destul de buna.

Am facut multe bai lungi luna trecuta si n-am pastrat toate ambalajele de la sarurile de baie pe care le-am folosit, dar m-am "invartit" cam intre aceleasi branduri: Balea, Aura Cacia (produsele se gasesc aici, mie imi place mult brandul asta si am multe produse de la ei) si Tetesept (nu stiu daca se gasesc si la noi, eu cred ca le-am luat din Muller).


Fata de alte dati am mult mai putin produse pentru par terminate, dar sunt sigura ca o sa recuperez curand pentru ca folosesc o groaza in perioada asta. Am terminat un sampon Elseve fara sulfati si unul pentru scalp sensibil de la Schwarzkopf din gama Bonacure, o mini masca de par de la Wella, un tratament de la Pantene si un balsam leave-in tot de la Elseve. M-am mirat cand am vazut o singura cutie de vopsea (nu stiu ce e cu brandul asta, cred ca am primit-o, pentru radacini a fost ok), probabil ca pe celelalte le-am aruncat. Am folosit si cateva servetele pentru curatat vopseaua de pe piele de la Loncolor si L'Oreal.


Singurul produs de machiaj pe care l-am terminat este un gel de sprancene de la L'Oreal de care v-am povestit mai multe cand l-am descoperit. Eu l-am luat de aici, varianta asta transparenta imi place cel mai mult, am si una colorata, dar o folosesc mai rar. Sper la urmatoarea postare de genul asta sa ma "laud" cu mai multe produse de machiaj pentru ca am cateva pe terminate si chiar mi-am propus sa le dau gata.


Avem ceva produse in comun? Ati incercat vreunul dintre ele?

11 comentarii

  1. Avem cate produse in comun cum ar fi: balsamul de la Elseve, deodorantul Nivea si demachiantul pentru ochi de la Bielenda. ��

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai am si eu putin din gelul de dus cu scortisoara si mar pe care l-am cumparat dupa ce l-am vazut la tine. Toate mi-au placut de la Bottega Verde din cate am incercat. Trebuie sa ma apuc si eu sa continui sa folosesc untul de corp de la TBS. L-am cam lasat uitat din comoditate sau lipsa de timp, dar miroase prea bine ca sa nu ma bucur de el.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am folosit si eu gelul micelar din gama Essential de la Douglas si chiar daca mi s-a parut mi se parea ca terminat foarte repede.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tot amân și eu să pozez ambalajele goale, dar am zis că mâine îmi fac musai timp. Eu stau mai prost la consumat chestii de skincare decât de makeup în ultima vreme, dar și când o să încep să termin... parcă văd că rămân fără toate preferatele absolute.
    Trebuie să-mi fac undeva o notiță cu demachiantul ăla Bielenda, mereu uit de el când dau comandă, deși m-ai convins de mult să-l încerc.
    Spor la consumat! :D

    RăspundețiȘtergere