Produse noi de machiaj de la Elizabeth Arden

4.4.18

Elizabeth Arden este un brand care a aparut de multe ori pe blog si o sa mai apara in mod sigur pentru ca folosesc de la ei atat produse pentru ingrijirea tenului, cat si parfumuri si produse de machiaj. Mi-e greu sa fac un top al produselor preferate de la ei, imi place mult gama Prevage pentru ten, imi plac parfumurile 5th Avenue, dar si White Tea m-a cucerit in ultima perioada, insa sunt si multe produse de machiaj de la ei pe care le folosesc constant.

In ultimele saptamani am incercat cateva produse noi de machiaj de la ei si astazi vreau sa va spun mai multe despre ele pentru ca imi plac mult. Produsele Elizabeth Arden au preturi mai bune decat alte branduri din aceeasi categorie si am mai scris pe blog ca mi-as dori sa le vad promovate mai des pentru ca au produse care sunt mult mai bune decat ale unor branduri la moda.


Flawless Finish Sponge-On Cream Makeup este primul fond de ten crema pe care il incerc de la Elizabeth Arden, in trecut am folosit fondul de ten din gama Prevage care mi-a placut la nebunie, iar acum am Ceramide Lift and Firm. Flawless Finish este cel mai bine vandut fond de ten de la Elizabeth Arden, iar varianta Sponge-On Cream este infuzata cu pudra de diamant pentru a capta mai bine lumina.

Finishul este unul radios si fondul de ten este potrivit unui ten normal sau uscat, nu il vad potrivit unul ten mixt sau gras. Acoperirea este medie, insa poate fi usor dusa spre full coverage pentru ca formula este usoara si se pot aplica mai multe straturi. Imi place mult ce face acest fond de ten: uniformizeaza nuanta, diminueaza aspectul imperfectiunilor, ofera o luminozitate extrem de misto si lasa tenul cu un aspect radios si sanatos. Eu am preferat sa-l fixez cu pudra ca sa fiu sigura ca rezista intreaga zi si nu am avut nici un fel de problema.


Am doua blushuri de la Elizabeth Arden pe care le folosesc des: Ceramide Cream Blush (nuanta 03 Honey) si Beautiful Color Radiance Blush (nuanta 02 Sweet Peach). Vi le-am aratat aici si v-am povestit mai multe despre ele, asa ca nu pot decat sa ma bucur ca inca o nuanta (09 Sunblush) din gama Beautiful Color Radiance a ajuns in sertarele mele.

Nuanta este exact ceea ce imi place mie sa folosesc zilnic, pentru ca reuseste sa sculpteze si sa dea viata tenului, oricat de obosita as fi. Blushul este pigmentat si poate fi aplicat usor sau intens in functie de ceea ce se doreste. Nu se fizeaza in liniile fine si rezista extrem de bine pe ten, iar particulele de lumina reusesc sa dea un efect extrem de frumos pe ten.


Fardurile pentru ochi de la Elizabeth Arden sunt o noutate pentru mine, nu le-am incercat pana acum, desi am citit de multe ori ca au o formula misto si ca sunt perfecte pentru tenurile trecute de prima tinerete care au nevoie de produse care sa ofere si ingrijire, nu doar sa aiba un scop estetic. Nuanta pe care o am eu, 02 Sandstone, este o nuanta naturala, care poate fi aplicata pe toata pleoapa sau doar pentru a lumina anumite zone. Este pigmentata, extrem de placuta pe piele si nu am observat sa se stranga inestetic (eu nu am pleoape uleioase). 


Am incercat si doua creioane: unul pentru buze si unul pentru ochi, ambele din gama Beautiful Color. Smooth Line Lip Pencil in nuanta 05 Blush este de vis: moale, pigmentat si merge perfect cu glossul meu preferat de la Elizabeth Arden, Beautiful Color Luminous Lip Gloss in nuanta 12 Iridescent Mauve. De obicei nu dau atentie creioanelor pentru buze si cand zic asta ma refer ca n-am dat niciodata bani multi pe creioane de buze, insa asta imi place mult de tot.

Precision Glide Eye Liner nu este o noutate pentru mine, am deja nuanta Sapphire (o nuanta superba de bleumarin), iar acum am si Java, o nuanta extrem de placuta de maro. Formula este imbogatita cu o gramada de ingrediente care ofera si ingrijire si sunt extrem de potrivite pentru ochii sensibili care nu tolereaza orice produs. Sunt disponibile sase nuante care acopera cam toate nevoile.


Voi folositi produse de machiaj de la Elizabeth Arden? Care sunt preferatele voastre?

4 comentarii

  1. Nu am incercat niciun produs Elizabeth Arden dar produsele lor arata senzational, ambalajele ma atrag foarte mult. ❤️❤️😍

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bine arata toate si sunt sigura ca sunt si de calitate.

    RăspundețiȘtergere