7 intr-o saptamana #160

1.4.18


Am avut o saptamana frumoasa, obositoare rau de tot, dar frumoasa. Tind sa cred ca si schimbarea de vremea are partea ei de "vina" in toata treaba asta, dar important e ca am zambit mult. Am incercat sa o iau usor dimineata si sa-mi fac timp 5-10 minute sa iau micul dejun si sa-mi pun ordine in ganduri pentru ziua respectiva si mi-a iesit, nu chiar in fiecare zi, dar ma declar multumita de rezultate. Combinatia mea preferata din ultima perioada e formata din fructe proaspete, iaurt de soia cu aroma de vanilie si quinoa expandata.

Mi-am luat cateva lucruri noi saptamana asta si am facut si o vizita in DM sa iau cateva produse. Am vazut o colectie noua de oje de la Trend It Up - Dazzling Dust - si am plecat acasa cu 3 dintre nuante: 010, 020 si 030. N-am apucat inca sa le incerc, dar am sentimentul ca o sa-mi placa mult. Am comis-o si cu o comanda maricica pe Aoro, dar o sa va arat ce mi-am luat cand ajunge comanda pentru ca sunt multe produse interesante.

Saptamana asta am primit doua provocari care m-au facut sa zambesc larg. Una a venit de la Bonduelle care mi-a trimis un amestec din gama Vapeur si tot ce mai trebuia ca sa pun magie in farfurie, asa ca i-am ascultat si am facut un delicios duet de legume alintat cu prosciutto. Daca nu aveti timp sa gatiti, amestecurile astea de legume sunt gata in 3 minute si seara sunt o adevarata mana de ajutor. Cealalta provocare a venit de la Farmec. Am primit de la ei o cutie mare plina de produse Nufar si Triumf pentru curatenia de Paste si un memo board extrem de util ca sa-mi organizez mai bine timpul. Mi-a placut mult ideea campaniei si chiar o sa incerc produsele pentru ca n-am mai luat de mult timp nimic din gama lor de curatenie.

M-am bucurat mult de vremea calda si de soare, m-am plimbat mult si m-am oprit de multe ori doar sa admir cerul si sa visez cu ochii deschisi. Fiind nascuta vara soarele ma incarca cu energie si de-abia astept lunile cand nu trebuie sa mai purtam atat de multe haine. Imi place sa imi las parul liber, sa imi iau ochelarii de soare, sa-mi bag castile in urechi si sa ma plimb ca si cum n-as avea nici o grija.

Sfarsitul de saptamana a fost dedicat relaxarii, m-am intalnit cu cativa prieteni cu care nu ma vazusem de ceva vreme si printre altele am jucat poker. Nu cred ca stiti asta despre mine, dar imi place sa joc poker. Am primit multe flori si am iesit sa mancam ceva, iar eu - dupa mult timp - mi-am comandat o portie de paste pe care am savurat-o pentru ca e bine sa traiesti clipa si sa creezi amintiri atunci cand te astepti mai putin.

Saptamana voastra cum a fost?

6 comentarii

  1. Saptamana mea a fost cu destule momente bune :)
    P.S. Multumesc mult, Cami pentru acele recomandari. Mi-am facut deja o lista :)

    Zi vesela sa ai
    :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ma bucur ca am scapat in sfarsit de iarna , aveam impresia ca nu o sa mai vina primavara . Am vazut pe insta ca joci poker :))
    Astept sa ne arati comanda de pe Aoro, stii ca sunt curioasa . M-ai intrebat de balsamul pentru buze de la Nivea si l-am folosit de cateva ori, prima data l-am scapat pe gresie si a rezistat cu brio desi nu ma asteptam , adooor mirosul celui roz si imi aduce putin aminte de cele de la Eos doar ca acesta se simte mai hidratant.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scriu si eu zilele astea despre ele, ala roz imi place si mie. Si va arat ce am luat si de pe Aoro, a ajuns comanda. :)

      Ștergere
  3. Si pe mine ma bulverseaza putin vremea de afara dar sper sa isi revina. De mult am zis si eu sa ma tin sa iau micul dejun ca oamenii normali dar nu resusec :)))
    Abia astept sa vad ce produse ti ai comandat de pe site ul Aoro. 😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scriu zilele astea, chiar sunt cateva produse care merita. :)

      Ștergere