Fond de ten PhotoFocus de la wet n wild

9.1.18


Recent am terminat cateva fonduri de ten care imi placeau mult si chiar ma gandeam ce sa-mi iau, dar mi-am amintit ca am primit la Beauty Bloggers Secret Santa, evenimentul de care v-am povestit aici, cateva produse de la wet n wild printre care si fondul de ten PhotoFocus, de care am citit multe pareri bune. Asa ca l-am pus la treaba si m-a cucerit. 

Eu prefer sa-l combin cu picaturile de iluminare de la The Body Shop pentru ca prefer un efect mai luminos, dar arata bine si folosit singur. Nu ma asteptam ca un fond de ten atat de ieftin (pe Elefant l-am vazut cu 26,99 lei - gasiti produsele wet'n'wild aici) sa arate atat de bine pe ten, sa reziste ore intregi si sa capteze atat de bine lumina, astfel incat tenul sa aiba un aspect odihnit si sanatos.


Ambalajul imi place foarte mult, spatula este extrem de utila si chiar as vrea sa vad tipul asta de aplicator la mai multe branduri atunci cand e vorba de fonduri de ten lichide care nu vin cu pompa. Nuanta pe care o am eu, Nude Ivory, mi se potriveste foarte bine si are un subton neutru, pe tenul meu normal fara pori dilalati si alte probleme mari se comporta extrem de bine, nu stiu insa daca l-as recomanda unui ten uscat pentru ca are o formula usor mata care s-ar putea sa accentueze zonele mai uscate.

Nu stiu ce sa spun despre efectul #nofilter cu care se lauda cei de la wet'n'wild pentru ca nu l-am testat in diferite lumini si nici n-am facut poze cand l-am purtat, insa daca cautati un fond de ten cu acoperire medie, efect natural, textura lichida, care sa nu incarce si care sa ajute un pic tenul obosit va recomand sa-l incercati, mai ales ca produsele wet n wild au inceput sa apara in tot mai multe locuri. 

Ati incercat acest fond de ten? Stiti produsele de la wet n wild?

6 comentarii

  1. Și eu l-aș trece pe listă, chiar m-ai făcut curioasă despre el. Dar cum mi-am propus că nu mai cumpăr produse noi în următoarele 6 luni, mai are de așteptat mult și bine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha ha, eu nu ma chinui cu restrictii d-astea. Am bani, imi iau ce vreau, nu am, nu imi iau. :)

      Ștergere
  2. M-am mai pus și eu puțin la curent cu canalele de beauty de pe youtube mai acum vreo săptămână și fix fondul ăsta de ten mi-a rămas în cap (în afară de faptul că mi-am reamintit de câteva produse uitate), deja cred că e un semn, dacă și tu îl lauzi. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Il am si eu si imi place, in zilele cand nu am nevoie de o acoperire mare. Mai am de la ei doua palete de farduri, doua rujuri mate si un primer. Sunt produse ieftine si bune, alaturi de Essence, ELF, W7 si preturi medii Sleek, Nyx. Ma bucur cand dau peste produse/brand-uri care imi demonstreaza ca nu e nevoie sa faci credit la banca pentru a-ti cumpara produse de makeup bune. (Gabriela L)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Farduri am mai avut si eu si mi-au placut, rujurile nu le-am incercat inca.

      Ștergere