7 intr-o saptamana #149

7.1.18


Am inceput anul asta cu o stare care imi place mult si sper sa ma tina. Ultimele zile au fost extrem de interesante si m-au ajutat sa inteleg multe lucruri, chiar daca am trecut prin cateva stari extrem de diferite. Simt ca lucrurile o iau intr-o directie care imi place mult si m-am "trezit" de cateva ori stam pe geam cu o cana de ceai si visand cu ochii deschisi, lucru care ma bucura pentru ca simt ca mintea mea este mult mai relaxata.

Am profitat de timpul liber pe care l-am mai avut si am spalat o parte din pensulele de machiaj, mi s-a parut o activitate potrivita de inceput de an. Asa am reusit sa fac si un mic "inventar" al pensulelor pe care le am si mi-am facut si o lista mica cu cateva dorinte, dar o sa va povestesc despre asta intr-o alta postare. Chiar nu am multe dorinte cand vine vorba de produse cosmetice, dar sunt cateva lucruri pe care vreau sa le iau in perioada urmatoare.

Serile am incercat sa le pastrez pentru mine si sa-mi ofer singura cat mai mult momente de relaxare, chiar am simtit ca am nevoie de asta. Despre lumanarile de la Goose Creek v-am povestit zilele trecute, chiar imi plac si zilele astea am ars Brown Butter Pistachio. Am inceput din nou antrenamentele si ma asteptam sa fie mai greu pentru ca am facut o pauza de doua saptamani, insa totul e normal si ma simt mai motivata ca oricand. 

Vineri am primit un colet cu cateva produse noi si chiar m-am bucurat cand am vazut produsele mini pentru ca sunt extrem de utile si eu am oricum o slabiciune pentru miniaturi. In perioada asta cat am fost mai libera am incercat sa ma joc un pic cu ce-am mancat si am baut, asa ca intr-una din zile mi-am facut o ciocolata calda cu doi oameni de zapada. M-am bucurat mult de cerul din ultimele zile, am stat de cateva ori si am privit apusul fara sa ma gandesc la nimic altceva si a fost tare bine. 

Saptamana voastra cum a fost? Cu ce ganduri ati inceput anul asta?

7 comentarii