3 suplimente de incercat de la Secom

17.1.18

Ultimele saptamani cu schimbarile astea de temperatura m-au cam dat peste cap, dar cel mai rau am simtit asta la articulatii, asa ca am vrut sa fac ceva in privinta asta si mi-am luat cateva suplimente de la Secom. Am fost in magazinul din Mega Mall pentru ca am luat ceva si pentru mama, insa astazi vreau sa va povestesc despre trei suplimente pe care le-am luat in ultima luna si de care nu stiu daca stiti sau nu.


Hydraplenish mi-a fost recomandat de consultantii Secom dupa ce le-am zis de diagnosticul primit dupa radiografia la genunchi. Are o formula complexa ce ajuta la mentinerea aspectului tanar al pielii si sustine sanatatea articulatiilor. BioCell Collagen contine colagen hidrolizat tip II, acid hialuronic si sulfat de condroitina cu masa moleculara mica pentru o absortie intestinala rapida, eficienta si stabilizare la nivel intestinal, dar si MSM pe care eu il cautam.

Pe mine nu m-a interesat atat de tare partea privind elasticitatea si hidratarea pielii (am mai scris parerea mea despre asta pe blog), ci efectul asupra structurii si mobilitatii articulatiilor. Colagenul hidrolizat are o absortie intestinala rapida, ceea ce duce la depunerea lui in cartilajul articular si astfel participa la refacerea cartilajelor si la formarea condrocitelor. Ceea ce face Hydraplenish este sa imbunatateasca mobilitatea articulatiei prin cresterea gradului de lubrefiere realizata prin mentinerea vascozitatii lichidului sinovial.


Calcium Complex Bone Formula are o formula complexa de vitamine si minerale care asigura absortia calciului (care sa gaseste in produsul asta in 3 forme esentiale: citrat, carbonat si malat). Contribuie la mentinerea densitatii osoase si la o buna functionare a sistemelor osteoarticular, muscular, cardiovascular, endocrin si nervos si chiar ma bucur ca l-am ales.

Eu am avut intotdeauna o deficienta de calciu si fier, am incercat diverse variante in timp, dar nu m-a convins nimic. Eu ma dusesem hotarata sa iau altceva, dar discutand cu fetele din magazin mi-au recomandat produsul asta cu absortie rapida si chiar mi se potriveste. L-am trecut deja pe lista cu produse de recumparat.


Am lasat la final SystemWell, un produs cu o formula complexa cu peste 30 ingrediente: vitamine, minerale, extracte din plante, ciuperci medicinale, probiotice si prebiotice, care sustin functionarea sistemului imunitar. E produsul caruia i-am testat eficacitatea cand m-am dus la un antrenament si incepuse sa ma ia o raceala, aveam in geanta o doza soc (6 pastile - daca ajungeti prin magazine rugati fetele sa va dea cateva, sunt perfecte pentru tinut in geanta pentru momentele de urgenta) si am luat-o.

Nu numai ca mi-am revenit in cateva minute din starea de letargie, dar am avut energie sa termin antrenamentul si mi-au disparut si simptomele de raceala, asa ca il pastrez mereu in casa si cand simt ca ma ia raceala iau o doza soc dupa care iau cateva doze de intretinere si lucrurile pana acum au stat mai mult decat bine (in afara de durerea in gat de la sfarsitul anului).


Ati incercat vreunul dintre suplimentele astea de la Secom? Aveti vreo alta recomandare?

8 comentarii

  1. Nu am folosit niciodata suplimentele Secom, acum aflu de la tine despre ele. Multumim pentru informatii si recomandare. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere, imi place sa va povestesc si despre altfel de produse, nu doar despre cosmetice.

      Ștergere
  2. Cei de la Secom au produse foarte bine formulate.
    Eu folosesc sinbioticul lor - Jarro-Dophilus +Fos. De-a lungul timpului am mai folosit si alte produse de-ale lor.
    Masca de fata Punmpkin Honey Glicolic se pune? :)
    As mai avea pe lista dorintelor cateva produse de la ei, sa vad :)

    Avand o afectiune autoimuna (ce se manifesta si cu dureri articulare) nu iau nimic de stimulare a sistemului imunitar. Dar pare ok produsul ce l-ai mentionat tu.

    La mine ploua, ploua si nici mcar nu-i trecut de ora doua :) Sa ai zi frumoasa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-l stiu, o sa ma uit sa vad ce e. :)

      Nu se pune masca. Sa ai un sfarsit de saptamana frumos.

      Ștergere
  3. Pare interesant SystemWell. Mi-l voi comanda si eu, dar de pe iHerb :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E doar la 180 de pastile, m-am uitat si eu.

      Ștergere
    2. Mi l-am luat pana la urma :D Si am mai adaugat si un Magnesium Complex si un Milk Thistle de la Nature's Way plus inca alte cateva produse :D
      Si apropo de articolul Anei Maria Tatucu, tu chiar esti un influencer in adevaratul sens al cuvantului :)

      Ștergere
    3. Multumesc, dar sa stii ca nu prea rezonez cu cuvantul. Mesajele in care imi spuneti ca informatiile va ajuta sunt exact ceea ce am eu nevoie. :)

      Ștergere