Ziua mea in 10 poze

31.7.17

Nu stiu cum sa incep postarea asta si nici nu stiu exact ce vreau sa va transmit, nu e o postare la care sa ma fi gandit pana sa incep sa scriu cuvintele, dar stiu ca varsta e ceea ce simti, nu ceea ce spun niste cifre. Si ieri am simtit asta mai mult decat oricand - am implinit 38 de ani, viata mea e departe de ceea ce-mi imaginam eu cu ani in urma, insa am ajuns intr-un punct in care incep sa vad, sa fac si sa simt lucrurile altfel.
 
Ma raportez la mine si la ceea ce simt eu, incerc sa nu mai am asteptari de la nimeni (nu-mi iese de fiecare data, dar macar incerc) si fac eforturi sa nu mai las sa ma afecteze lucrurile pe care nu le pot controla sau care nu tin de mine. Ieri nu s-a intamplat tot ceea ce mi-am dorit eu, nu m-am vazut cu toti oamenii cu care as fi vrut s-o fac, dar m-am bucurat de fiecare clipa si am simtit ca dupa mult timp e bine.
 
N-o sa va spun ce am facut, ce-am mancat, ce-am baut si ce-am primit, nu are nici o treaba postarea cu asta, desi cred ca puteti sa va faceti o idee si despre asta. Am sa las cateva imagini sa vorbeasca pentru ca stiu ca va plac pozele. Tot ce pot eu sa spun este ca ieri am fost senina, dupa mult timp mi-am simtit sufletul linistit si a fost tare bine.
 
Va multumesc pentru urari si pentru toate gandurile bune de ieri, am incercat sa raspund la toate mesajele si sper ca n-am ratat pe nimeni. Timpul mi se pare cel mai pretios dar pe care il poti oferi cuiva si ieri chiar m-am bucurat de oamenii care mi-au aratat ce insemn pentru ei. Sa avem o saptamana frumoasa!


 

7 comentarii