5 produse de vara de la Pupa Milano

21.7.17

Pupa Milano are o intreaga gama de produse cu protectie solara pentru fata, corp si par, dar si produse speciale pentru tatuaje, alunite, cicatrici si pete. Eu sunt mare fana a produselor lor cu protectie solara, v-am povestit si anul trecut despre cateva, am descoperit si anul asta cateva noutati care imi plac mult, sunt cateva produse pe care o sa le cumpar imediat ce le termin pentru ca imi plac la nebunie.
 
Pana pe 3 septembrie Pupa are reduceri de pana la 50% si toate produsele de care vreau sa va povestesc astazi au preturi extrem de bune, asa ca daca vreti sa incercati ceva de la ei acum e momentul potrivit. Sunt reduceri bune si la produsele de machiaj, eu zic sa le faceti o vizita pentru ca sigur veti gasi cu ce sa plecati acasa.


Ultimele produse cu protectie solara lansate de Pupa sunt pentru par si eu m-am entuzismat mult cand am vazut ca au scos si asa ceva pentru ca sunt putine produse pe piata destinate parului expus razelor solare si nici nu sunt informatii exacte despre ce functioneaza si ce nu. Sunt cateva produse multifunctionale care se pot folosi si pe par pe care le-am incercat anul trecut, insa anul asta au scos trei produse noi: sampon, masca de par si ulei pentru par.
 
Am incercat doua dintre ele si chiar imi plac, insa mi-e greu sa spun cat de bine functioneaza pentru a proteja parul pentru ca in perioada asta parul meu este intr-o stare destul de buna si am incercat sa nu-l expun inutil la soare. Insa orice produs care protejeaza si reface firul de par este mai mult decat indicat in perioada asta, iar la cum miros produsele astea le-as folosi si numai pentru miros si nu mi-e rusine sa recunosc asta.
 
Super Hair Mask este o masca-tratament care restructureaza parul stresat de soare, sare si clor, il hidrateaza si il lasa moale, lucios si matasos, iar eu am observat ca parul nu mai este asa electrizat dupa ce folosesc masca asta si este mult mai usor de coafat. Masca este sub forma de spray si nu necesita clatire, iar mirosul este de vis. Super Hail Oil este un tratament pentru par, care poate fi aplicat atat pe parul umed, cat si pe parul uscat si este usor de luat in geanta si reaplicat fie la plaja, fie la piscina. Keratina si vitamina E protejeaza parul si il ajuta sa fie mai sanatos si mai stralucitor.


In primavara Pupa a lansat Bronzing Collection si eu am primit trei produse, Golden Cream (crema iluminatoare cu microperle aurii pentru a evidentia bronzul) am facut-o cadou unei prietene, iar celelalte doua le-am folosit si de cateva saptamani tot zic sa va povestesc despre ele, insa de-abia acum am reusit.
 
Extreme Bronze Moisturizing Tanning Foundation SPF20 - Water Resistant mi-a placut de la prima folosire. Se gaseste in 3 nuante si este un fond de ten fluid (oil free) care uneste efectul de bronz luminos cu protectia solara. Are o textura lejera si racoroasa, hidrateaza pielea si ii da acel aspect uniform si luminos, dupa care tanjim toate vara. Eu am nuanta 001 si il pot folosi si singur fara probleme, insa ceea ce-mi place sa fac este sa adaug cateva picaturi in fondul de ten pe care il folosesc in ziua respectiva si sa ma bucur de un aspect radios si o piele care pare mangaiata de soare. Produsul are 50 ml, iar in perioada asta este 46 lei si chiar vi-l recomand daca vreti sa va ajutati tenul sa arate mai bine vara asta.
 
Leg Foundation Spray Natural Tanned Effect este un fond de ten pentru picioare care se foloseste simplu si rapid. Are o textura lejera, se aplica extrem de usor (se pulverizeaza de la o distanta de 20 cm si se intinde uniform cu mainile) si se indeparteaza cu apa si sapun. Nu stiu exact cum actioneaza amestecul de agenti si componente volatile, insa produsul rezista pe piele ore bune si efectul este unul de bronzare imediata cu finish matasos, reuseste sa mascheze foarte bine imperfectiunile. Eu l-am folosit si pe maini si decolteu intr-o seara cand am fost la o petrecere si mi s-a parut ca-s prea alba si nu am avut probleme.


Ultimul produs de care vreau sa va spun nu este unul nou, l-am mai mentionat pe blog si l-ati vazut de multe ori in pozele mele pentru ca-l folosesc aproape zilnic, insa am vrut sa va reamintesc de el, mai ales ca in perioada asta costa mai putin de 50 lei - e vorba de Super Spray Invisible Tanning SPF50+. Este un spray cu uscare imediata, care pulverizeaza din orice pozitie si poate fi folosit atat pe corp, cat si pe par.
 
Eu il folosesc strict pentru tatuajul de pe mana si imi place la nebunie, nu este nevoie sa fie masat, iar stimulatorul de melanina accentueaza culoarea tatuajului care pare mult intens. Din aceeasi gama va recomand si Tattoo Protection Invisible Stick, care mie nu-mi lipseste niciodata din geanta (pretul in perioada asta e foarte bun - 39 lei), insa arata asa urat tubul meu incat nu am vrut sa ii fac poza. Este ideal pentru aplicarea in timpul zilei pe zonele cu tatuaje (culoarea tatuajului este mult mai vie cand folosesc acest produs), alunite, cicatricii sau machiaj semipermanent (daca aveti asa ceva), chiar e un produs pe care vi-l recomand din toata inima.


Ati incercat produsele cu protectie solara de la Pupa Milano? Va tenteaza sa incercati vreunul dintre cele de care v-am povestit?

4 comentarii

  1. Sunt tentata de Super hair mask. Am vazut noutatile in magazin.
    Pur si simplu nu am putut sa plec de la ei fara sa i-au bronzer-ul din colectia Savanna(cat de muuult mi l-am dorit)si cate si mai cate sunt la reduceri. Trebuie sa mai dau o raita :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am primit o oferta pentru ziua mea si chiar am de gand saptamana viitoare sa le fac o vizita, am pus ochii pe doua produse din colectia Sport Addicted.

      Bronzerul e superb, sa-l folosesti cu placere. :)

      Ștergere
  2. Ieri am fost la ei sa imi iau demachiantul pt ochi sensibili, are ingrediente bune si nici nu pare unsuros din testele facute pe mostra expusa! Creioanele fard stick chiar tin toata ziua fara primer, deja le-am incercat. Dar pana in septembrie cine stie ce mai vreau sa testez-poate oje, lac!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le folosesti cu placere, sunt foarte bune ofertele in perioada asta.

      Ștergere