7 intr-o saptamana #126

23.7.17







Saptamana asta a inceput destul de bine si parea una promitatoare, insa undeva pe la mijlocul ei lucrurilor au luat-o razna (la propriu) ca sa atinga apogeul problemelor vineri, dupa care totul a inceput sa revina la normal. Din pacate pentru mine problemele sunt inca resimtite, atat la nivel fizic, cat si financiar, asa ca inca simt ca nu zambesc cu toata gura, desi stiu ca putea sa fie si mai rau de atat. Vreau sa ma gandesc la tot ce s-a intamplat ca la o lectie care ma invata sa devin mai buna si sa privesc lucrurile dintr-o alta perspectiva, fara sa ma consum pentru ceea ce nu pot schimba.
 
La inceputul saptamanii am profitat de putin timp liber, am iesit sa fac niste poze pentru blog, m-am indragostit de cateva produse noi pentru buze de la Pupa si de-abia astept sa va povestesc mai multe despre ele. Rondelele de ovaz cu unt de caju si fructe au fost micul dejun in multe din diminetile din ultima perioada, untul de caju care imi place mie este cel de aici, nu il consum des, dar il prefer oricarui alt unt de acest fel.
 
Miercuri am reusit dupa mult timp sa ajung la masaj si chiar aveam nevoie disperata de ora aia de relaxare in care sa nu ma gandesc la nimic. Mi-am mai facut o programare saptamana viitoare si chiar intentionez ca din toamna sa revin la obiceiul bun pe care il aveam in urma cu cateva luni cand ma duceam in fiecare saptamana la masaj - muschii mei sunt destul de tensionati in urma antrenamentelor si chiar simt ca am nevoie de ajutor suplimentar.
 
Cei de la B.U. au un concurs foarte interesant pe Instagram, v-am spus mai multe pe Facebook despre el - daca va place sportul si sunteti active pana pe 31 iulie va puteti inscrie cu o poza si daca va surade norocul poate castigati unul dintre premii. Cei de la Secom au adus cateva produse noi cu SPF de la Andalou Naturals si eu il folosesc in perioada asta pe cel din gama Age Defying, o gama din care am si alte produse care imi plac mult. Sper sa reusesc sa imi fac timp si sa va povestesc mai multe despre produse in curand pentru ca am vazut ca va intereseaza.
 
Sfarsitul de saptamana am incercat sa-l balansez cu timp petrecut asa cum imi place mie. Am preferat sa ma gandesc la toate lucrurile bune din ultima perioada si la toti oameni frumosi care reusesc sa-mi mangaie inima cand am mai multa nevoie. Peste fix o saptamana este ziua mea, am o saptamana destul de incarcata (si o zi care stiu ca imi va crea probleme), insa vreau sa ma bucur de tot ceea ce mi se intampla in perioada asta si sa iau doar ce e frumos.
 
Saptamana voastra cum a fost? Ce planuri aveti pentru saptamana viitoare?

Trimiteți un comentariu