3 produse pentru buze de la Milani

24.7.17

Nu cred ca va mai mira ca va povestesc iar despre produse de la Milani, v-am spus ca este un brand care imi place si de la care vreau sa incerc mai multe produse. La noi gasiti produse Milani pe siteul celor de la Blacknight, cel putin eu de acolo le iau pentru ca au preturi bune, stiu ca mai sunt si altii care comercializeaza, dar diferentele de pret sunt destul de mari. La ultima comanda pe site am ales trei produse pentru buze si imi plac la nebunie toate, asa ca de abia asteptam sa va povestesc despre ele.
 
M-am uitat pe siteul celor de la Milani si am vazut ca au lansat cateva produse noi care mi se par extrem de interesante: Color Harmony Blush Palette, Strobelight Instant Glow Powder, Make It Dewy 3-in-1 Setting Spray Illuminate + Hydrate + Set, dar am vazut si cateva produse pentru buze (scrub, tratament si demachiant) si niste primere interesante. Sper sa ajunga si la noi curand pentru ca arata tare bine.

 
Cele trei produse pe care le-am ales sunt Color Statement Lipstick in nuanta 26 Nude Crème, Amore Matte Lip Crème in nuanta 10 Adorable si Amore Matte Metallic Lip Crème in nuanta 01 Chromatic Addict. Formula rujului nu este o noutate pentru mine, din gama asta am si nuanta 27 Dulce Caramelo care mi-a placut atat de mult incat am vrut si alta nuanta. Si pot sa va zic ca Nude Crème este exact ceea ce mi-am imaginat - un nude perfect care arata minunat pe buze, formula cu vitamina A si C hidrateaza buzele, iar aspectul final este unul de buze sanatoase si frumoase.
 
Rujurile lichide din gama Amore Matte ma tentau de ceva vreme si pana la urma am cedat, mai ales ca am vazut exact nuantele pe care mi le doream. Sunt rujuri lichide de ultima generatie, rezista foarte bine pe buze si nu usuca asa buzele asa cum o fac alte rujuri de acest gen. Adorable este un nude rozaliu care arata foarte bine pe buze, este pigmentat si mi se pare foarte usor de purtat pentru ca senzatia pe buze este una confortabila, deloc neplacuta cum mi s-a intamplat in trecut cu alte rujuri lichide mate. N-as zice ca rezista 16 ore pe buze cum se lauda cei de la Milani, dar sunt mult mai bune ca alte rujuri mai scumpe de acest fel iar faptul ca nu-mi simt buzele lipicioase imi place la nebunie.
 
Chromatic Addict din gama Amore Matte Metallic m-a dus cu gandul la Lip Topper-ele metalice de la Jouer si imi place la nebunie nuanta de bej pe care am ales-o. Formula este la fel de reusita ca cea a gamei clasice, se simte extrem de bine pe buze, se usuca repede si nu este deloc lipicoasa. Aplicatorul faciliteaza aplicarea si au gust vanilat care ma duce cu gandul la caramele cu lapte. Rezista bine pe buze si se demachiaza usor cu un demachiant bifazic, iar pretul este extrem de bun. Daca va place trendul asta cu buze metalice chiar vi le recomand.


Ati incercat produse de buze de la Milani? Cum vi se par?

7 comentarii

  1. Nu am incercat produse de la Milani pana acum, insa mi-a placut tot ce am vazut la tine si cu prima ocazie imi voi cumpara macar un ruj, sunt prea frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt superbe toate, sa le folosesti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici eu n-am incercat nimic de la Milani, dar ador un ruj lichid cu uscare mata de la Golden Rose, singurul minus e ca el percep cu o usoara tenta lipicioasa. Daca am buzele intr-o stare buna, il pot purta 3 - 4 zile doar pe el, fara nicio hidratare prealabila.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea stiu produsele de la Golden Rose, sa-l folosesti cu placere. :)

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Da, Milani are niste produse care pe mine m-au surprins. :)

      Ștergere