Curatarea tenului cu Douglas Essential

4.7.17

Cei de la Douglas au cateva game proprii extrem de interesante (despre Home Spa v-am spus de mai multe ori pana acum pe blog), iar eu vreau sa va povestesc astazi despre cateva produse din gama Essential pe care le-am incercat in ultima perioada. Gama Essential contine produse de ingrijire a tenului si a corpului si unele dintre ele se gasesc si in varianta travel size, extrem de utila cand plecam in vacanta - le gasiti pe toate aici.

 
Am incercat in ultimele saptamani trei dintre produsele pentru curatarea tenului din gama asta si am avut timp suficient sa-mi formez o parere despre ele. Cand vine vorba de produse de curatare care se clatesc de pe ten nu sunt asa radicala si in cazul in care pe lista de ingrediente se regaseste parfumul sau mai apare cate un ingredient iritant nu am o problema cu asta pentru ca oricum mai mult de 1 minut nu raman pe ten inainte de a fi indepartate cu apa. Nu imi place sa dau bani multi pe astfel de produse, astfel incat caut mereu variante accesibile si bune si cred ca in gama Essential chiar sunt astfel de produse.
 
Make-up Remover Micellar Gel si Gentle Exfoliating Scrub imi plac la nebunie si le folosesc de cateva ori pe saptamana de cand le-am dus in baie. Sunt perfecte pentru perioada asta, atat ca textura, cat si ca efect si ma bucur ca le-am descoperit. De cand e asa cald caut texturi cat mai usoare, care sa nu lase tenul gras, dar care sa-mi ofere si o senzatie de prospetime.
 
Gelul demachiant micelar este recomandat sa fie folosit atat dimineata, cat si seara, aplicarea se poate face atat cu degetele cat si cu o discheta demachianta, inlaturandu-se excesul. Dupa ce l-am incercat asa, am decis ca nu e de mine, asa ca am inceput sa-l folosesc ca pe un gel de curatare (textura de jeleu ajuta foarte mult la o curatare profunda si blanda) si sa-l indepartez de pe ten cu apa si m-a cucerit. Are un miros extrem de placut, curata eficient si tenul ramane curat si hidratat.
 
Gentle Exfoliating Scrub este aproape terminat atat de mult imi place - il folosesc de 2-3 ori pe saptamana, masandu-l cu miscari circulare pe tenul umed. Are o textura de gel cremos, granulele exfoliante sunt extrem de blande si nu agreseaza deloc tenul. Mirosul este extrem de placut si senzatia pe ten este una de relaxare, pielea ramane hidratata si luminoasa si in mod sigur o sa-l iau din nou pe viitor pentru ca imi place mult de tot.


Ultimul produs de care vreau sa va povestesc astazi este Sensory Make-up Remover Oil, potrivit atat pentru ten, cat si pentru ochi. Este o combinatie de uleiuri, contine extract de frunza de ulei de masline si curata eficient impuritatile si orice urma de machiaj. Se aplica o cantitate mica direct pe ten, se maseaza si se emulsioneaza cu apa, dupa care se clateste cu apa din abundenta, iar tenul ramane curat si catifelat.
 
Uleiul este bland si eficient, insa pe mine nu ma incanta deloc mirosul, asa ca nu l-am folosit des. Mirosurile sunt o preferinta personala (in cazul meu dictata de un ficat sensibil), asa ca cel mai bine este sa mergeti intr-un magazin sa-l mirositi si sa vedeti singure cum vi se pare pentru ca din punct de vedere al eficientei merita. Daca as fi tolerat mai bine mirosul in mod sigur l-as fi folosit mult mai des decat o fac acum.

 
Ati incercat vreunul dintre cele trei produse? Cum vi se pare gama Essential de la Douglas?

Trimiteți un comentariu