Rasfat dupa o zi plina

11.7.17

Va povesteam in urma cu ceva vreme despre produsele OlivAloe pe care le comercializeaza siteul aoliv, am incercat doua produse pentru ten (daca nu ati citit postarea respectiva o gasiti aici) si ma mai tentau cateva pentru corp. Intre timp am reusit si sa le iau, asa ca astazi vreau sa va povestesc despre ele pentru ca nu am gasit nici eu multe pareri despre produse atunci cand am cautat informatii.


Crema exfolianta anticelulitica cu extract de cafea si samburi de masline (formula contine ulei de migdale si rodie) m-a cucerit de la prima folosire si este unul dintre cele mai bune produse de exfoliere pentru corp pe care le-am incercat de-a lungul timpului. Are o consistenta cremoasa, este extrem de blanda cu pielea, insa extrem de eficienta. Eu o masez pe pielea umeda, dupa care clatesc si imi place la nebunie cat de catifelata si hidratata ramane pielea (fara vreo pelicula uleioasa), ca sa nu mai spun ca produsele de hidratare/ fermitate aplicate dupa intra mult mai usor in piele.


Lotiunea hidratanta pentru fermitate este un produs care imi trezeste sentimente confuze - formula este una extrem de interesanta (ulei de masline, ulei de migdale, aloe vera si vitamina E), in sticla are un miros extrem de placut, pe piele lasa o senzatia extrem de misto, insa pe pielea mea isi schimba mirosul si asta ma face sa n-o folosesc des. Nu-mi explic de ce (nu am probleme de genul asta), am incercat-o si pe alte persoane si miroase la fel de bine ca in sticla.
 
Pielea ramane hidratata si pare mai ferma dupa folosire, textura este foarte usoara si intra repede in piele fara sa lasa urme, insa din cauza mirosului (clar nu se potriveste cu PH-ul pielii mele) nu am putut s-o folosesc atat de des pe cat mi-am dorit.


Ultimele doua produse sunt crema pentru picioare si crema calmanta, tonifianta si de incalzire pe care le apreciez extrem de mult in serile in care ajung acasa obosita dupa o zi de umblat cu diverse treburi. Ambele contin uleiuri esentiale asa ca daca va stiti cu sensibilitate sau rani/ iritatii pe anumite zone tineti cont de asta.
 
Crema pentru picioare are un efect racoritor (contine extract de camfor, mentol, lavanda si eucalipt), dar reuseste sa hidrateze foarte bine pielea datorita uleiului de masline, aloei vera si vitaminelor pe care le contine - nu intra extrem de repede in piele, insa face o treaba destul de buna. Crema calmanta cu mentol, eucalipt si rozmarin am ales-o pentru tensiunea musculara pe care o resimt in zona spatelui si gatului. Are un efect relaxant si racoritor si chiar ajuta in cazul durerilor musculare (si eu am tot avut parte de ele in ultima vreme).


Ati auzit pana acum de produsele astea? Ati incercat ceva de la ei? Daca va tenteaza sa incercati ceva am un cod de reducere de 5% pentru voi - CAM (trebuie introdus inainte de finalizarea comenzii).

2 comentarii