Nivea Hairmilk pentru par uscat si deteriorat

6.7.17

 
La inceputul lunii martie Nivea a lansat o noua gama de produse pentru par, Hairmilk, cu proteine din lapte. Am fost atunci la evenimentul de lansare si am fost rasfatata cu un mic ritual de ingrijire a parului si cu niste impletituri foarte reusite. Mi-a placut cum mi-am simtit parul dupa, insa de-abia in ultimele saptamani am inceput sa folosesc samponul si balsamul pentru parul cu fir gros si acasa si recent am incercat si balsamurile leave-in din aceeasi gama.
 
Gama Hairmilk este prima gama Nivea cu proteine din lapte, un ingredient natural care ajuta parul uscat si degradat. Laptele contine grasimi minerale, vitamine si proteine care hidrateaza intens parul fara a-l incarca. Gama vine in trei variante, gandite in functie de grosimea firului de par: subtire, normal si gros. Samponul are 250 ml, iar balsamul 200 ml, iar preturile sunt accesibile (13-14 lei in functie de magazin) si on-line am vazut si variante mari (400 ml) pentru sampon - in magazine n-am apucat sa ma uit, dar cred ca sunt si acolo variantele mari.
 
Balsamurile spray mi se par perfecte pentru perioada asta din an cand parul este atat de expus razelor solare si are nevoie de ingrijire suplimentara pentru a ramane in forma. Exista doua variante: pentru par subtire si par normal, iar pretul este in jur de 20 lei pentru 200 ml. Ambalajul este practic si produsele au miros extrem de placut, cele 7 beneficii cu care se lauda sunt: hidratare, ingrijire in profunzime, fortifiere, descurcare a parului instant, protectie termica, volum si stralucire, parul fiind regenerat fara sa sa se simta incarcat.
 
Cum va ziceam mai devreme am inceput sa folosesc samponul si balsamul pentru par cu firul gros in ultima luna si in ultimele zile am incercat si balsamul leave-in pentru par normal si chiar imi place cum imi simt parul. Samponul curate foarte bine si parul meu n-a ramas incurcat dupa ce l-am folosit, iar in momentul in care am aplicat si balsamul si mi-am clatit parul am putut sa-mi trec mana fara probleme prin el, iar asta pentru mine este extrem de important. Parul ramane curat, hidratat, cu un miros placut si este usor de coafat.
 
Balsamul leave-in l-am incercat atat pe parul umed dupa ce m-am spalat, cat si pe parul uscat in zilele cand am simtit ca are nevoie de putin ajutor pentru a avea un aspect mai sanatos si mai stralucitor si chiar imi place. Are un miros extrem de placut care ii da parului un aer de prospetime, iar parul este stralucitor si mai neted dupa folosire (mie chiar mi se pare ca ii ofera si un pic de volum si asta nu poate decat sa ma bucure).
 
Ati incercat gama Hairmilk de la Nivea? Cum vi se par produsele?

6 comentarii

  1. Eu am încercat samponul si balsamul din aceasta gama si n-am înțeles tare bine cu ele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit si auzit pareri destul de bune despre produse pana acum.

      Ștergere
  2. Am vazut si eu produsele si chiar ma intrebam cum sunt! Le incercam, le incercam! Pana acum Nivea nu m-a dezamagit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am reusit sa pun mana pe un sampon pentru fir de grosime normala in varianta travel size, doar pentru fir normal am gasit varianta asta de dozare, dar mi-a ingrasat parul de trebuia spalat la maxim 2 zile plus ca a inceput sa-mi apara cojite si doar samponul l-am schimbat. Plus ca nu parea sa faca ceva pe lungimea firului de par.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Clar nu se potrivesc tuturor, eu pana acum nu am gasit vreo gama de la Nivea pentru par care sa-mi placa in mod deosebit, dar astea chiar mi se par bune.

      Ștergere