Melkior Matte Stain

17.7.17

Melkior lanseaza astazi un nou produs pentru buze, Matte Stain, asa ca am pregatit poze si primele impresii pentru ca mi-ati tot pus intrebari despre ele de cand v-am aratat primele poze saptamana trecuta. Sunt 6 nuante disponibile, produsul are 7 grame, iar pretul este de 49,90 lei - il puteti cumpara de aici. Puteti utiliza codul melkior10coltul care va ofera o reducere de 10% si transport gratuit.



Cele sase nuante sunt: Faithfully, Daring, Ecstasy, Joy, Sexy si Happy. Am incercat sa va arat cum arata nuantele ca sa vedeti exact ce optiuni aveti in caz ca vreti sa le incercati (din cate am inteles stocul este limitat). Nuantele sunt diferite si cred ca fiecare va gasi o culoare care sa ii placa, mie mi-ar fi placut sa vad si o nuanta mai spre mov intre ele. Banuiesc ca stiti deja ca preferata mea este Faithfully, este exact genul de nuanta dupa care intind mana cel mai des. Si Happy imi place mult, chiar o sa-mi fac curaj sa o port intr-o zi.
 
Formula este foarte pigmentata si pe mine m-a uimit rezistenta pe buze - am baut, mancat, transpirat si dupa 3-4 ore produsul era tot pe buze. Aplicatorul este foarte bine gandit si faciliteaza aplicarea, aspect extrem de important cand e vorba de nuante puternice care se pot transfera usor pe dinti (sa nu va imaginati ca n-am comis-o prima data cand am incercat nuanta Sexy). Un alt lucru care mi-a placut este faptul ca se demachiaza extrem de usor cu un demachiant bifazic.
 
In general evit rujurile lichide mate (am doar cateva si nu le folosesc des) pentru ca mi se pare ca usuca buzele si nici nu-mi place senzatia pe buze dupa cateva ore de purtare, insa Matte Stain sta destul de bine la capitolul asta. Se usuca repede si dupa 2-3 minute de la aplicare senzatia pe buze este destul de confortabila si am observat ca nici pe parcursul zilei nu m-a deranjat.


Va tenteaza? Care nuanta va place cel mai mult?

8 comentarii

  1. A patra, am zis deja! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am luat azi Faithfully, dar trebuie sa învăț iar sa ma dau cu ruj. 🤣
      Mi-ar fi plăcut să aibă și nuanțe mai deschise ca sa le pot combina cu creioane în nuanțe închise.

      Ștergere
  2. Pacat ca nu au scos mai multe nuante , eu vroiam un roz de purtat zilnic .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt superbe toate nuanțele! Așa mă oftic că n-am făcut o probă atunci, imediat ce a ajuns la mine, că acum am buzele praf de la vântul de pe munte, așa că rabd, citesc ce părere au alții. :))

    RăspundețiȘtergere