7 intr-o saptamana #127

29.7.17







Nu imi amintesc daca am mai publicat in vreo zi de sambata postarea asta pana acum, dar motivul este unul bine intemeiat - maine este ziua mea si am de gand sa ma bucur de fiecare moment, nu sa stau legata de telefon si laptop. Toata saptamana am incercat sa savurez fiecare moment si sa ma incarc cu energie, am facut niste lucruri pe care imi doream de mult sa le fac, am decis sa renunt la orice fel de asteptari si sa iau fiecare clipa asa cum vine. Am inceput saptamana cu cadouri in avans de ziua mea si cu experinte care mi-au placut mult si am spus multumesc pentru ceea ce am in momentul asta in viata mea.
 
M-am machiat mai mult decat de obicei si am incercat sa aduc mai multa culoare in zilele mohorate. Marti am ajuns sa ma pensez la Brow Bar, sprancenele mele chiar aveau nevoie de putin ajutor, de cate ori ma duc la ei ma asez linistita pe scaun si plec extrem de multumita, cum s-a intamplat si de data asta. M-a prins o ploaie torentiala, dar n-a contat. Seara am ajuns sa fac ceva la care ma gandesc de ceva vreme, va spun doar ca tatuajul cu forever nu mai este singurul pe care il am, dar o sa va spun povestea in curand pentru ca are o semnificatie si este un tatuaj gandit.
 
Miercuri a fost o zi plina si destul de incarcata emotional, Leia a trecut printr-o interventie chirurgicala care a decurs extrem de bine si se vindeca fara probleme, insa s-a trezit destul de greu din anestezie si i-a luat destul de mult sa-si recapete puterile. Acum se simte bine si e vioaie, iar eu rasuflu usurata si sunt recunoascatoare, am avut destul de multe emotii.
 
Joi a fost o zi grea pentru mine, s-au facut 2 ani de cand Bella a plecat si am stiut ca va fi o zi in care sufletul meu va fi foarte agitat, asa ca mi-am acordat timp. Timp pentru mine, timp in care sa ma gandesc, sa imi amintesc, sa fiu eu cu mine si cu ceea ce simt, am petrecut mult timp in aer liber, m-am plimbat, am respirat, am privit cerul, am incercat sa ma hranesc cu amintiri si cred ca am facut o alegere buna pentru ca la finalul zilei mi-am dat seama ca am plans extrem de putin. Dorul de ea exista in mine in fiecare clipa, insa iubirea e mult mai puternica decat durerea si asta cred ca spune tot.
 
Una din surprizele care m-au bucurat mult saptamana asta a venit de la Pupa, planuisem sa ma duc in magazinul din Mega Mall si sa-mi iau doua produse din colectia Sport Addicted (am 50% reducere la doua produse pentru ca am card la ei si este ziua mea), insa n-am mai apucat pentru ca am primit aproape intreaga colectia acasa. Am primit cateva produse si de la Cupio si de la Viva Natura (le gasiti pe Vegis la preturi bune), insa nu pot spune nimic despre ele pentru ca nu le-am incercat.
 
Va doresc weekend frumos si sa zambiti cat mai mult!

15 comentarii

  1. Eu incep cu un La multi ani! pentru ziua de maine! Sa te bucuri de momente frumoase, nu doar de ziua ta, ci mereu. Sa ai parte in viata de oameni frumosi si dragi care sa iti stea alaturi. Marturisesc ca poza cu produsele Pupa imi da palpitatii. Deja de muuulta vreme vreau sa incerc ceva de la ei, orice! Arata super adorabil majoritatea produselor si am auzit predominant de bine despre toate cele. Si nu ajung nici legata sa studiez problema! It's sad really! :)) Legat de noul tatuaj....acum inteleg si mai bine, dupa ce l-am gandit si asteptat pe al meu in jur de 15 ani! Si da, mai planuiesc si eu inca unul. Posibil chiar mai multe. Sper sa nu imi mai ia inca 15 ani! Pupici si weekend minunat in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si ma bucur ca ai decis sa te intorci, da-mi un mail cu adresa ta daca tot vrei sa incerci ceva de la Pupa. :)

      Ștergere
  2. La mulți ani, draga mea1 te citesc mereu, poate uneori din umbră, dar admir faptul că ești un om puternic și cred eu că uneori te înțeleg citind printre rânduri. Îmi plac mult flatlay-urile tale sunt atât de fresh, de luminoase, de nestudiate încât chiar îi dau o energie pozitivă celui care le privește. Plănuiesc și eu un tatuaj, dar momentan încă lucrez la design, mi-l doresc de câțiva ani și înseamnă enorm pentru mine, vreau să-mi port pe corp mândria de a nu fi plecat niiodată capul în fața încercărilor cu care soarta m-a pus în față și crede-mă n-au fost ușoare. O să fie unul destul de mare, dar abia aștept să fac acest pas.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc si pentru gandurile bune, dar si pentru ca-mi confirmi ca ceea ce fac trasnmite exact ceea ce gandesc. O sa te bucuri de el sigur, mai ales cand are un mesaj atat de puternic. :)

      Ștergere
  3. La Mulți Ani, Cami dragă :) Să fii sănătoasă, iar restul să vină fix cum ai tu cea mai mare nevoie ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multi ani traiasca , multi ani traiasca ... La multi ani draga mea ! Multa sanatate iti doresc, restul vin de la sine . Produsele de la Pupa arata tare bine . M-ai facut curioasa in legatura cu tatuajul, imi doresc si eu unul dar nu sunt decisa :)
    Te pup si te imbratisez .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, incet incet totul capata sens. Va arat saptamana viitoare tatuajul si va spun si de ce am facut alegerea asta. Sa ai o saptamana de vis!

      Ștergere
  5. La multi ani!! Sper sa fi petrecut o zi superba! Sa fii sanatoasa si ai parte de liniste, implimiri si oameni dragi alaturi! Sa fii tu, asa cum esti, pentru mine mereu un model de urmat. Am invatat si invat in continuare multe lucruri de la tine! Esti speciala si meriti sa fii fericita :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, a fost o zi frumoasa, dupa mult timp in sufletul meu incepe sa fie liniste si asta se simte. :)

      Ștergere
  6. La mulți ani încă o dată, sper că ai petrecut așa cum ți-ai dorit azi și că vei avea parte de cât mai multe momente frumoase și de acum în colo. Aștept să văd tatuajul, nu m-ai mai anunțat dacă ai timp de o ieșire zilele viitoare, dar măcar într-o poză să văd ce a ieșit. :p

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani frumosi si sanatosi! :D

    RăspundețiȘtergere