7 intr-o saptamana #125

16.7.17


 
A mai trecut o saptamana nebuna, o saptamana in care nu prea am avut timp de nimic ... se pare ca asa va fi toata vara mea, dar chiar nu conteaza, lucrurile cu adevarat importante sunt altele si eu prefer sa ma concentrez pe tot ce e frumos, nu sa ma gandesc la ce nu-mi place. Singurul moment din saptamana asta cand am furat timp pentru mine a fost miercuri cand am iesit cu Ella sa mancam ceva si sa stam de vorba, iar la intoarcere m-am bucurat de un cer superb. Daca ma urmariti pe Instagram probabil ati observat ca-mi place la nebunie sa surprind cerul in diferite ipostaze, norii m-au fascinat intotdeauna si nu ratez nici o ocazie sa le admir spectacolul.
 
Am primit cateva noutati interesante saptamana asta si vreau sa va arat ultima lansare a celor de la Melkior - Matte Stain - 6 rujuri lichide mate care stiu sigur ca va vor interesa (maine va povestesc mai multe despre ele pentru ca le-am tot incercat in ultimele zile) si un ulei multifunctional de la Dr. Organic, un brand cu care eu n-am avut contact de multe ori pana acum.
 
Pe pagina de Facebook a celor de la Hello Free Z One Discount am vazut ca au adus un aparat electric pentru tartele de ceara si cum imi stiti pasiunea pentru lumanari/ tarte n-am putut sa-l ratez. Il au in magazinul din Tineretului si costa 45 lei, eu i-am facut deja proba si ma bucur ca pot sa folosesc tarte si in perioada asta fara sa fie nevoie sa aprind vreo lumanare.

Mi-am luat in urma cu cateva luni de pe Aliexpress o pereche de cercei rose gold pe care i-am purtat de zeci de ori si pe care am dat in jur de 1 leu (si nici nu m-am iritat de la ei, lucru care mi se intampla si cu metalele pretioase in ultima perioada), asa ca mi-am luat si varianta pe negru in 3 dimensiuni diferite, astfel incat sa pot sa ii port pe toti in acelasi timp si sa arate bine - ii gasiti aici daca va tenteaza. M-am tot gandit serios in ultima perioada sa-mi mai fac un piercing in ureche in partea de sus, dar inca nu-s decisa.
 
Vineri seara a fost pentru mine una de relaxare, m-am cuibarit in fotoliu cu cartea lui Jojo Moyes pe care mi-a imprumutat-o Ella si am uitat de tot ce era in jurul meu. In weekend m-am plimbat mult si m-am vazut cu oameni dragi mei, am ras, am depanat amintiri, m-am gandit la ce urmeaza, am zambit si am realizat ca am trecut intr-o alta etapa.
 
Saptamana voastra cum a fost?

6 comentarii

  1. Am fost la Hello Free Z One Discount, dar mi-a scapat aparatul. Si eu sunt innebunita dupa lumanarele si parfumele <3

    http://behindthelinesfs.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna,

      Pe unde mai sunt magazine Hello Fre Discount in Bucureti? Intentionez sa trag o fuga cand-tu esti vinovata...ma tot tentezi:)Multumesc.

      Ștergere
    2. Florina, eu l-am vazut pe Facebook, altfel nu cred ca l-as fi observant. :)

      Ștergere
    3. Mihaela, Tineretului si Pantelimon, gasesti pe pagina lor detaliile.

      Ștergere
  2. Nu știu dacă au fost norii mai pufoși și atractivi săptămâna trecută sau doar am fost eu mai atentă... dar și eu l-am tot admirat și fotografiat. :D
    Îmi place geanta asta a ta de plajă, nu știu dacă am mai precizat.
    Să ai o săptămână cât mai frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu ce-a fost, dar a fost. Toata lumea spune ca e frumoasa geanta, imi place si mie mult. Sa ai o saptamana frumoasa!

      Ștergere