7 intr-o saptamana #124

9.7.17





Saptamana asta m-am pus singura in niste situatii care m-au fortat sa analizez multe lucruri din viata mea, dar in primul rand pe mine si modul in care reactionez la ceea ce mi se intampla. Am tras niste concluzii, mi-am dat seama ca sunt unele lucruri pe care va trebui sa insist daca vreau sa imi fie bine, am schimbat multe lucruri anul asta in viata mea, dar mai sunt atatea altele pe care va trebui sa le gestionez altfel ... e un drum lung, dar stiu ca duce spre ceva bun, asa ca invat si rabdarea cu ocazia asta.
 
Pupa a pregatit cateva noutati pentru vara asta si m-am bucurat mult cand am primit coletul cu lansarile recente. Sunt cateva produse pentru buze si par, dar si o linie noua pentru ingrijirea unghiilor, o sa incerc sa va povestesc mai multe in perioada urmatoare. Vreau sa ajung si intr-unul din magazinele lor zilele astea sa ma uit la gama Sport Addicted, iar daca vreti ceva de la ei in perioada asta au reduceri de pana la 50%.
 
In perioada asta de baza in geanta mea sunt produsele cu SPF (am mereu cateva un stick cu SPF mare pentru tatuaj dar si pentru alte zone sensibile), ochelarii de soare, un produs hidratant pentru buze, dezinfectantul de maini si cateodata un parfum cat mai usor si racoros. Machiajul este cat mai natural si simplu, poate o sa va povestesc intr-o postare ce combinatii fac zilele astea pentru un ten luminos si cu aspect sanatos.
 
Am reusit in cateva zile sa distrug doua perechi de sandale care imi placeau mult (n-a fost chiar vina mea, dar cat sa tina si sandalele? le-am tot purtat), asa ca am fost nevoita sa ajung sa caut ceva confortabil si nu scump - partea cu pretul a fost importanta pentru ca am un talent deosebit sa distrug sandalele. Am plecat in minte cu o idee clara - confortabil si ieftin  - si m-am descurcat mai mult decat bine. Am fost la CCC si Deichmann si m-am intors acasa cu 3 perechi de sandale pe care am dat 91 lei - CCC avea reduceri de 30-50%, iar la Deichmann am gasit ultima pereche in marimea mea si am avut o reducere de 50%.
 
Nu stiu cum stati voi cu mancare in zilele astea calduroase, dar eu prefer mese de genul celei din poza pentru ca nu am rabdare si nici chef sa gatesc nimic (la cat de cald este mi se pare masochism curat sa folosesti orice sursa de caldura). Daca nu-s salate, e ceva de genul asta sau aleg o salata de fructe. Bautura de baza e ceaiul cu cat mai multa gheata sau apa infuzata cu fructe.
 
Sfarsitul de saptamana a fost pentru mine si pentru ceea ce-mi place. M-am bucurat de timp alaturi de prietenele mele cu blana si pentru ca mereu vi-o arat pe Alma (este fotogenica si ii place sa faca poze) m-am decis sa mai schimb, asa ca azi va las sa ii admirati ochii lui Kiki. Este perioada florilor de camp si eu nu pot decat sa ma bucur atunci cand primesc astfel de flori - imi merg direct la inima.
 
Saptamana voastra cum a fost?

5 comentarii

  1. Cele mai comode și rezistente sandale ce le am sunt de la Marelbo - nu știu dacă au magazin în Buc, dar îi găsești și online. E drept, modelele sunt clasice si cam puține, dar dacă cauți ceva trainic, gen șalupe în care piciorul să se relaxeze, e alegerea perfectă :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca au magazin, dar am mai auzit de ei, nu stiu in ce context, asa ca ma uit. :)

      Ștergere
    2. au mai multe magazine..piata romana lipscani

      Ștergere
  2. Ce ochi are Kiki... Ai făcut o afacere super bună cu sandalele, să le porți cu plăcere! Chiar azi am luat și eu două fuste la niște reduceri imense, de simt că i-am jegmănit pe oameni.
    La mine a fost numai cu boacăne săptămâna asta, am reușit performanța de a face în fiecare zi câte o prostie, minim. :))
    Ia să te gândești când ai timp de un pahar de vorbă. :p
    Să ai o săptămână cât mai frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci la fel, nu vrei sa stii cate prostii am facut eu de vineri pana astazi. Da' parca ma bucur sa citesc ca nu am fost numai eu asa ametita. :))

      Vorbim maine si stabilim ceva pentru saptamana asta, chiar am nevoie de o iesire. :)

      Ștergere