7 intr-o saptamana #123

2.7.17






Caldura cred ca este cea care a definit saptamana asta, iar la mine s-a combinat cu munca pentru ca am avut o gramada de treaba si nu am dormit foarte mult in ultima saptamana, dar nu ma plang. Am inceput un proiect nou, chiar aveam nevoie de o provocare si cred ca am facut o alegere buna pentru mine. Incerc sa-mi ordonez ideile si sa nu vreau sa fac totul fara pauza pentru ca am un talent deosebit sa cred ca pot mai mult decat trebuie.
 
Nivea m-a surprins cu balsamurile leave-in din gama hairmilk (o sa va povestesc mai multe despre produse in curand pentru ca am incercat in sfarsit samponul si balsamul) si cu niste baloane care au distrat-o maxim pe Alma. Iar eu mi-am facut singura o bratara in genul celei de la Kogayon - am gasit pandantivul soare la oferta la Parfois si mi-am luat snurul de matase de aici (au multe culori si a ajuns destul de repede) si imi place mult rezultatul - soarele ma reprezinta, iar gri este o culoare pe care o port des.
 
Joi dimineata am ajuns la lansarea parfumului White Tea de la Elizabeth Arden si mi-a prins bine o pauza de relaxare, chiar daca afara simteai ca te topesti. Nu mai fusesem de ceva vreme la ceainaria Green Tea, asa ca am profitat si m-am bucurat de decor (extrem de inspirat si plin de farmec), dar si de noua aroma lansata de Elizabeth Arden. Parfumul il gasiti deja in magazine, cat si on-line (va las aici un link in caz ca va tenteaza, oricum o sa va spun mai multe despre el intr-o alta postare).
 
M-am bucurat de noul meu aparat foto si am facut o multime de poze - am ales un aparat mirrorless de la Sony (l-am luat de aici) dupa ce initial ma gandisem la un DSLR. Pana acum sunt extrem de multumita de el, dar n-am apucat sa ma bucur de tot ce face pentru ca am avut o multime de treaba si timp liber putin. Decizia a fost una pur personala si am ales ce mi s-a potrivit mai bine.
 
Caraghioasa de Alma este innebunita dupa poze si se baga in seama cand nu trebuie, dar e prea haioasa si fotogenica sa te superi pe ea (poza de aici cred ca o sa va convinga ca este facuta pentru meseria de dogomodel), iar eu profit de momentele cand avem timp sa ne jucam. Desi a fost extrem de cald, eu am savurat soarele si am prins cateva cadre care mi-au bucurat sufletul.
 
Sfarsitul de saptamana a fost dedicat momentelor cu mine si pentru mine, aveam nevoie de timp in care sa nu fac nimic, asa ca am profitat, m-am odihnit si am facut lucruri pentru sufletul meu. Perioada asta, desi obositoare, este una extrem de buna pentru mine si simt ca in sfarsit incep sa fiu eu ... nu vreau sa intru in detalii, dar daca ma cititi de ceva vreme probabil stiti exact la ce ma refer sau macar banuiti.
 
Voi cum v-ati descurcat cu zilele astea caniculare? Ce planuri aveti pentru perioada urmatoare?

8 comentarii

  1. Apaul foto este bun?As vrea să-i fac o surpriza fetiței mele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am scris in postare ca pana acum imi place, mai multe nu am de zis in momentul asta.

      Ștergere
  2. M-as uita la poze cu Alma tot timpul,e atat de simpatica, poate ii faci si ei o pagina de Insta :)
    Cred ca stiu la ce te referi si ma bucur enorm, ai muncit mult pentru asta . Ce sa mai zic de caldurile astea, am atata treaba de facut si efectiv imi vine sa ma uit pe pereti si-atat ! Nu mai pot de cald !!! :)
    Te pup draga mea
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am tot zis ca ii fac cont pe Instagram, mai ales ca ii place sa faca poze, dar nu cred ca mai am timp si de asta. Caldura asta ... off, aer conditionat pornit + ceai cu gheata ... atat. Sa avem o saptamana frumoasa! :)

      Ștergere
  3. Alma e o scumpă, ai prins-o așa frumos în poza asta!
    M-a prins și pe mine săptămâna asta caniculară fix într-o perioadă foarte aglomerată, așa că m-a cam copleșit, dar sper să profit de căldură și soare mai mult în săptămânile următoare. Cred că înțeleg la ce te referi în final și mă bucur!
    O nouă săptămână cât mai frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am prins cateva poze misto de tot in ziua aia, ea oricum e fotogenica, nu e greu sa ii face poze frumoase (spre deosebire de celelalte nebune). Sa fie frumoasa si racoroasa!

      Ștergere
  4. Si la noi e foarte cald dar ne-am plimbat mai mult seara, am fost la concerte si la film, pentru ca in perioada asta sunt multe evenimente faine la noi in oras(Brasov).

    RăspundețiȘtergere