TriXera Nutrition de la Avene

3.3.17

Avene a lansat o noua formula inovatoare pentru gama care se adreseaza pielii uscate a intregii familii, TriXera Nutrition. Noua gama se adreseaza intregii familii, atat celor mici, cat si celor mari, barbati sau femei, toti avem aceleasi nevoi. Cele trei noutati sunt gel de curatare, lotiune si balsam, toate cu texturi nutri-fluide care au onctuozitatea unui balsam si fluiditatea unei lotiuni. Formula produselor nu are silicon, parabeni sau fenoxietanol, insa produsele au parfum (undeva la jumatatea listei de ingrediente), motiv pentru care eu am preferat sa le folosesc pe corp, nu si pe ten, desi cei de la Avene spun ca sunt atat pentru corp, cat si pentru ten.


Gelul de curatare este recomandat pentru curatarea delicata a pielii si se lauda ca hraneste si cea mai sensibila piele. Formula contine glicerina si cateva uleiuri, ceea ce il face foarte confortabil de folosit pentru o piele uscata, mai ales ca nu contine sapun. Cei de la Avene spun ca are o buna toleranta cutanata, oculara si ginecologica, insa eu nu l-am folosit decat ca si gel de dus. Curata, e bland cu pielea si o lasa curata si catifelata.


Lotiunea hranitoare este foarte fluida (si chiar imi place asta pentru ca se poate aplica extrem de repede) si are un miros discret si placut, se aplica usor si intra imediat in piele. Chiar reuseste sa hidrateze piele si sa o lase matasoasa, daca n-ar fi avut parfum si as fi putut s-o folosesc si dupa epilare mi-ar fi placut si mai mult, dar si asa am folosit-o des pentru ca-mi place cum imi simt pielea dupa ce o aplic.


Din cate am vazut produsele vin in recipiente cu pompa si cu un gramaj mai mare, ceea ce mi se pare mult mai practic. Eu le-am primit in forma asta, dar nici asa nu sunt greu de folosit, textura chiar este una fluida care mie imi place mult.

Ati incercat gama TriXera de la Avene? Cum vi se par produsele?

6 comentarii

  1. toata gama arata super bine si suna la fel

    RăspundețiȘtergere
  2. La ce pret e gelul de curatare? Mie imi plac mult produsele lor, dar cele pentru tenul gras mi se potrivesc, desi as inceca un gel de curatare mai hidratant ca si asta, ca uneori imi usuca prea mult pielea gelurile de curatare. Dar crema matifianta si cea pt pete sunt cele mai bune din ce am incercat. Si am incercat multe creme care sa matifieze :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce diferenta este intre gama TriXera Nutricion si TriXera+. Eu am folosit gama TriXera+ gelul de curatare emolient si balsamul si sunt fara parfum

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gama Nutricion are o tehnologie noua, nu am incercat TriXera+ deci nu pot sa-ti spun ce diferente sunt.

      Ștergere