Cumparaturi vesele

29.3.17

Cred ca v-am mai spus pe blog ca am o slabiciune pentru produsele de papetarie si ca am visat in adolescenta mea ca o sa am candva o papetarie cu multe lucruri frumoase si vesele (si ma gandesc la agende, diverse hartii cu desene, plicuri deosebite, creioane, pixuri si multe alte nebunii). Visul cu papetaria si-a pierdut din intensitate, dar inca imi place sa scriu si sa fac liste, imi plac agendele/ caietele deosebite, imi plac sa las biletele scrise pe o hartie misto, imi plac lucrurile vesele care imi fac viata mai frumoasa.

Si pentru ca in ultimele zile am primit doua comenzi cu produse interesante de la Tri-Coastal Design, m-am gandit sa vi le arat si voua pentru ca stiu ca va plac chestiile vesele si frumoase, in plus sunt niste idei bune si de cadou. Nu mai stiu exact ce produs de pe ce site am luat, dar toate sunt luate de pe Vivre si Bonami. Pe Vivre produsele sunt in stoc si le primiti in cateva zile - puteti sa vedeti aici ce mai au (daca nu aveti cont la ei invitatia de aici va ofera un bonus de 25 lei pe care il puteti folosi la prima comanda), iar pe Bonami sunt mai multe si modele noi aici, insa au livrare peste o luna (daca nu aveti cont nici la ei va las invitatia aici invitatia care va ofera un bonus de bun venit pe care il puteti folosi pentru plata partiala a primei comenzi).


Am cumparat doua plannere mari, unul saptamanal si unul zilnic, pe care de-abia astept sa le folosesc, mai ales ca am o perioada destul de aglomerata si ma ajuta mult sa-mi planific chestiile cu adevarat importante si sa nu ma pierd in detalii fara rost. Mi se par extrem de reusite si am mai vazut unul interesant cu meniul pe o saptamana, dar nu stiu cat de folositor mi-ar fi pentru ca eu nu am obiceiul sa planific ce mananc.

Plannerul de buzunar il mai am intr-o alta varianta si chiar este util, asa ca am luat si varianta Be Bold si mi-a placut mult setul de patru blocuri pentru notite inspirat de Paris, asa ca a ajuns si el in cosul de cumparaturi. Sticla pentru apa mi s-a parut extrem de vesela si m-a atras mult modelul, iar cana ... ce sa mai zic despre cana? O vazusem mai demult, mi-a placut mult mesajul, asa ca intr-un final am cedat si am cumparat-o, mai ales ca mesajul este unul cu care rezonez in ultima perioada asa cum v-am aratat si aici.


Cum vi se par produsele Tri-Coastal Design? V-ati luat ceva de la ei?

9 comentarii

  1. Cât de mișto e sticla aia de apă! Și planerele sunt interesante, o să mă uit să văd ce mai au, văd că pe Vivre au adus tot mai multe lucruri interesante de când n-am mai intrat eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu m-am mai uitat o perioada, mereu gasesc ceva care sa ma tenteze. :)

      Ștergere
  2. Mi se par super, am luat mai multe agende cu pisici of course :)
    De pe Vivre am luat foarte multe , printre care si o tava cu pisici foarte draguta . Iubesc site-urile astea doua :)Imi place foarte mult sticluta . Apropo de cana am o geanta de la Zara cu acelasi mesaj .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveau niste modele noi cu animale zilele astea, am rezistat ... greu. :)

      Ștergere
  3. M-am uitat acum la geanta e "No bad vibes" pentru mine a sunat la fel :P asta e https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/59/57/82/5957828174963dbe018bb83de14188df.jpg
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat de faine suuuunt :* 😍😍😍😍

    RăspundețiȘtergere