The Body Shop White Musk L'Eau

30.3.17


Cei de la The Body Shop au pregatit cateva noutati interesante pentru aceasta primavara, iar cea despre care vreau sa va povestesc astazi este White Musk L'Eau, interpretarea fresh si fructata a originalului White Musk. Din seria "moscurilor" preferatul meu este Black Musk pe care il am in varianta ulei de parfum si pe care l-am purtat des in perioada rece, un parfum dulce si senzual, total diferit de cel de care vreau sa va povestesc in aceasta postare.

White Musk L'Eau este un parfum floral, fresh, cu accente fructate, perfect pentru primavara. Pe langa mosc, lacramioare, iasomie si esenta de trandafir, parfumul este indulcit cu note delicoase de para, care ii dau o anumita senzualitate, dar fara sa fie un parfum agresiv sau sa ii taie din prospetime. Daca va plac parfumurile curate si fresh, dar care nu miros a mult "verde", cred ca o sa va placa si o sa il gasiti potrivit pentru plimbarile in parc sau serile cand vreti doar sa va bucurati de vremea frumoasa.

Singurul lucru pe care il am de reprosat este faptul ca pe mine rezista destul de putin, insa ma asteptam la asta tinand cont ca vorbim de o varianta L'Eau care nu are intensitatea unui parfum. Imi place simplitatea sticlei si cred ca se potriveste foarte bine cu ceea ce transmite parfumul - prospetime, flori, voie buna si multa veselie. Nu este un parfum complex, ci o declaratie simpla de feminitate si senzualitate.

Voi folositi parfumuri de la The Body Shop? Cum vi se par? Aveti vreun parfum preferat de la ei? 

Trimiteți un comentariu