Goldwell Dualsenses Rich Repair

7.3.17


N-o sa ma lungesc mult cu postarea asta, dar am vrut sa va spun neaparat despre gama Rich Repair si sprayul de protectie termica de la Goldwell. Goldwell e un brand care se gaseste la Top Line si pentru mine este o noutate. Nu-mi amintesc sa fi folosit ceva de la ei in trecut, daca am facut-o inseamna ca nu m-a impresionat nimic incat sa fi si retinut. Acum ceva timp am primit 3 produse de la Goldwell, insa n-am inceput sa le folosesc decat recent si mi-au placut de la prima folosire.

Gama Dualsenses Rich Repair este o gama de reparare pentru parul uscat si deteriorat. Samponul are proteine de matase, iar masca - pe langa altele - are si keratina. Eu intotdeauna folosesc si balsam, avand parul atat de lung si ondulat, probabil ca asta a fost si motivul pentru care am amanat sa le folosesc, insa am stiut de la prima folosire ca o sa ne intelegem minunat.

Imi place mult mirosul produselor si ramane in par 2-3 zile, insa nu este nimic care sa influenteze celelalte arome pe care le folositi. Imi plac ambalajele, insa cel mai mult imi place faptul ca produsele actioneaza imediat (masca nu are nevoie decat de 60 secunde, desi eu cand am timp o las si mai mult sa actioneze) si nu este nevoie decat de o cantitate mica de produs la fiecara folosire. Recent am folosit niste produse cu un gramaj identic si mi-au ajuns fix 5 folosiri, insa nu e cazul cu produsele de la Goldwell, le folosesc de mai bine de o luna si imi mai ajung cel putin incat pe atat. Nu stiu daca chiar refac parul (nici nu au cum, dar sa zicem ca am crede ca e posibil), insa il lasa matasos, stralucitor si cu un aspect sanatos.

Celalalt produs de care vreau sa va spun este lotiunea pentru protectie termica din gama Style Sign Straight Hot Foam. Imi place nu pentru ca ar proteja termic parul, eu chiar nu cred in asta chiar daca de-a lungul timpului am folosit multe produse in scopul asta (caldura afecteaza parul si trebuie sa acceptam asta), ci pentru ca imblanzeste parul si il face mai usor de aranjat. Ii ofera o anumite greutate fara sa-l incarce si il face mai stralucitor.

Am vazut cateva produse Goldwell la pret bun aici, dar si aici. Ati incercat ceva de la ei? Stiti brandul?

5 comentarii

  1. Am folosit Goldwell Kerasilk Instant Silk Fluid acum cativa ani si mi-a placut foarte mult. Nu stiu de ce nu il mai gaseam pe piata (nici macar online) si am uitat de Goldwell.. multumesc ca mi-ai adus aminte de acest brand!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa ma uit si eu dupa produsul de care ai zis, chiar as incerca si altceva de la Goldwell.

      Ștergere
  2. Am folosit aceste produse de mai bine de doi ani. Sunt cele mai bune din tot ce am incercat din gama profesionala. Am parul blond si se usuca repede mai ales la coafarea cu placa , feon , ondulatir etc. Iar acest produs pur si simplu imi hranea parul. Am folosit samponul si masca in varianta de gramaj 1500 si l-am luat de pe aoro. Sunt multumita si il voi folosi in continuare tot pe acesta. Am mai incercat si alte produse intre timp dar nici unul nu depaseste proprietatile acestuia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa citesc si alte pareri bune, e un brand de care nu prea se vorbeste si e pacat.

      Ștergere
  3. Eu sigur o sa mai incerc si altceva de la ei, chiar m-au surprins placut.

    RăspundețiȘtergere