Produse noi de la Douglas

14.3.17


Despre produsele de machiaj de la Douglas v-am mai povestit pe blog, imi plac mult si chiar cred ca merita mai multa atentie, asa ca atunci cand am vazut ca au cateva noutati pentru primavara asta m-am entuziasmat. Am primit produsele saptamana trecuta, le-am incercat in ultimele zile si m-am grabit sa va povestesc astazi despre ele, mai ales ca pana maine puteti sa beneficiati de transport gratuit la comenzi de minim 99 lei pe site.

Illuminating Powder Nude este o pudra iluminatoare care mi-a placut mult ca aspect, dar initial am crezut ca n-o s-o folosesc des pentru ca prefer iluminatoarele aurii. Mi-am schimbat total parerea dupa ce-am incercat-o. Este o combinatie de trei nuante (roz si piersica mate si un iluminator bej cu un finish luminos), care pe ten arata superb - da un aspect sanatos, radios, fara pic de glitter/ sclipici. Nu este tocmai ieftina (69 lei pentru 8 grame), dar cred ca merita banii.

Am fost extrem de curioasa cand am vazut noul rimel Exception'Eyes, tinand cont ca Devil Eyes de la ei mi se pare un rimel nemaipomenit. 5-in-1 Volumising de pe ambalaj m-a facut sa am asteptari mari si pot sa va zic ca nu m-a dezamagit deloc: definiste, curbeaza, alungeste, da volum si intensifica privirea. Peria il face foarte usor de folosit si efectul este unul care mie imi place extrem de mult pentru ca eu vreau gene lungi si definite, poate ar fi putut sa ofere un pic mai mult volum, dar se poate rezolva cu inca un strat aplicat.

Lip Balm Red este un balsam de buze colorat cu un aspect care n-are cum sa nu placa. Inimioara te cucereste din prima. Nu prea inteleg Red din denumire pentru ca nuanta este una naturala, un nude roz care mie imi place mult si care poate fi purtat cu orice tip de machiaj. Formula este una hidratanta si se simte foarte placut pe buze - as zice mai degraba ca este o combinatie intre un balsam si un ruj.

Nu stiu daca gama Les Delices este noua, dar eu de-abia acum am descoperit-o. Gelul de dus Toffee Apple miroase intr-un mare fel, mie clar mi-a starnit interesul si vreau sa vad cum miros si celelalte game. Am vazut ca au si niste seturi interesante, puteti sa le vedeti pe toate aici, iar daca ati incercat ceva din gama asta si aveti recomandari le astept in comentarii. 

Ati incercat vreunul dintre produse? Va tenteaza ceva?

Trimiteți un comentariu