Gene si sprancene a la Max Factor

10.3.17


Va povesteam saptamanile trecute ca Max Factor a lansat cateva produse noi pentru primavara asta si ca sunt extrem de curioasa sa le incerc. Despre Smooth Miracle Primer v-am povestit aici, imi place la nebunie si l-am folosit aproape zilnic de cand il am, astazi insa vreau sa va povestesc despre alte doua produse, unul pentru gene si altul pentru sprancene.

2000 Calorie Curl Addict este un rimel care promite gene curbate si cu un volum exagerat, fara sa fie nevoie sa folosim un ondulator de gene. Peria este foarte interesanta, are o forma curbata care ajuta mult la aplicarea produsului la baza genelor si chiar ofera volum si curbare genelor fara prea mult efort. Formula este una intensa si usor umeda, insa e nevoie de putina atentie la aplicare pentru ca este foarte usor sa te murdaresti din cauza periei voluminoase.

Rimelul mi se pare foarte misto, chiar reuseste sa ofere genelor tot ce au nevoie - definire, alungire, curbare si volum fara prea mult efort, din punctul asta de vedere nu am ce sa ii reprosez. Insa daca stiti ca ochii vostri sunt sensibili si au tendinta sa se umezeasca/ sa lacrimeze mai bine stati departe de el. Eu nu am in general probleme cu rimelurile care sa curga sau sa se intinda (chiar daca am ochi sensibili), dar cu asta am patit-o de doua ori, noroc ca m-am uitat in oglinda. Pretul lui este in jur de 40 lei si daca nu va curg ochii, chiar merita incercat.


Celalalt produs este Natural Brow Styler (Sculpting Gel) pe care de-abia l-am asteptat, mai ales ca eram in cautarea unui produs nou pentru sprancene. Este un gel transparent pentru sprancene, care poate fi folosit atat singur, cat si peste creion sau fard. Sprancenele mele n-au nevoie de retusuri, ci doar de un produs care sa le aseze si sa le mentina forma toata ziua, iar Natural Brow Styler exact asta face.

Costa pana in 30 lei, are 10 ml (in general produsele pentru gene vin intr-o cantitate mult mai mica), nu incarca deloc genele (lucru extrem de important din punctul meu de vedere pentru ca eu prefer un aspect natural, dar aranjat) si face ceea ce promite. Probabil ca as fi preferat ca pensula sa fie putin mai mica, dar nu este deloc greu de folosit nici asa. Chiar vi-l recomand daca sunteti in cautare de un astfel de produs.


Ati incercat vreunul dintre produse? Va tenteaza?

Trimiteți un comentariu