7 intr-o saptamana #110

26.3.17


Imi e din ce in ce mai greu sa ma limitez la cateva cuvinte pentru a descrie saptamana ce se incheie, am senzatia ca orice as zice nu e suficient si nu reflecta in totalitate realitatea. In ultima perioada totul in viata mea a fost o nebunie continua, fiecare zi aduce ceva nou si ma invata ceva nou despre mine, despre oameni si despre viata. Simt ca sunt in momentul potrivit pentru a merge exact in directia in care vreau, desi nu e deloc usor si unele lectii sunt destul de dureroase. Nu e nici pe departe ceea ce mi-am imaginat eu despre mine si viata mea, insa sunt convinsa ca ma asteapta ceva frumos.

Diminetile mele au inceput toate in viteza, asa ca masa de dimineata (aproape zilnic) a fost un bol cu fructe si multa apa, iar de multe ori nevoia m-a "impins" sa folosesc si cate o masca pentru ochi. Saptamana asta oboseala m-a cam invins si m-am trezit destul de tarziu, dupa cateva saptamani cand corpul meu intrase intr-un ritm care imi placea. Mai avem si perioade de genul asta cand corpul are nevoie de putin ajutor pentru a functiona cum trebuie.

Am ajuns saptamana asta de cateva ori in Mega Mall cu treaba si am intrat si in Pepco. La prima vizita am iesit cu ceva de incaltat (in perioada asta am o "mica" obsesie pentru bleumarin pe care nici macar nu mai incerc sa o controlez), iar la a doua cu cateva perechi de chiloti (bumbac 95%, taietura hipster). Chiar nu ma asteptam sa cumpar lenjerie de la ei, dar se mai intampla sa descoperi chestii misto unde nu te astepti. Celalalt magazin pe care nu-l ratez niciodata cand ajung in Mega Mall este Naturescu, mereu gasesc chestii interesante la ei si au si preturi bune. Ma gandeam sa scriu candva o postare despre ce cumpar eu de mancare, de unde, ce am mai descoperit - sa-mi spuneti cum vi se pare ideea si daca va intereseaza.

Am primit si cateva surprize saptamana asta, unele la care nu ma asteptam si care m-au bucurat. Ella mi-a adus un mic suvenit din Germania, o oja P2 din gama Color Victim, pe care de-abia astept s-o incerc. Imi place culoarea, dar mai ales numele - make not fake. O alta prietena mi-a luat incat doua sprayuri de texturare de la TRESemme dupa ce i-am zis ca-mi place mult cel pe care l-am luat de la Hello Free Z One Discount, dar ca n-am mai ajuns la ei sa mai imi iau cateva.

Joi seara am ajuns la un eveniment despre care o sa va spun mai multe saptamana viitoare (si mi-a placut mult mesajul pe care Universul mi l-a trimis), iar vineri am reusit sa ajung la Pop-Up Hair Salon pe care Nivea l-a deschis la Maison 13 cu ocazia lansarii noi game pentru par Hairmilk (o sa va povestesc si despre produsele astea mai multe pentru ca la prima impresie mi s-au parut interesante) si am dat o fuga si la Kendra in Mega Mall la invitatia celor de la Elizabeth Arden care au o noua formula pentru capsulele cu ceramide.

Sambata am avut de munca, dar am reusit sa fur si cateva clipe pentru mine, am fost putin in parc sa-mi limpezesc gandurile si sa ma incarc cu energie pozitiva. Sa stau pe banca cu castile in urechi si sa ma uit la lac este una din placerile mele din ultima perioada si fac asta ori de cate ori am ocazia. Ziua de astazi este una de odihna si timp petrecut intr-un mod cat mai relaxant pentru ca ma asteapta o noua saptamana nebuna.

Saptamana voastra cum a fost?

12 comentarii

  1. Și eu mai găsesc câte ceva la Pepco.Am luat ieri șervețele u motive pascala și șosetele😉

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am evitat zona ca sa nu mai plec iar cu o sacosa cu cine stie ce nebunii. :)

      Ștergere
  2. Ce tare s-a nimerit cu numele ojei, nu-mi asum meritul pentru că nu m-am uitat cum se numește, doar m-am gândit că nuanța ți-ar plăcea de cum am văzut-o.
    Mă bucur că, în ciuda oboselii, totul merge spre bine, se vede și în atitudine că s-au schimbat unele lucruri în viața ta în ultima perioadă. M-am oprit și eu de câte ori am putut săptămâna asta pe o bancă, să admir un lac, floricele, porumbei și să ascult ciripitul păsărelelor, e una din plăcerile alea mărunte ale vieții pe care e păcat să le ignorăm.
    Să ai o nouă săptămână cât mai reușită!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu m-ai vazut si in momente nasoale de tot, deci iti e mult mai usor sa vezi schimbarile. Trebuie sa mergem intr-o zi in parc sa stam aiurea pe o banca si sa vorbim prostii. Sa ai o saptamana misto! :)

      Ștergere
  3. Duminica frumoasa, Camelia si o saptamana buna sa avem! :)
    Ps: Saptamana asta am fost gand la gand: si eu mi-am luat o pereche de balerini cu dungi albe-bleumarin.. atat sunt de frumosi si comozi in plus :)
    Despre noua gama Nivea abia astept impresiile tale. Imi place mult fixativul lor Diamond Gloss si gama Target Care sampon si balsam deci sunt cu antenele pe receptie la toate noutatile hair care de la Nivea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mi-am luat si vreo 2 rochii bleumarin, de-abia astept sa vina. Si vreau si-o geanta, dar nu gasesc ceva care sa-mi placa. Sa ai o saptamana frumoasa! :)

      Ștergere
  4. Am vrut sa intru si eu intr-un Pepco, dar sefu' mic a schimbat traiectoria. Pana si pe elefant ce am comandat saptamana asta a fost tot pentru el. La Pepco mereu gasesc cate ceva. Ai cam facut maraton saptamana asta :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-ajung decat la asta din Mega Mall si-mi fac mereu un pic de timp sa vad ce au. Si saptamana viitoare tot cam asa e. :))

      Ștergere
  5. Mi-am baut cafeluta citind postarea ta . Frumoasa saptamana ai avut chiar daca a fost pe repede inainte , imi place nuanta ojei primita de la Ella, am inceput si eu sa o urmaresc recent pe instagram si mi se pare o super fata .
    (Anamaria)


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut ca esti activa mereu pe Instagram si ma bucur ca putem sa interactionam mai mult. Mie Instagram imi plac la nebunie, o sa scriu saptamana viitoare mai mult pe tema asta pe blog. Sa ai o saptamana frumoasa!

      Ștergere
    2. Camelia sa stii ca si mie imi place foarte mult, pentru mine este o sursa de inspiratie, iubesc tot ce e frumos. In schimb Facebook nu ma atrage absolut deloc. Pupici
      ( Anamaria )

      Ștergere