Covergirl + Olay Eye Rehab Concealer

22.3.17

Va povesteam acum doua saptamani despre produsele Neutrogena pe care le gasiti pe Blacknight, iar astazi vreau sa va spun despre un alt produs pe care il am tot din acest magazin - Eye Rehab Concealer, o colaborare intre Covergirl si Olay. Este vorba de un CC cream pentru zona ochilor, un produs hibrid care ofera ingrijire, dar corecteaza si lumineaza zonele cu probleme.

Formula produsului este una misto, contine atat niacinamide, cat si extract de ceai verde, dar si alte ingrediente misto pentru piele, singurul minus ar fi parfumul care este in coada listei de ingrediente. Ochii mei sunt sensibili, dar n-am avut absolut nici o problema cu produsul asta, deci nu va temeti de parfum daca vreti sa il incercati, probabil este intr-o cantitate extrem de mica.


Intrucat nu am avut cum sa testez undeva produsul am trei nuante: 310 - Fair, 320 - Fair/ Light si 340 - Light/ Medium si mai jos puteti sa vedeti exact diferentele dintre ele. 310 este perfecta pentru zona de sub ochi, intrucat are un subton roz care ajuta zona sa para mai luminoasa, 320 este foarte apropiata de nuanta tenului meu si acopera foarte bine zonele cu probleme, iar 340 (in cazul meu) merge pentru contur.

Formula mi se pare diferita si cred ca puteti sa vedeti si din poza de mai jos - nuanta 310 este mult mai lichida, in timp ce 320 si 340 sunt mult mai cremoase. Toate trei nuantele sunt extrem de pigmentate, este nevoie de o cantitate foarte mica de produs la fiecare folosire, acoperirea este medie, iar formula este foarte hidratanta si nu se strange in zonele mai uscate sau cu riduri/ linii de expresie. 

Mie imi place foarte mult pentru zona de sub ochi, ambalajul mi se pare foarte practic (pompita permite o dozare foarte precisa), iar pretul este mai mult decat accesibil (32 lei pentru 15 ml de produs). Ma tenteaza acum sa incerc si fondul de ten Simply Ageless, tot colaborare Covergirl si Olay, cred ca este pe acelasi principiu.


Stiti produsul asta? Va tenteaza?

Trimiteți un comentariu