Tarte Exposed, o dorinta veche

13.3.17


Exposed Amazonian clay 12-hour blush de la Tarte este o dorinta veche de-a mea. M-am gandit de multe ori sa-l comand pentru ca imi sta gandul de prea multi ani la el, dar am amanat mereu gandindu-ma la cate blushuri am deja in sertar. Cred ca va amintiti cat de laudate au fost blushurile astea pe Youtube ani la rand (si inca sunt), iar nuanta asta - Exposed - a fost ridicata in slavi.

Am prieteni misto, care stiu ce-mi place si ce-mi doresc, asa ca am primit Exposed chiar pe 1 martie, ca sa incep primavara bine. M-am bucurat mult pentru ca era ceva ce-mi doream, chiar daca nu aveam nevoie - mie cadourile de genul asta mi se par cele mai adevarate, sunt alea facute din adancului sufletului. Sa iei cuiva ceva doar pentru ca stii ca ii va aduce un zambet mare pe chip mi se pare minunat.

Sa revin la blush, m-am pierdut printre cuvinte - imi place ambalajul, imi place nuanta, imi place tot, ce sa ma mai intind atat, e exact ceea ce mi-am imaginat ca va fi. Nuanta in cutie nu-ti spune mare lucru, ba as zice chiar ca pare banala, insa pe ten arata minunat - da o senzatie de proaspat, de sanatate, de stare de bine, e genul de blush care merge cu orice machiaj si nu face decat sa puna in evidenta trasaturile fetei. Mie imi aminteste de Cubic de la MAC, pe care l-am avut acum mult timp.

Imi mai doresc si alte nuante? Clar da! Breathless, Embraced, Bashful si inca cateva mi se par foarte interesante, poate totusi intr-o zi o sa vedem produsele Tarte si la noi. Ati incercat produse de la ei? Cum vi se pare nuanta Exposed?

12 comentarii

  1. De unde se poate comanda?

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa nuanta, superb blushul, nu am incercat nimic de la ei, Camelia ! Asa da prieteni !! :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place mult, chiar as vrea sa mai incerc si alte produse de la ei.

      Ștergere
  3. super. normal ca-l vreau. vorba ta: e plin sertarul cu blushuri

    RăspundețiȘtergere
  4. Nuanța pare superbă, blushuri chiar folosesc :)
    N-am și eu niște prieteni din ăștia să le pun în brațe listele mele de dorințe, nu-s mai lungi decât un sul de hârtie igienică :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare cu prietenii lui, ce sa zic ... ai mei sunt putini si buni, da' buni. :))

      Ștergere
  5. Sunt cateva produse Tarte pe cosmetic-style.ro, inclusiv blushuri :)
    (AndreeaIco)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate imi amintesc eu, in trecut cei de la Cosmetic Style au avut la vanzare si produse fake, nu stiu daca as risca sa iau de la ei ceva.

      Ștergere