Pink Muse de la Pupa

9.3.17

Imi place la nebunie colectia Pink Muse pe care cei de la Pupa Milano au pregatit-o pentru primavara asta. De-abia am asteptat sa ajunga si la noi sa vad cum sunt produsele, in poze m-a tentat mult tot ce-am vazut. Saptamana trecuta am primit coletul cu noutatile si dupa ce-am facut poze am si inceput sa folosesc produsele sa pot sa va povestesc cat mai repede despre ele.

Voi stiti deja ce preferinte am eu atunci cand vine vorba de machiaj, daca spui nude si texturi luminoase e clar ca o sa-mi placa. Iar colectia Pink Muse exact asta e - nuante delicate de roz, texturi pretioase, un design feminin cu accente de auriu rece, eu zic ca au ales perfect pentru perioada asta. Daca sunteti fane ale texturilor mate s-ar putea sa nu va incante prea tare produsele, dar daca va plac nuantele sidefate sigur o sa va placa colectia asta.


Colectia vine cu patru farduri Vamp! Metallic si efectul chiar este unul de metal pur. Eu am doua dintre nuante (008 - Doll Pink si 010 - Tasteful Chocolate) si swatchurile de mai jos cred ca spun tot - sunt foarte pigmentate, efectul este unul metalic, iar finishul este luminos si catifelat. Se lucreaza foarte usor cu ele, par ca se topesc pe piele. Nu am ajuns in magazin sa incerc si celelalte doua nuante (007 - Ethereal Nude si 009 - Copper Nude), dar am un sentiment ca sunt la fel de frumoase.


Noua paleta Vamp! cred ca este definitia perfecta a expresiei charming nude. Fardurile sunt foarte pigmentate, iar finishul este unul luminos si satinat. In momentul in care am trecut degetul peste fard am avut senzatia ca este vorba de un fard crema, nu de unul compact, atat de fina e textura. Cei de la Pupa au spus ca fardurile astea sunt ca o pudra lichida si cred ca au reusit sa descrie foarte bine efectul. Eu personal as fi preferat si un fard mat in paleta asta, dar si asa cred ca este una extrem de interesanta si merita sa o incercati cand ajungeti in magazin.

 
Produsul care mi-a starnit cel mai mult curiozitatea este iluminatorul crema. Vine in doua nuante (001 - Luxe Gold si 002 - Pink Muse), eu am cea de-a doua nuanta si m-a suprins cat de misto este. Ma asteptam la un produs cu o textura mai usoara, insa are o textura densa si cremoasa, care se simte foarte misto la atingere si se aplica foarte usor pe ten - eu am folosit degetele, desi in cutie se gaseste si un burete pentru aplicare. 

Mirosul este unul usor vanilat care mie imi cam place,  iar efectul pe ten este foarte fresh - luminos, radios, dar fara sclipici sau glitter. Pretul este destul de mare - 74 lei pentru 7 grame de produs, insa pentru cineva care vrea sa arate rapitor la vara cred ca merita efortul. Nu stiu daca am reusit sa surprind in poza efectul pe piele, dar daca ajungeti in magazine neaparat sa-l incercati sa vedeti cum se simte si cum se vede.


Creioanele kohl pentru ochi de la Pupa mi se par extrem de bune si m-am bucurat cand am vazut in colectia asta trei nuante: 001 Extra Black, 002 Intense Brown si 003 Ethereal Nude. Am primit ultimele doua nuante si m-am "jucat" deja cu ele - mina este fina si cremoasa, iar culoarea este una intensa care rezista intreaga zi. Aluneca extrem de usor, e o placere sa le folosesti.
 

O alta noutate interesanta a colectiei este Chubby Balm, un balsam de buze cu pigmenti speciali care reactioneaza in functie de PH-ul pielii, astfel incat fiecare va obtine un rezultat diferit si unic. Vine intr-o singura nuanta (Universal Pink) si se simte foarte bine pe buze, efectul fiind unul foarte natural. Nu coloreaza, ci doar infrumusetea cumva nuanta naturala a buzelor.

Exista si trei nuante noi ale glossului Miss Pupa: 206 - Soft Pink, 207 - Doll Pink si 208 - Romantic Pink. V-am aratat mai jos nuanta Romantic Pink, n-o sa insist mult pe glossuri pentru ca le-am mai laudat si alta data pe blog - sunt ultra stralucitoare si au un efect imediat de volum 3D. Eu am mai multe nuante si le folosesc des. Cu aceasta colectie au scos si trei nuante noi de ruj Miss Pupa: 106 - Doll Pink, 107 - Apricot Pink si 108 - Nude Allure, cand ajung printr-un magazin chiar vreau sa vad cum sunt.
 

Ultimele produse din colectie sunt pentru unghii: trei lacuri de unghii cu efect de sticla (175 - Soft Pink, 176 - Apricot Pink si 178 - Intense Brown) si un top coat cu paiete in nuanta light gold. V-am aratat mai jos nuanta 175 si top coatul, nu am apucat inca sa le incerc, dar sunt sigura ca o sa-mi placa, produsele Pupa pentru unghii m-au surprins mereu placut.


Cum vi se pare colectia Pink Muse? Ce va atrage cel mai mult?

10 comentarii

  1. Nu am folosit niciodata produsele lor, dar intotdeauna am urmarit articolele tale despre ele. Imi plac colectiile lansare, culorile si felul cum arata. Din colectia asta as alege acum pe repede inainte sa imi iau creioane de ochi. Oare sunt si rezistente? Asta r problema mea cu ce am deja in folosire, se intind si nu rezista mult. Astea cum se prezinta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi se pare destul de rezistente, insa nu folosesc creion zilnic.

      Ștergere
  2. Iluminatorul chiar arata foarte bine , la fel si nuanta glossului e superba ! Balsamul de buze e prea deschis la culoare nu e pe placul meu .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe buze este incolor, doar intensifica cumva nuanta naturala a buzelor, n-are nici o treaba cu rozul deschis de la swatch.

      Ștergere
  3. Au niste ambaje super misto, Si texturile par foarte misto

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate imi plac. O nebunie! :)
    Pupa ma surprinde mereu, parca ne-ar citi gandurile. Ohh.. si ce culori, texturi si ambalaje absolut minunate. Ca intotdeauna nota maxima.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma indragostesc de fiecare colectie noua de la Pupa. Nu stiu exact cui ii vin ideile, dar omul este genial!

    RăspundețiȘtergere