Neutrogena MoistureSmooth Color Stick

8.3.17

Neutrogena este un brand care mi se pare foarte interesant atunci cand vine vorba de produse de machiaj, desi ei sunt cunoscuti mai mult pentru produsele de ingrijire a pielii decat pentru partea de machiaj. La noi produsele se gasesc doar on-line, iar daca vreti sa incercati ceva de la ei Blacknight este cea mai buna alegere, deoarece au preturi foarte bune. 

V-am mai povestit despre magazin in trecut, gasiti produse care la noi nu prea sunt la preturi mai mult decat bune, dar si produse care in magazinele fizice sunt mult mai scumpe. Pe site o sa gasiti produse Covergirl, Revlon, L'Oreal, Maybelline, Sally Hansen, dar si altele la preturi bune. De exemplu in perioada asta pensulele Real Techniques au preturi foarte bune, dar mereu gasiti promotii interesante.


MoistureSmooth Color Stick este un produs extrem de interesant, care mie imi place mult. Este un balsam de buze colorat, ce contine unt de mango si shea. Ofera hidratare buzelor, in timp ce le si coloreaza. Sunt 16 nuante disponibile, nuante de la 10 la 80 ofera o culoare mai subtila si mai stralucitoare, in timp ce nuantele de la 90 la 180 au finish mai cremos si sunt mai intens.

Eu am cinci nuante: 10 - Juicy Peach, 20 - Fresh Papaya, 30 - Sweet Watermelon, 100 - Pink Nude si 110 - Almond Nude si le-am tot folosit in ultima perioada, mi se par perfecte pentru perioada asta. Se aplica usor, nu necesita ascutire, hidrateaza buzele si le ofera o culoare care rezista cateva ore. Nu stiu sa va spun care nuanta imi place cel mai mult, toate sunt frumoase, probabil daca ar fi sa aleg doar una ar fi Almond Nude, dar si celelalte imi plac in egala masura.


Le-ati incercat? Cum vi se par?

7 comentarii

  1. La multi ani Camelia, La multi ani tuturor femeilor, sper sa fiti astazi rasfatate asa cum meritati .
    Nu le-am incercat dar par interesante , favoritul meu e Sweet Watermelon .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu esti cu nuantele de roz, trebuia sa-mi imaginez ca ala o sa-ti placa. :)

      Ștergere
  2. nu stiam ca au balsamuri colorate, sunt foarte misto si daca au calitatile emoliente ale cremelor cred ca sunt si foarte bune. nu? eu port mai mult iarnaastfel de balsamuri, am si eu de la babyliss si yvesrocher, dar nu sunt asa pigmentate. 110 almond nude e preferata mea. tipii astia de la site sunt in tara?

    RăspundețiȘtergere
  3. Neutrogena am numai o crema de maini pe care nu vreau sa o inlocuiesc, atat de bine se impaca pielea mainilor cu ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au produse interesante si pentru corp, dar si pentru fata.

      Ștergere
  4. Imi plac toate nuanțele 👍👍👍💗💗💗

    RăspundețiȘtergere