Momentul tau este acum!

20.3.17


De-a lungul timpului Nivea m-a "nimerit" in cateva momente din viata mea cu cate un mesaj care mi-a mers direct la suflet si mi-a starnit o multime de emotii. Asa mi s-a intamplat si in urma cu doua saptamani, cand intr-o seara am primit o cutie frumoasa in care se ascundeau 9 secrete pentru tinerete si vitalitate, dar si cateva produse din gama cu coenzima Q10 pe care Nivea o recomanda pentru a trai din plin momentul si a te bucura de tot ce are viata de oferit. 

Pe langa produsele de la Nivea am descoperit in cutie cateva lucruri care mi-au placut mult: o sticla de apa (stim cat de important este sa ne hidratam), o punga cu miez de nuca (alegerea mi s-a parut mai mult decat inspirata), un mesaj care mi-a amintit ca varsta e doar o cifra si important e cum te simti, o rama foto pentru a pastra amintirile dragi si alte lucruri care sa ma ajute sa ma destind si sa ma rasfat. Eu v-am tot zis pe blog cat de mult conteaza sa ne alocam zilnic macar cateva minute doar pentru noi, sa ne linistim mintea si sufletul si sa ne incarcam cu energie pozitiva, asa ca n-aveam cum sa nu zambesc larg cand am vazut mesajul transmis de cei de la Nivea.

Nu vreau sa va povestesc despre produse pentru ca o parte din ele le-am mai mentionat pe blog si sunt sigura ca si voi le folositi, ceea ce vreau sa va spun este sa aveti grija de voi. Sa zambiti, sa va iubiti, sa nu uitati care sunt lucrurile importante pentru voi, sa invatati sa spuneti nu atunci cand nu e bine pentru voi, sa acceptati schimbarile cu tot ceea ce implica ele (asa crestem si invatam), sa nu stati in relatii care va fac rau, dar mai ales sa nu luati nimic de "bun" in viata asta - nici oameni, nici situatii si nici lucruri. 

Traiti clipa asta, bucurati-va de ceea ce aveti, spuneti-le celor dragi ce simtiti si ce inseamna pentru voi, nu mai amanati lucrurile gandindu-va ca si maine e o zi si aveti timp, nu stim niciodata ce ne asteapta peste o ora, o zi sau o saptamana. Sunt momente in viata asta pe care daca nu le traiesti acum nu ai cum sa le mai traiesti oricat de mult ti-ai dori.

Nu lasa pe nimeni sa-ti spuna cine esti si ce ar trebui sa faci! Asta mi-a transmis mie Nivea si asta vreau sa va spun si eu voua! Cea mai frumoasa varsta este cea pe care o traiesti din plin!

6 comentarii