Max Factor Colour Elixir Matte Bullet & Universal Lip Liner

17.3.17

Despre Max Factor si produsele care imi plac de la ei v-am mai povestit pe blog, insa nu cred ca v-am povestit despre produse pentru buze de la ei pentru ca in afara de un ruj rosu pe care l-am folosit o singura data nu-mi amintesc sa fi folosit altceva pentru buze. Insa noutatile lor pentru primavara mi s-au parut chiar interesante si vreau sa va povestesc astazi despre creionul de buze transparent, dar si despre rujurile mate lansate recent.


Rujurile Velvet Matte se gasesc la noi in trei nuante 05 Nude, 20 Rose si 35 Love (din cate am vazut in total sunt 7 nuante) si eu am fost extrem de curioasa sa vad chiar sunt hidratante, asa cum s-au laudat cei de la Max Factor cand le-au lansat pe piata. Formula este imbogatita cu diverse uleiuri si unturi si rujurile chiar se simt foarte confortabil pe buze, sunt altceva fata de rujurile mate pe care le-am incercat pana acum. Dupa cateva ore de purtare am simtit o usoara senzatie de uscare a buzelor, insa ceva normal cum simt si cu alte rujuri, nu neaparat cu o formula mata.

Cred ca stiti deja care e preferatul meu - Nude. Nuanta este superba si l-am folosit de cateva ori de cand il am. Rujurile au un miros placut, discret, usor vanilat si se aplica foarte usor. Pentru a rezista mai bine pe buze eu am folosit fond de ten si pe buze (ca baza), am aplicat un strat de ruj, am eliminat excesul cu un servetel si am aplicat al doilea strat. Pretul la vanzare este in jur de 35 lei, asa ca daca sunteti in cautare de rujuri mate care sa nu va usuce buzele uitati-va dupa ele.


V-am mai spus pe blog si cu alte ocazii ca prefer creioanele de buze incolore si mi se par o idee nemaipomenita, asa ca m-am bucurat cand am vazut ca Max Factor a lansat Colour Elixir Universal Lip Liner. Am deja cateva astfel de creioane de la alte branduri si chiar am vrut sa vad daca cel de la Max Factor o sa imi place mai mult sau nu.

Are o textura cerata, iar formula contine cateva uleiuri care ajuta mult la o aplicare usoara. E usor de folosit, isi face treaba foarte bine si are un pret rezonabil - in jur de 30 lei. Mie imi place mult si mi se pare ca cei de la Max Factor au cam dat lovitura primavara asta cu produse nou lansate. Tot ce-am incercat mi-a placut: primerul, rimelul, rimelul pentru sprancene si produsele pentru buze.


Cum vi se par rujurile si creionul pentru buze? Va tenteaza? Le-ati incercat?

4 comentarii

  1. Pana la urma ma faci si pe mine sa incerc ceva de la Max Factor :)
    Foarte frumoase rujurile .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu n-am reusit sa-mi fac o parere despre produsele Max Factor pentru ca nu am incercat prea multe. In schimb, colectia mea de rujuri se va imbogati clar cu nuanta lor Nude.

    RăspundețiȘtergere