Masti de fata Garnier Skin Naturals

4.3.17

Cred ca stiti foarte bine ca mie imi plac mastile faciale, nu neaparat pentru ca fac minuni (desi unele chiar sunt bune si efectul este unul imediat), ci pentru ca imi place senzatia de relaxare si toate clipele alea pe care mi le dedic mie. Mastile, in cazul meu, fac parte dintr-un intreg ritual de rasfat la care ma intorc ori de cate ori simt nevoia de relaxare si de liniste. Prefer mastile sheet-type si am fost extrem de curioasa cand le-am vazut pe cele de la Garnier, mai ales ca pretul lor este mult mai accesibil decat al altor masti de acest gen de pe piata - 10-11 lei in mod normal, insa le-am vazut la oferta si la mai putin de 7 lei.

Sunt trei variante de masti disponibile: Moisture+ Freshness (pentru ten normal si mixt), Moisture+ Comfort (pentru ten uscat si sensibil) si Moisture+ Aqua Bomb (pentru ten deshidratat). Le-am incercat pe toate trei si chiar imi plac, desi fiecare are si ingrediente mai putin placute in lista, asta e de fapt singurul lucru pe care as vrea sa il reprosez, insa majoritatea mastilor au cate ceva. 

Comfort (cu extract de musetel) si Aqua Bomb (cu extract de rodie) sunt cele care mie mi-au placut cel mai mult si probabil ca o sa le cumpar cand o sa am ocazia, desi nici Freshness (cu extract de ceai verde) nu pot sa zic ca nu mi-a placut. Toate trei variantele au acid hialuronic si alte cateva chestii interesante, cei de la Garnier spun ca sunt infuzate cu echivalentul cantitatii de ser pe care am folosi-o intr-o saptamana.


Mastile in sine sunt realizate foarte bine, materialul este unul de calitate si masca este imbibata cu mult produs, astea sunt primele lucruri la care eu ma uit cand incerc un produs nou de acest gen. Forma mastii este una inspirata si mi se pare ca se aseaza foarte bine pe ten, chiar am aprecizat faptul ca au o folie de protectie care iti arata care este partea mastii care trebuie sa ajunga pe fata.

Senzatia pe ten este una misto, mi-a placut mult cum mi-am simtit pielea dupa ce le-am folosit, iar faptul ca nu a curs produs pe gat sau in par (cum am patit cu alte masti destul de imbibate cu produs) m-a incantat si mai tare. Eu am stat cu ele pe fata 15-20 minute, asa cum recomanda cei de la Garnier, iar in momentul cand am indepartat masca am observat ca masca era la fel de umeda ca la inceput, ceea ce mi-a amintit de un mic truc pe care mi l-a spus o cosmeticiana acum multa vreme.

Stiu ca multe persoane evita genul asta de masti pentru ca sunt scumpe si se pot folosi o singura data, insa cand e vorba de produse imbibate cu mult produs se pot folosi de 2 ori (dimineata si seara) daca dupa prima folosire masca se impatureste si se tine in folie de aluminiu la frigider pentru 12-14 ore. Eu am incercat cu niste masti mai scumpe si functioneaza. Nu este o varianta la care sa apelez des, dar e o optiune daca vi se par mastile sheet type prea scumpe.


Le-ati incercat? Cum vi se par?

8 comentarii

  1. Eu am folosit genul ăsta de mască, dar nu Garnier. Că să evit risipa de produs, eu mă șterg apoi cu ea pe gât și decolteu. Nu îmi place să le folosesc mai târziu. Văd că ai cumpărat cutie. Unde ai găsit așa ieftin? Eu ultima dată am văzut la vreo 11 RON in DM.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca in Cora a fost oferta, iar ieri am vazut-o pe cea albastra la Hello Free Z One Discount la 7 lei.

      Ștergere
  2. Nu am incercat tipul acesta! Am si folosesc o masca gel cu ceva ulei de masline, greceasca!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate le incerci pe viitor, mie imi plac mult astea sheet-type care nu necesita clatire dupa folosire.

      Ștergere
  3. Sunt bune de incercat multumim de recomandare

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce tare ca le poti folosi de doua ori eu nu stiam! Le-am cumparat pe toate trei sa vad cum is deocamdata cea verde si imi place place :D am pus-o peste noapte in frigider sa vedem daca mai e buna

    RăspundețiȘtergere
  5. Unde pot gasi masca sheet tipe fara a fi imbibata cu produs.. vreau sa imi pot aplica singura serul si sa il acopăr cu o masca refolosibila doar cu scop de protectie.

    RăspundețiȘtergere