Derma E Hydrating Eye Cream

16.3.17


Produsele Derma E nu-mi sunt necunoscute, am mai incercat in trecut cateva de la ei si chiar este un brand pe care vreau sa-l cunosc mai bine. In ultima luna am folosit crema hidratanta pentru ochi cu acid hialuronic (o gasiti aici, alaturi de alte produse ale lor - nu stiu daca stiti siteul sau nu, dar daca va intereseaza produsele e bine sa-l retineti) si pentru ca imi place vreau sa va povestesc si voua despre ea.

Hydrating Eye Cream with Hyaluronic Acid and Pycnogenol este o crema destinata zonei ochilor cu o formula si un ambalaj care pe mine m-au atras din prima. Produsele Derma E nu sunt testate pe animale si nu contin parfum, iar crema asta de ochi vine intr-un format care mie imi place - evit cat pot ambalajele borcan, iar tubul asta permite dozarea perfecta.

Formula este una plina de antioxidanti, dar si de alte ingrediente benefice care ajuta la hidratarea pielii si care ii mentin aspectul sanatos. Textura este una usoara, care intra imediat in piele, astfel incat crema poate fi folosita fara probleme si inainte de produsele de machiaj. Singurul lucru pe care l-as avea de reprosat este witch hazel, care apare undeva la jumatatea listei de ingrediente, un ingredient posibil iritant, insa eu n-am avut nici un fel de problema cu crema asta, desi am ochi sensibili.

Nu stiu ce asteptari aveti voi de la o crema de ochi, insa eu am asteptari realiste - sa mentina pielea hidratata si daca e posibil sa o si lumineze putin ma declar multumita (asta in cazul in care are ceva pigmenti in ea). Crema asta de la Derma E face ce speram: hidrateaza si ofera un aspect de piele sanatoasa, nu astept sa-mi estompeze liniile fine sau cearcanele pentru ca stiu ca nu este posibil.

Ati incercat-o? Cum vi se pare?

7 comentarii

  1. Am incercat-o si eu si mi-a placut. Nu stiu daca ai avut mostra sau chiar produsul full size, scrub-ul care mi-a placut tare mult :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat o mostra, mi s-a parut ok, dar parca un pic cam dur.

      Ștergere
  2. eu o am dar a fost o dezamagire, in comparatie cu alte produse derma e, deoarece nu mi se pare ca hidrateaza f bine, asa cum promite. in rest, nu am avut alte asteptari de la ea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am zona de sub ochi foarte uscata, pentru mine e ok.

      Ștergere
  3. din pacate mie mi-a cauzat alergie severa in jurul ochilor desi eu nu am ten sensibil si reactiv, chiar nu stiu ce ingredient a fost vinovat.

    RăspundețiȘtergere