De prin sertare ...

15.3.17

Zilele trecute am cautat prin sertare (stiti voi sertarele mele unde gasesc mereu comori puse la pastrare) si am inceput sa folosesc cateva produse noi. In ultima perioada a trebuit sa fiu atenta la pielea de pe corp si a trebuit sa-mi spal parul mult mai des. In plus nu-mi place deloc cum imi simt buzele, desi am avut grija sa le hidratez in permanenta (transpiratia de la antrenamente e cauza pentru toate astea), asa ca am cautat niste produse care sa ma ajute cu problemele astea si ma declar multumita de ce-am gasit.


Pentru corp am scos la lumina doua produse de la Palmer's cu unt de cacao. Firming Butter contine pe langa untul de cacao unt de shea, elastina, colagen, vitamina E si coenzima Q10 si-mi place la nebunie - desi denumirea unt ar putea sa duca cu gandul la o textura greoaie nu e deloc asa. Este o lotiune mai densa (imi place mult ambalajul cu pompita) care intra imediat in piele si o lasa hidratata si cu un miros care mie imi place mult. Lotiunea pentru piele uscata cu vitamina E e pe acelasi principiu, dar parca imi place mai mult untul. Eu le-am luat de la Hello Free Z One Discount la preturi super bune (preturile din DM mi se par de-a dreptul nesimtite), insa le gasiti si online aici sau la Farmacia Tei.


Parul meu a tot dat semne de revolta in ultima perioada, mai ales ca am folosit cateva produse care nu mi s-au potrivit deloc si a trebuit sa il tot vopsesc, firele albe ma dispera (fara exagerare) si asta s-a simtit. Sunt cateva branduri la care ma intorc ori de cate ori parul meu cere ajutor si asa am facut si acum. TRESemme este un brand de care v-am povestit de multe ori pe blog, asa ca am ales doua produse de la ei luate tot de la Hello, magazinul de care v-am spus mai sus.

Din gama Oleo Radiance am ales balsamul leave-in bi-fazic cu ulei de argan si ulei de migdale, iar din gama Youth Boost Fullness Emulsion Spray. Balsamul imi place la nebunie si chiar vreau sa incerc mai multe produse din gama asta daca le gasesc pe undeva - se poate folosi pe parul umed sau uscat, il face mai matasos si mai usor de aranjat si in plus ii ofera un luciu care mie imi place mult si care pe parul meu negru da foarte bine.

Nu stiu cat de mult beneficiaza parul de pe urma antioxidantilor si a prezentei omega-3 in sprayul pentru volum din gama Youth Boost, dar mie imi place ce face - culoarea este mai vibranta, parul este matasos si extrem de placut la atingere si chiar ajuta putin cu volumul la radacina (pe un par mai scurt sunt sigura ca ar face mult mai multe la capitolul volum, insa parul meu are o anumita greutate si chiar si asa se descurca bine). Eu aplic cam 10-12 pompite la radacina si ceea ce-mi place este ca nu incarca deloc parul.


Ultimele doua produse sunt pentru buze: un exfoliant si un balsam. Exfoliantul de la Etude House l-am luat de aici in urma cu cateva saptamani (a ajuns destul de repede, 10-14 zile daca imi amintesc bine - am luat de mai multe ori de la acest vanzator, are o gramada de produse asiatice, transport gratuit, n-am avut niciodata probleme si mereu mi-a trimis si mostre indiferent cat de mica a fost comanda) si chiar imi place - e pe baza de zahar si cateva uleiuri si isi face treaba foarte bine. Despre balsamul de buze Eight Hour Cream de la Elizabeth Arden nu prea am ce sa va zic acum - l-am folosit doar de cateva ori, dar nu m-a impresionat si nici nu ma dau in vant dupa miros. Ramane de vazut daca o sa-mi schimb parerea.


Voi ce produse interesante ati inceput sa folositi in perioada asta?

4 comentarii

  1. Nu știu dacă e cel mai interesant produs, dar am găsit o vopsea de păr cu care părul meu se înțelege incredibil. E vorba de Revlon Colorsilk, e fără amoniac, puterea de acoperire a firelor albe e aproape 100% - iar eu am tonă. Momentan mă joc cu nuanțele să văd ce iese, mai întâi a fost un roșcat, iar zilele trecute mi-am pus light ash brown, așa de chichi, să văd cum arăt :)
    A, și mi-am comandat o pereche de ghetuțe, încă n-au ajuns, dar par superbe - asta se pune ca fiind suficient de interesant? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am luat si eu vopseaua de la Revlon acum cateva luni, dar n-am apucat nici acum s-o folosesc. :)

      Ștergere
  2. Ador produsele de corp Palmer's.
    P.S. Mai scotocesc si eu cateodata prin sertare si gasesc niste comori :))) din ce in ce mai putine, e adevarat, pt ca am inceput sa cumpar mai cumpatat (sau, ma rog, incerc :))) ).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac produsele de la Palmer's, mai ales cand le gasesc si la preturi bune. :)

      Ștergere