7 intr-o saptamana #109

19.3.17


Duminica trecuta va spuneam ca am avut o saptamana care m-a bulversat emotional si nu pot sa zic ca saptamana asta a fost foarte diferita. In ultimele luni s-au schimbat multe lucruri in viata mea, m-am schimbat eu, am renuntat la multe lucruri, am inceput sa fac alte lucruri, totul este intr-o continua schimbare si sunt momente cand oboseala (atat cea fizica, cat si cea psihica) isi spune cuvantul. Viata te pune uneori sa retraiesti niste momente doar ca sa inchizi anumite capitole sau ca sa-ti dai seama de anumite lucruri si eu am avut parte din plin de astfel de momente in ultima perioada, insa ma bucur pentru ca simt in sfarsit ca incep sa fac pace cu trecutul si cu mine si asta nu poate sa duca decat la ceva bun.

Desi a plouat destul de mult saptamana asta, au fost si cateva momente frumoase pe care eu le-am savurat din plin. In perioada urmatoare mi-am propus sa petrec mai mult timp in aer liber, timp cu mine, timp pentru sufletul meu, simt ca am nevoie de asta. Am primit cateva surprize frumoase zilele astea, sunt extrem de curioasa sa incerc crema de la Apivita, dar si produsele Essence.

Salatele sunt preferatele mele si daca ma urmariti pe Instagram cred ca stiti deja asta. Nu am nici timp si nici chef sa stau in bucatarie mult, asa ca mi se par alegerea perfecta. Niciodata nu repet vreo salata, insa elementele de baza sunt comune (mix de salata, germeni diversi, ceapa verde, rosii, ardei, muguri de pin) si ma "joc" cu ce gasesc prin frigider: morcov, masline feliate, branza/ tofu, somon afumat, oua, seminte de rodii. 

V-am spus si pe Facebook despre Pensofal, dar am vrut s-o fac si pe blog pentru ca stiu ca nu toata lumea ma urmareste pe platformele de social media. Anul trecut am luat de pe Vivre un wok si o tigaie mica adanca de la brandul asta si au devenit preferatele mele, asa ca recent mi-am achizitionat o alta tigaie. Nu stiu daca se mai gasesc in alta parte si la ce pret, mie preturile de pe Vivre mi se par foarte bune pentru calitatea produselor. Aici puteti sa vedeti produsele pe care le mai au, iar daca n-ati cumparat de la ei pana acum va las aici invitatia care va ofera 25 lei reducere la prima comanda pe site indiferent de valoare.

Am simtit mai mult ca oricand nevoia sa petrec timp cu mine, sa-mi pun ordine in ganduri si-n sentimente, sa-mi dau seama ce conteaza cu adevarat. Am incercat sa-mi ordonez unele idei in scris, am folosit diverse chestii parfumate care sa ma ajute sa ma relaxez (despre produsele Aura Cacia v-am mai spus pe blog, eu le iau de aici), despre ceai nu va mai zic, dar va spun despre o gustare la care am tot apelat in ultima vreme si care imi place mult - biscuiti de ovaz, unt de caju si capsuni.

Va las cu Alma, catelul fotomodel. Stiu ca o sa va placa poza si o sa zambiti chiar daca asta e fata ei de "gata, eu nu mai vreau nici o poza, termina cu prostiile astea" (nu va faceti griji, nu am chinuit catelul, a durat doua minute cu totul, doar ca Alma e cam puturoasa si imediat ia pozitia de somn). Daca n-ati vazut poza de aici trebuie sa o faceti, cred ca e una dintre cele mai frumoase poze pe care i le-am facut pana acum. Sa aveti o duminica de vis si o saptamana minunata!

10 comentarii

  1. Alma e mortală, poza aia de pe Insta ar trebui s-o pui într-o ramă.
    Mai mult timp petrecut în natură îmi doresc și eu, iar tot legat de asta chiar mă gândeam că în curând o să fie vreme numai bună de o limonadă în Grădina Eden, poate ai chef de o ieșire, să compensăm pentru data trecută. :(
    O nouă săptămână cât mai bună să ai!

    RăspundețiȘtergere
  2. Miha Ella mi-a furat vorbele :) sau mai bine zis cuvintele .
    Chiar trebuie pusa in rama poza cu Alma , e o frumusete .
    La mine a fost o saptamana cam urata dar sper ca saptamana urmatoare sa fie mult mai frumoasa pentru amandoua .
    Te imbratisez
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am ce sa mai zic despre Alma, e iubire in cea mai pura forma a ei. Sper sa ai zile mai frumoase, ultimele saptamani au fost grele si pentru mine, de-abia astept sa se schimbe lucrurile putin.

      Ștergere
  3. E ok sa inchizi si sa deschizi capitole, sa nu treaca viata pe langa tine si tu pe langa ea... cum li se intampla unora :)
    jur ca nu stiu daca am facut ceva notabil saptamana asta, dar o incheiin cel mai misto mod posibil cu melodii din copilarie/adolescenta care m-au trecut prin toate amintirile posibile si mi-au dat o stare super buna :D
    Iti doresc o saptamana plina de descoperiri si momente frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cami dragă, citind printre rânduri, știu să-ți spun că da, e bine când faci pace/ îți accepți cele trăite. Nu știu mai multe despre tine și-n punctul ăsta nici nu e relevant aspectul ăsta. Dar :) Momentele alea frumoase pe care le trăiești, prinde-le și ține-le bine. Dacă poți, fă-ți provizii, îți vor prinde bine în zilele cu curs imprevizibil. Cred că secretul e în simplitatea degustării unor astfel de clipe :)
    Eu mă mânjesc cu fiole din alea cu acid hialuronic, sper să rămân măcar crocanta, dacă nu tânără, cât mai mult timp - eși componenta genetică e un adevăr, dar mna :)
    Citesc. Mult. Îmi face bine. Mă bucur de omulețul meu de zahăr. Și încerc să-mi mențin perspectia realistă asupra vieții, cu mici infuzii de dulceț când amarul e mai amar ca migdala :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca intotdeauna mesajele tale ma fac sa zambesc si cand le public si cand iti raspund (mai tarziu la ele). Multumesc! Sa ai zile care sa-ti mangaie sufletul. :)

      Ștergere
  5. Pozele tale cu salata imi fac mereu pofta, insa eu saptamana asta am mancat cam multe prostii :). Cutia de la essence si la mine a fost motiv de distractie, chiar frumos au gandit toata treaba.
    Ha, si eu mi-am luat tigaie, dar de la Ikea :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci a fost saptamana tigailor. :) La mine salatele sunt baza, cu mici exceptii sunt masa mea principala zilnic.

      Ștergere