7 intr-o saptamana #108

12.3.17



Saptamana asta a fost pentru mine un roller coaster emotional, am fost jos, am fost sus, am plans cu sughituri, am ras pana n-am mai putut, dar am inteles o multime de lucruri care m-au facut sa privesc viata dintr-o alta perspectiva. Nu vreau sa intru in detalii pentru ca nu e locul pentru asta intr-o postare de duminica si in cateva paragrafe, dar m-am bucurat de fiecare clipa si de fiecare lucru pe care l-am trait si am de gand sa incerc sa nu mai uit asta vreodata - n-avem decat clipa asta si daca ratam momentul s-ar putea sa nu mai avem a doua sansa sa traim niste lucruri.

M-am bucurat de flori (primite si oferite), de clipele cand am putut sa-mi trag sufletul si sa fac ceva numai pentru mine, de momentele cand m-am oprit si m-am minunat de tot ce e frumos in jurul meu, de fiecare apus pe care am apucat sa-l savurez si de fiecare lucru pe care l-am spus din suflet. N-am fost niciodata omul care sa se piarda in reguli impuse de societate, dar in ultima perioada mi-am dat seama cat de important e sa spui ce ai de spus, fara sa creezi scenarii despre ce-o sa zica x si ce-o sa faca y, s-o faci pentru tine si sufletul tau si sa nu ai nici un motiv sa regreti ce n-ai facut sau spus.

Am primit o multime de chestii frumoase, care m-au facut sa zambesc, dar am decis sa va arat doar noutatile The Body Shop (o sa va povestesc despre ele in curand pentru ca stiu ca va intereseaza), surpriza frumoasa de la Nivea (mesajul Momentul tau este acum! nu putea sa vina intr-un moment mai potrivit pentru mine, nu stiu cum se face dar Nivea mereu reuseste sa-mi aduca un zambet pe buze exact cand am cea mai mare nevoie de el) si produsele pentru par de la La Petit Marseillais, primele pe care o sa le incerc de la acest brand.

Pe final de saptamana m-am plimbat pe strazi si chiar daca vremea n-a fost cea mai buna am savurat si asa aerul si plimbarea, m-am vazut cu cativa prieteni si am ras mult. Aveam nevoie de asta si exact asta am facut. Va las cu niste cuvinte care mie mi-au prins tare bine si mi-au amintit ca in mine sta puterea sa fac ceea ce-mi doresc. 

Sa aveti o duminica frumoasa si o saptamana minunata!

9 comentarii

  1. O duminica frumoasa iti doresc, saptamana mea nu a fost buna deloc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare foarte rau ca ai plans, sper ca e totul ok .Foarte frumoasa poza cu trandafirii . Saptamana asta a fost cu si despre ploaie, vreau soare!
    ( Anamaria )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lacrimile uneori ne ajuta sa ne eliberam, asa ca le iau ca atare. Sunt total de acord cu soarele, dar cred ca mai avem de asteptat. :)

      Ștergere
  3. Una peste alta, nu e rău deloc, lucrurile par că se mișcă într-o direcție bună :)
    Uite, și trandafirul meu a înflorit: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1335326783223616&set=a.520877411335228.1073741828.100002389227299&type=3&theater

    :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inainte e singura directie pe care o stiu. :)

      Frumos trandafirul, habar n-aveam cum te cheama, apropo ...

      Ștergere
    2. lotusul, cum altfel să mă cheme :) :)

      Ștergere