7 intr-o saptamana #107

5.3.17


A venit primavara! Nu pot sa va zic cat de mult ma bucur cand vad soarele si cand vad cat de frumos e afara, ma trezesc cu alta energie, am alt chef de viata, fac lucrurile altfel. Mi-am inceput multe dimineti cu clatite si ceai, am descoperit o reteta super simpla si sanatoasa (fulgi de ovaz, lapte de ovaz - cantitati egale si o banana, eu am adaugat si o lingurita de pudra de maca, le combin in blender si le fac direct in tigaia de la Tupperware pentru clatite, nu se prind, nu se ard) si o combin cu fructe si cacao nibs si iese ceva super gustos si satios.

M-am trezit de multe ori saptamana asta oprindu-ma in parc sa ma uit la lac si la rate, chit ca n-am avut decat 10-15 minute la dispozitie. Au fost momentele mele de relaxare si m-am bucurat de ele, asa cum m-am bucurat si de cer in multe zile. Mi-am luat cateva lucruri pastelate pentru primavara asta, camasa de matase pe care am dat 9 lei e clar vedeta (am gasit-o la magazinul din Pantelimon de care v-am zis pe Facebook cand l-am descoperit).

Saptamana asta a venit cu multe surprize, n-am cum sa vi le arat pe toate, dar mi-a placut mult buchetul de flori de la Marionnaud, dar si surpriza de la Yves Rocher. La randul meu am bucurat si eu cateva persoane cu flori si ceva frumos, nu pentru ca am avea nevoie de o zi speciala sa facem asta, ci pentru ca asa am simtit. M-am bucurat si eu de cateva surprize frumoase in prima zi de primavara, chestii la care nu ma asteptam, asa ca mi se pare ca lucrurile s-au asezat intr-un mod foarte frumos.

M-am entuziasmat cand am primit coletul cu noutatile de la Pupa. Colectia Pink Muse pentru primavara asta are niste ambalaje care imi plac la nebunie si de-abia asteptam sa vad cum sunt produsele. Le-am folosit in ultimele zile si o sa va povestesc curand despre ele, daca vreti sa incercati ceva. Am primit si doua produse pentru corp din gama Milk Lovers, de care va spuneam zilele trecute ca as vrea sa vad cum sunt. A fost o surpriza care mi-a placut mult de tot.

Va las cu Alma, catelul bucurie, si cu un gand bun ... sa fie primavara asta una care sa ne aduca numai zambete si soare in suflet!

8 comentarii

  1. Ce ma bucur ca ai postat reteta ! O sa incerc si eu. Primavara chiar vine cu energii noi 🌼

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasa culoarea camasii, despre pret nu mai vorbesc :)
    Imi place si aranjamentul floral, clatitele si in special Alma .
    O saptamana frumoasa !
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ai si tu zile frumoase, pline de soare si bucurii. :)

      Ștergere
  3. Cami dragă, eu sunt născută primăvară. Spre sfârștiul iernii mă simt răblăgită, șifonată, obosită, știi tu, cum e după hibernare :) Cum dă primul muguraș, cum hop și eu. E aproape fizică senzația de renaștere. Să ne împrimăverim, zic :)
    P.S. Spune și tu dacă nu-i superb versul ăsta: " Vreau să fac cu tine/ Ce face primăvara cu cireșii" :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca ai putea sa faci o recenzie la milk lovers. Sa ai o saptamana usoara si frumoasa!

    RăspundețiȘtergere