3 produse care nu imi plac

23.3.17


Cred ca a trecut mult de cand n-am mai facut o astfel de postare pentru ca nu prea am intalnit produse care sa nu-mi placa si pe care sa le pot incadra ca fiind o dezamagire. Insa astazi am trei astfel de produse de care vreau sa va povestesc si s-ar putea sa va mire alegerile mele, insa asta e realitatea - uneori formula produselor da gres, alteori nu ni se potriveste tipul de produs, iar de multe ori pur si simplu un produs nu ne place.

Produsele Klorane nu-mi sunt extrem de cunoscute, anul trecut am participat la un eveniment si pe baza unui test pe care l-am facut am primit gama nutritiva pentru par cu unt de mango. Am fost extrem de curioasa sa vad cum sunt produsele, mai ales ca mirosul este unul foarte interesant. Din pacate nu ne-am inteles deloc - am folosit samponul, balsamul si masca din gama asta si parul meu (care nu este unul mofturos si nu reactioneaza decat rar la produse) n-a fost deloc incantat. Mi-a fost foarte greu sa ma pieptan dupa ce le-am folosit si nu mi-a placut nici senzatia pe care o avem de cate ori imi atingeam parul, asa ca am renuntat sa le mai folosesc dupa cateva incercari nereusite.

Al doilea produs care a fost o dezamagire mare pentru mine este balsamul de buze cu ulei de marula de la Bielenda. Despre Bielenda si produsele lor v-am mai povestit pe blog, chiar este un brand care merita atentie (produsele sunt ieftine si bune - apa micelara, demachiantul bifazic pentru ochi si unele produse pentru corp mi se par extrem de misto), insa balsamul asta de buze e un mare fail, cel putin pentru mine. Tubul a venit aproape gol (a fost extrem de putin produs in el si nu pot sa ma gandesc ca a fost folosit pentru ca a venit in cutie), produsul in sine are o consistenta ciudata si nu-mi place nici senzatia pe buze, asa ca nu va recomand sa-l incercati. Produsele Bielenda le gasiti aici, aici si aici si daca cautati in arhiva o sa gasiti cateva recomandari care chiar merita, apa micelara (cea roz) fiind principala mea recomandare. 

Spuma de dus de la Balea stiu ca o sa va mire ca a ajuns in postarea asta, insa e vorba doar de aroma asta - Vanilla Berry. Nu stiu daca am nimerit eu un tub cu probleme (chiar nu cred ca asta e cauza pentru ca tubul functioneaza normal si nu a dat vreun sens ca ar fi ceva in neregula), dar nu-mi place deloc - textura este apoasa, dispare imediat de pe piele, nu se compara cu variantele clasice sau cu Vanilla Cream, cealalta aroma pe care am luat-o si care imi place la nebunie.

Pe voi ce produse v-au dezamagit in ultima perioada?

Later edit: Se pare ca spuma de dus nu e spuma de dus (asa cum mi-a spus una dintre voi in comentarii), ci crema de corp sub forma de spuma - daca astia de la dm au pus-o intre spumele de dus, cine sa se gandeasca ca e crema? In sfarsit, macar am deslusit misterul. Nici pe post de crema nu imi place si mirosul este mult prea sintetic pentru gustul meu, deci ramane o dezamagire, orice ar fi.

14 comentarii

  1. pe mine m-au dezamagit ceva produse din DM, balea sapun lichid cu macadamia sau diverse geluri de dus datorita mirosurilor. Nu le agreez, nu imi plac, mi se par sintetice. La capitolul sampoane inca il caut pe cel preferat de parul meu sa nu mai devina asa lipit, fara un volum.Am terminat mostra de sampon toni&guy, nu s-a facut in vreun fel remarcat pt parul meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie de la Balea imi place gelurile de dus peeling, pe cele normale nu le-am incercat, deci nu stiu multe despre ele.

      Ștergere
  2. Spuma de dus de la Balea, varianta asta, este de fapt crema de corp sub forma de spuma. Se aplica ca o crema de corp, nu ne spalam cu ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am ras cand am citit comentariul tau si m-am dus direct la baie sa ma uit pe ea, asa e - daca astia de la dm au pus-o intre celelale spume de dus cine sa stea sa citeasca ce scrie pe ea? Bine ca ai zis ca nu-s singura care n-a citit. :))

      Ștergere
  3. Am si eu un balsam ulei de la Bielenda, dar alta varianta si e ok.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E posibil sa fi fost o problema cu cel primit de mine, oricum nu mai vreau sa incerc altul. :)

      Ștergere
  4. Buna Camelia.
    Am pățit și eu ceva asemănător cu un rimel.
    Era noaptea târziu când am comandat iar apoi nici ca m-am mai uitat sa văd ce și cum.
    Am și lăsat comentariu de feedback pe site ca alungește frumos genele și ca e bun. Primesc reply: " Dar, Maria, acela este un rimel pentru sprâncene!"
    A fost tare amuzant pentru mine și mă gândesc cum o fi fost pentru celelalte fete care au citit comentariul meu.
    Se mai intampla sa încurcam borcanele din neatenția noastra sau nu.
    Și apropo de Klorane, am încercat balsamul împotriva căderii parului-sau asa ceva și nu mi-a plăcut, ba chiar am făcut mătreață de la el :(
    De la Bielenda n-am încercat nimic pana acum.
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi asum ca n-am citit ce scrie pe eticheta, dar nici nu mi-a trecut princ cap ca e altceva decat celelalte spume pe care le am - am luat produsul de la raftul cu spumele de dus de la Balea, nu de la cel cu creme de corp, pretul in momentul cumpararii a fost identic cu cel al celelalte variante de spuma de dus luata si ambalajele sunt identice. Oricum e o dezamagire si pe post de crema de corp, am incercat sa vad cum e dupa ce-am citit comentariul. :)

      Ștergere
  5. Hai că e comică faza cu spuma de duș care de fapt era cremă de corp - nu e nicio tragedie în asta :)
    Eu am mâncat niște spaghete cu carne care erau de fapt ptr cățelul din casă, dar erau pe raftul din frigider unde în mod normal era mâncarea pentru oameni :)
    Ideea e simplă, creierul nostru lucrează cu scurtături, asocieri, asemănări, etc și uneori se mai încurcă circuitele, nah :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu esti si mai rau decat mine, d-astea n-am facut ... inca. :))

      Ștergere
  6. Se mai intampla sa nu ne placa unele produse. Orice spuma de dus Balea am luat de toate am fost incantata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spumele de dus imi plac si mie mult, asta clar e alta mancare de peste. :))

      Ștergere
  7. Hai că ai fost tare cu spuma aia Balea. :)) Așa pățești când râzi de alții care se dau cu cremă de picioare pe mâini, bine că pe tubul meu te-ai gândit să citești. :))
    Amân de mult să fac și eu o postare de genul ăsta, că material aș avea destul.

    RăspundețiȘtergere