15 ani de Essence

24.3.17


Saptamana trecuta am primit de la Essence un colet care mi-a adus un mare zambet pe buze - avusesem o zi obositoare si pe alocuri stresanta, iar cand am ajuns acasa ma astepta un colet in care am gasit o cutie pregatita de petrecere (v-am aratat-o aici): coifuri, baloane, confetti, bomboane si alte nebunii, dar si multe produse Essence. Imi plac ideile misto si ma binedispun chestiile gandite si facute cu cap, asa ca am zambit larg.

Essence a implinit 15 ani de cand e pe piata si stiu ca multe dintre voi folositi produse de la ei si va plac. Daca vreti sa ii felicitati pe cei de la Essence o puteti face pe happybirthday.essence.eu. Eu in afara de oje si cateva produse de machiaj nu am incercat multe produse Essence, dar chiar vreau sa incerc produsele pe care le-am primit pentru ca sunt curioasa si daca imi plac chiar vreau sa va fac cateva recomandari care sa fie prietenoase pentru bugetul vostru. Daca vreti sa aflati parerea mea despre vreun produs anume spuneti-mi in comentarii si o sa tin cont.

Baza pentru fardul de ochi, fardurile cu care iti poti crea propria paleta (nuantele din poza sunt: 01 go goldie!, 07 mauvie-time!, 14 purple clouds si 12 want a mint?), rimelul Volume Stylist, blushul Matt Touch (nuanta 30 rose me up!) sunt primele pe care vreau sa le incerc, insa si celelalte produse mi se par interesante, mai ales ca preturile sunt foarte bune.

Pentru a sarbatori aniversarea de 15 ani Essence va lansa in luna aprilie editia limitata "live.laugh.celebrate", iar produsele vor avea un pret special de maxim 7 lei la raft. Sunt 7 nuante noi de farduri, un iluminator pudra, o pudra transparenta pentru setarea machiajului, un blush catifelat, o baza de buze si doua pudre pentru buze (care mi se par extrem de interesante).

Ce parere aveti despre produsele Essence? Aveti produse care va plac si le recomandati?

8 comentarii

  1. eu am folosit multe produse de la essence si am ramas fidela creioanelor de ochi retractabile pt ca dureaza mult, au culori de vara si preturi superbune, pacat ca la noi nu se gasesc toate nuantele. acum folosesc gri luat de afara. Cu ojele si fardurile si chiar primer de pleoape nu ma impac, tin putin si am renuntat desi culorile sunt variate, sidefate. Am avut intr-un concediu si un miniparfumel care mi-a placut mult. servetele de sebum sunt ok, rujuri nu am avut. Pacat ca au scos nuanta mov a creioanelor si multe produse.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am observat si eu ca la noi nu aduc mereu toate produsele care sunt afara.

      Ștergere
  2. Nu am folosit nici un produs Essence, asa ca orice vrei recomanda va fi bine pentru mine in alegerea produsului pe care as vrea sa mi-l cumpar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa vad ce merita si o sa va povestesc mai multe pe blog.

      Ștergere
  3. Chiar voiam sa imi iau produse de la ei, de baza de machiaj pt ochi as fi interesata si kitul pt fata si de rujuri am auzit lucruri bune...pacat ca nu prea ii gasim in magazine doar online am vazut mai multe produse

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Bucuresti sunt in multe magazine, nu stiu in tara cum e.

      Ștergere
  4. Vai, cum arata toate!! Nu am folosit pana acum nimic de la Essence dar tare tare mult as vrea sa incerc paleta iluminatoare Light Up Your Face!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu am incercat multe, insa deja am descoperit cateva produse care imi plac. :)

      Ștergere