Se poate si asa (21)

21.2.17

Nu va mai zic de cand tot incerc sa fac pozele pentru postarea asta si sa scap de ambalajele goale, pur si simplu n-am avut timp. Am tot strans tuburi, cutii, sticle si alte dovezi incriminatoare, am daramat si sacosele de cateva ori, am reusit sa ma si murdaresc de la o sticla pe care n-o inchisesem bine. In weekend am zis ca daca nu fac poze, le arunc asa cum sunt si la revedere postare cu produse consumate. Cred ca au trecut mai bine de 3 luni de la ultima postare de acest fel, poate si mai mult, dar nici nu mai conteaza.

 
Am terminat destul de multe produse pentru par, despre o parte din ele v-am povestit pe blog, asa ca n-o sa insist. Produsele Phil Smith mi-au placut la nebunie, la fel si cele de la Macrovita si sigur o sa le mai iau pe viitor. Samponul spuma de la TRESemme a fost ultimul pe care l-am avut, nu stiu daca se mai gaseste, dar daca as avea habar de un site/ magazin care il vinde sigur l-as cumpara din nou. Samponul de la Parusan nu m-a impresionat, insa lotiunea cu proteine de matase si cristale lichide de la BioOil mi-a placut mult (despre produsele lor v-am povestit de mai multe ori pe blog). Un alt tratament care mi-a placut mult a fost cel de la Joico, pe care ma gandesc serios sa-l cumpar.

M-am vopsit de mult prea multe ori in ultimele luni, insa firele albe sunt din ce in ce mai evidente pe parul meu negru, care si asa creste cu o viteza uimitoare, n-am alta varianta, am ajuns sa ma vopsesc la 3 saptamani. Garnier Color Sensation am luat-o la oferta, am folosit vreo 4 cutii, nu pot sa zic ca m-a impresionat, a fost ok. Am incercat si vopseaua de la Kallos, nici asta nu mi s-a parut ca face ceva deosebit sau ca merita banii pe care i-am dat pe ea.


Am folosit o gramada de masti in ultimele saptamani, insa tenul meu chiar a apreciat asta dupa frigul la care a fost expus. Am terminat multe masti sheet-type, insa si cateva la tub si una de la Retetele Bunicii Agafia (de la ei am terminat si un peeling si o masca lifting pentru corp). Despre mastile Garnier o sa va povestesc in curand, despre cele Sephora v-am povestit, restul cred ca le-ati mai vazut prin postari sau poze. Daca e vreuna despre care vreti sa aflati mai multe intrebati-ma in comentarii.


Nu stiu cate deodorante Powder Touch de la Nivea am terminat, nu am pastrat decat doua - v-am spus de multe ori ca e preferatul meu si singurul cu care axila mea sensibila nu are probleme. Am consumat si o spuma de ras si un gel de ras de la Balea, sunt ieftine si eficiente, chiar nu simt nevoia sa caut altceva. Singurul gel de dus pe care l-am terminat este Petale de Vanilie de la Bottega Verde (il gasiti aici), chiar va recomand gelurile lor de dus (pot fi folosite si ca spuma de baie, dar si ca gel de ras), spre marea mea rusine am reusit sa umplu iar baia cu spume si geluri de dus incepute.


Am terminat cateva produse pentru curatarea tenului de la Olay, Urban Veda, ACM si Academie. Despre gelul Sebionex v-am povestit pe blog, produsele Urban Veda mi-ar fi placut daca nu erau asa parfumate (fiind vorba insa de produse care se clatesc de pe ten n-am avut probleme sa le folosesc), exfoliantul de la Olay l-am mai avut, cel care merita insa mentionat este peelingul enzimatic de la Academie, mi-a placut mult de tot, poate pe viitor o sa-l cumpar in varianta full size.


Ultimele produse terminate/ consumate sunt parfumul So Elixir de la Yves Rocher (din pacate nu pot sa mai folosesc nici un parfum din gama asta pentru ca ficatul meu e deranjat de mirosul puternic - regret un pic So Elixir Purple, care mi-a placut mult iarna trecuta), sprayul pentru fixarea machiajului de la Melkior (daca vreti sa-l luati puteti profita de oferta cu 40% reducere la un produs pe care o au azi cei de la Melkior - aici gasiti oferta), un rimel Miss Manga de la L'Oreal si o pensula 3DHD de la Maange (a inceput sa piarda peri, am luat deja alta pentru ca imi place mult pentru BB creamuri).


Voi cum stati cu produsele consumate? Avem ceva produse terminate in comun?

12 comentarii

  1. Buna, Camelia! Eu am comandat produse TRESemme de aici http://www.cosmeticepenet.com/en/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am cumparat si eu de la ei in trecut, insa cred ca nu se mai produce samponul asta spuma ca nu l-am mai vazut nicaieri. :)

      Ștergere
  2. Voi chiar faceti un efort sa strangeti toate acele ambalaje goale :) Eu n-as putea, abia astept sa scap de ele , pentru asta felicitari.
    Am vazut zilele trecute si la Georgiana un articol de acest gen, amandoua ati fost harnicute .Nu avem produse terminate in comun , dar am terminat cateva in perioada trecuta, printre care o apa micelara de la Nivea, am inlocuit-o cu una mini Bioderma sa-mi fac o parere , un gel de dus cu ciocolata de la Palmolive . Desi ti-am spus la un moment dat ca nu mi-a placut nicio varianta in mod deosebit, eee....s-a schimbat situatia, cel cu ciocolata am ajuns sa-l iubesc .Un fond de ten L"oreal , unul dintre preferatele mele si in loc sa-mi iau altul am zis sa incerc ceva nou..ti-am zis ieri ce si cum .Mai sunt cateva daca ma gandesc bine dar deja m-am intins.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E chiar stresant la un moment dat, ey de vreo 2 ori le-am aruncat in trecut ca tot timpul ba curgea ceva, ba le daramam. Sa incerci micelara aia roz de la Bielenda daca mai dai comanda pe Elefant, mie imi place mult de tot.

      Ștergere
  3. Si eu am fost harnicuta si am terminat cateva produse: 2 geluri de dus de la YR, 2 spume de baie de la Balea, unt de corp de la Bielenda( aroma de zmeura) care nu m-a impresionat, un ulei de corp de la Palmer's, crema de fata Bio de la Apimond care mi-a placut la nebunie, parfumul Bvlgari Jasmin Noir pe care ma chinui sa-l termin de 1 an si ceva.
    In premiera pentru mine am reust sa termin o OJA, niciodata nu s-a intsmplat sa termin o oja, minunata este de la Sally Hansen si se numeste Shell We Dance.Se intinde bine, imi rezista 4 zile pe unghii si are o culoare foarte placuta.
    Acum incerc sa ma lupt cu cateva uleiuri pentru par, nu ma intreba de ce am nevoie de 5 uleiuri pentru par in conditiile in care eu folosesc 2 picaturi de ulei de 2 ori pe saptamana.
    O saptamana frumoasa iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-ti zic cate uleiuri am eu incepute. :))

      Am terminat si eu o oja, dar am uitat s-o pun in punga cu produse terminate - cred ca e singura oja pe care as recumpara-o daca as avea de unde. E ceva de la Nubar.

      Ștergere
  4. Oh, si la mine va fi prapad cand voi filma Winter's Empties, dezmat de dezmat... Eu m-am dat pe Fa & Cien mai ales la antiperspirante si Dove la gelurie de dus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cele de la Fa imi plac, dar nu ma protejeaza bine, de la Cien ma irit rau, raman la Nivea, desi am mai incercat cateva bunicele in ultima vreme.

      Ștergere
  5. Hai că ai adunat ceva produse consumate. Spray-ul pentru fixare Melkior e și la mine pe terminate, ar trebui să-mi iau rezervă.
    Mi-ai amintit cu ocazia asta să mai folosesc și eu din măștile de față, fac cum fac și ajung să le ignor total, mai ales pe alea la plic..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am inceput deja altul, desi incerc si unul de la Kiko in perioada asta, insa parca tot Melkior imi place mai mult.

      Ștergere
  6. In ultima perioada am incercat toate mastile pentru fata pe care le-am gasit, tenul meu nu arata deloc bine de la frig si oboseala. Nici pe mine nu m-au impresionat deloc produsele de la Kallos, chiar daca pretul lor le face extreme de accesibile.

    RăspundețiȘtergere