Paleta The 24karat Nudes de la Maybelline

15.2.17

Am avut o singura paleta de farduri de la Maybelline acum multi ani, atat de multi incat am si uitat cum sunt fardurile lor. Cand au aparut paletele Nudes mi s-au parut interesante, mi-au placut selectiile de culori, insa am citit ca n-ar fi foarte pigmentate, asa ca le-am zis pas. Am primit recent ultima paleta lansata, 24karat, asa ca am pus-o la treaba si m-am jucat cu ea in ultimele zile sa vad cum sunt fardurile si sa va povestesc despre ele.


Paleta are 9,6 grame si 12 farduri (3 mate si 9 sidefate/ satinate), selectia de culori este una mai mult decat interesanta si daca va plac nuantele nude si marourile o sa va placa, mai ales ca nuanta de pruna, kakiul si auriul intens va permit sa faceti si machiaje mai indraznete, ceea ce face paleta destul de versatila. Din punctul meu de vedere ii lipsesc nuantele de tranzitie si eu chiar le-am simtit lipsa - sunt ori nuante foarte deschise, ori nuante foarte inchise.

Fardurile sunt cremoase si mai pigmentate decat ma asteptam, exista clar diferente intre texturi - cele deschise la culoare sunt mai putin pigmentate si exista si fall out (a patra nuanta de pe randul de sus mi-a creat ceva probleme, desi culoarea mi-a placut mult), iar cele inchise la culoare sunt foarte pigmentate si se lucreaza mult mai usor cu ele. Este o paleta care permite atat machiaje usoare de zi, cat si machiaje mai complexe, iar indicatiile de pe spatele paletei se pot dovedi utile pentru cineva fara mare experienta.

Nu stiu exact la ce ma asteptam de la fardurile astea, dar m-au surprins placut si pentru cineva care nu are farduri multe si vrea ceva usor si care sa ii ofere diverse variante poate fi o optiune buna. Pretul recomandat este in jur de 67 lei, insa cred ca in curand vor fi oferte mai bune si on-line.  

Ati incercat fardurile de la Maybelline? Cum vi se par? Ce ziceti de paleta asta? Va tenteaza?

6 comentarii

  1. Tocmai mi.am comandat.o ieri pentru ca eram prea excitata de nuantele din paleta. Sunt exact pe gustul meu. Postarea ta a picat la tanc. De.abia astept s.o incerc.

    RăspundețiȘtergere
  2. E simpatica paleta, dar ca idee sa stii ca si cele anterioare tot asa cu unele pastile de fard au probleme. Cred ca tine de pigmentul folosit la unele culori. Acum ce sa zic, chiar si la paletele Hypnose de la "matusa mai bogata" a lui Maybelline, adica Lancome, tot asa se intampla.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, stiu fardurile Lancome. Oricum la pretul pe care il are paleta (azi am vazut-o cu mai putin de 45 lei) merita.

      Ștergere
  3. Ce nuante frumoase! A fost Valentine? Hmm, o sa o iau de sf zi de Marti!

    RăspundețiȘtergere