7 intr-o saptamana #103

5.2.17


Nu am multe de spus despre saptamana asta sau mai bine spus nu vreau sa spun multe - sunt lucruri care mi-au mers la suflet si lucruri care m-au intristat. Sunt lucruri despre care vorbesc si lucruri despre care nu-mi place sa vorbesc, dar le simt si le traiesc. Asa ca ceea ce am incercat sa fac a fost sa-mi calmez sufletul si sa ma bucur de momentele linistite. Si cred ca in perioada asta avem mare nevoie sa ne amintim de sufletul nostru ...

M-am plimbat si m-am bucurat de orasul asta, am fost impreuna cu mama la un tratament facial (v-am povestit anul trecut despre programul Moments by Silhouette - ne-am relaxat impreuna timp de o ora, eu cu un tratament Babor, mama cu un tratament Academie, chiar ne-a placut mult si o sa mai repetam experienta), am ajuns in sfarsit la masaj dupa o lunga perioada de timp si mi-am propus sa ma duc periodic pentru ca am nevoie de asta, mai ales dupa antrenamentele XBody pe care genunchiul meu le-a cam resimtit in ultimele zile (sper sa fie doar o faza si sa treaca).

Am trecut prin Mega Mall si am intrat la Naturescu sa cumpar cateva produse de la Solaris si de la HiperAmbrozia, nu mai stiu daca v-am spus sau nu de ei pe blog. Eu i-am descoperit anul trecut, au niste crackersi si biscuiti vegani foarte misto, ii gasiti aici daca va intereseaza. M-am oprit si la DM pentru ca aveam nevoie de un gel pentru ras si am pus in cos una din noile spume de dus (cu vanilie si portocale, mai era una cu cheesecake cu capsuni - afara mai e o varianta misto Vanilla Berry, dar la noi nu am vazut-o) si o masca de la Skinlite pe care am gasit-o la oferta.

M-am bucurat de oja Windsor Mews de la Nailsinc, o am de cateva luni si inca imi place la fel de mult. Am citit mult in ultima perioada si am trecut de la fictiune la chestii mai "serioase". Iar in momentele in care am vrut sa uit de tot si sa zambesc m-am jucat cu patrupedele din dotare. V-am spus de multe ori ca Alma este definitia iubirii, nu exista zi in care sa nu reuseasca sa ma surprinda cu blandetea si capacitatea ei de a iubi. Desi este o mana de catel, are o personalitate atat de puternica incat langa ea nu ai cum sa nu zambesti. Daca nu ma urmariti pe Instagram ati ratat asta si e pacat (daca va intrebati daca asa murdara vine mereu de afara raspunsul e da, e genul de caine care se bucura din plin de tot ce intalneste, inclusiv de noroi).

Saptamana voastra cum a fost? Sufletul vostru cum e?

15 comentarii

  1. Purcelusul Alma :) Cred ca trebuie sa ii faci baie de fiecare data cand o aduci de afara , dar oricum e tare dragalasa .O sa caut si eu spumele de la Balea . Saptamana mea a fost ok, nimic interesant .
    Te pup , sa ai o duminica frumoasa .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam este, dar are o scuza - are labutele foarte scurte si imediat se murdareste. Sa ai o saptamana frumoasa! :)

      Ștergere
  2. Oja este absolut superba, de unde o putem achizitiona? Mie imi plac foarte mult solaris, in general incerc sa cumpar cat de mult pot de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar este superba nuanta ojei, una dintre culorile mele preferate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am avut o săptămână despre care nici nu vreau să vorbesc, nici nu cred că o să mai scriu pe blog despre ea, dar o închei măcar cu gânduri mai bune și săptămâna viitoare o să fie minunată, s-a decis! Trebuie să compenseze, așa că la fel îți doresc și ție!
    Alma mă face să zâmbesc de fiecare dată când o văd într-o poză, iar cu spumele alea de duș noi mă cam tentezi, preferam să nu știu de existența lor. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa te uiti dupa ele, o sa-ti placa, sunt mai scumpe cu vreo 2 lei decat alea vechi sau cel putin asa retin eu. Sa ai o saptamana mai buna!

      Ștergere
  5. A fost mai buna de la altele, dar mai incape inca. Important e c-am incheiat cu shopping mi-am facut niste cadouri in avans. O lumanare cu cafea (Doamne ajuta sa miroasa a cafea) si o lenjerie misto De pe Bonami :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu astept o comanda de la Bonami, dar nu vine asa repede. :)

      Ștergere
  6. Ca de obicei am avut o saptamana cu bune si cu rele.Ma bucur ca s-a mai incalzit putin si-mi pot face plimbarea zilnica prin parc sa ma bucur de harjoana copiilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Bucuresti e iar frig si destul de urat, nici de plimbari nu mai e vreme buna.

      Ștergere
  7. O saptamana frumoasa, Camelia!
    Alma <3 <3 <3

    RăspundețiȘtergere