Ziaja - frumusete la preturi accesibile

13.2.15


Despre Ziaja (se pronunta Jaia - in caz ca nu stiti firma este poloneza) aveam doar cateva informatii citite in graba pe net pana saptamana trecuta cand m-am documentat, am aflat istoria brandului si am avut ocazia sa-mi "bag" nasul printre produse. Si am ramas mai mult decat surprinsa de ce am gasit - peste 230 produse pentru ingrijirea tenului, corpului si parului, precum si produse destinate in exclusivitate farmaciilor (Ziaja Med - peste 100 produse), dar si produse pentru saloanele de ingrijire (Denova Pro - peste 250 produse).

Ziaja este o companie de familie fondata de medici farmacisti, iar produsele sunt bazate pe cele mai bune ingrediente din natura (ulei extravirgin de masline, lapte de capra, unt de cacao, alge marine, unt de portocale, unt de shea si ulei de argan). Produsele Ziaja se comercializeaza in peste 17 tari, iar compania este numarul unu pe piata din Polonia ca volum pe segmentul de ingrijire a tenului si a corpului. Ceea ce isi doresc este sa ofere produse de calitate la preturi competitive si cred ca se descurca de minune (preturile sunt cuprinse intre 8-9 si aproape 30 ron).

Intotdeauna cand am de-a face cu produse noi ma uit la ambalaj pana sa descopar orice altceva, pentru mine impactul vizual este foarte important, imi place sa folosesc produse care sa-mi dea o stare de bine, dar la care sa-mi si placa sa ma uit si sa mai miroasa si bine. Iar produsele Ziaja mi-au placut din prima - ambalaje simple, cu forme interesante, care nu pot fi confundate cu vreo alta marca. Testul cu "adulmecatul" l-au trecut fara probleme, asa ca m-am aventurat mai departe si am descoperit o multime de game interesante.

M-am decis destul de greu pentru ca sunt foarte multe produse, dar am ales produse din patru game (bine, am mai luat si cateva produse care nu apar aici - un gel pentru picioare, un sapun lichid si m-ar mai fi tentat alte cateva dar am zis ca-s prea de tot):

- gama cu alge marine - m-au tentat masca hidratanta, peelingul enzimatic si lotiunea micelara (mai sunt doua tipuri de creme de fata, o crema de ochi si un gel de dus), ultimele doua deja am inceput sa le folosesc si imi plac mult

- gama cu unt de portocale am luat-o toata acasa: gelul de dus, lotiunea de corp, balsamul de buze, exfoliantul si untul de corp. Miros fenomenal si sunt sigura ca o sa imi dea energie si o stare de bine de cate ori o sa le folosesc

- gama cu proteine din lapte de capra (cea mai cunoscuta gama a lor, produsele fiind foarte apreciate) - sunt peste 10 produse in gama asta, eu am ales gelul si lotiunea de corp, masca de fata si crema de maini (pe care am folosit-o deja si imi place la nebunie - si-mi place mult si ambalajul slim si elegant). Mai gasiti in gama asta: demachiant si toner, crema de zi si de noapte, crema de ochi, balsam si unt de corp si o alta crema concentrata pentru maini. Mirosul este interesant, imi aminteste de ceva, dar nu stiu inca de ce, dar o sa descopar.

- gama cu extract din frunze de maslin este o gama noua, lansata special pentru aniversarea a 25 de ani de Ziaja, asa ca am vrut s-o incerc pentru ca mi-a placut mult mirosul produselor. Am ales uleiul pentru curatarea tenului si corpului, demachiantul bifazic pentru ochi, gelul scrub pentru micro-exfoliere si crema hranitoare concentrata. Gama are mult mai multe produse atat pentru ten, cat si pentru corp si par.

Gasiti in portofoliul Ziaja produse cu unt de cacao (combinatia maro-bleu este una din preferatele mele, asa ca i-am rezistat cu greu, dar mi-a ramas gandul la masca de par si la untul de corp), cu ulei de argan, ulei de avocado si ulei de samburi de struguri (in fiecare gama gasiti crema de fata, unt de corp, crema de maini si lotiune de corp), cu frunze de manuka (gel de curatare, toner astringent, crema de zi si de noapte, peeling). Am vazut o gama pentru ten sensibil (crema de zi si de noapte, peeling enzimatic, apa micelara si un gel de curatare) care m-a tentat mult, dar si multe alte produse interesante - geluri de dus fructate, produse pentru par, gama pentru copii, produse pentru igiena intima - mult prea multe ca sa le pot aminti pe toate.

Produsele se gasesc in farmaciile independente si in magazinele cu profil naturist, daca nu le gasiti puteti sa ii contactati pe cei de la Face Bucharest (importatorul si distribuitorul produselor in Romania) pe pagina de Facebook - AICI sau o puteti contacta direct pe Gratiela pe mail (comenzi@facebucharest.ro) sau la telefon (021 346 00 75 / 0784 202 104) si o sa va ajute cu informatiile de care aveti nevoie.

Ati incercat produsele? Va tenteaza? Despre ce vreti sa va povestesc din cele de mai sus?

22 de comentarii

  1. Nu le-am incercat. dar parca ma tenteaza gama cu proteine din lapte de capra si cea cu unt de portocale .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate le vezi in farmacii si incerci ceva, pe mine m-au surprins placut.

      Ștergere
  2. Nu le-am incercat, nici macar nu stiam de existenta acestor produse. M-ai facut curioasa, par super interesante si chiar as vrea sa stiu mai multe despre gama cu alge marine, nu stiu de ce dar mereu am fost indragostita de produsele care contin ceva legat de mare :)
    Cred ca ai facut niste alegeri foarte bune si interesante si ca vei fi multumita de rezultat.
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multe produse interesante, eu am ramas uimita de cat de multe si de accesibile sunt. Chiar m-am gandit ca e imposibil sa nu fie ceva pentru fiecare in portofoliul lor.

      Ștergere
  3. Nici eu nu le-am incercat,,si nici nu am auzit de ele,heheee,eu parca sunt de pe Marte 99% din produse nu am auzit,si nu am folosit :))).Zic sa ne povestesti despre fiecare cate putin,nu de alta dar macar sa stiiu si eu cu ce mananca :)))te puppp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehee si eu ma simt la fel :D departe tare de atatea noutati care ni le descopera Camelia.
      Mary Yony

      Ștergere
  4. Am auzit, dar nu am incercat. Daca voi avea ocazia nu le voi ocoli cu siguranta! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa sa faci, o sa-ti placa, mai ales ca au preturi foarte bune.

      Ștergere
  5. Eu am cumparat un gel de dus, o crema de ochi, o lotiune de corp si un ser tratament antirid - toate apartinand acestui brand - dintr-un magazin de cosmetice din roasul in care locuiesc. Adevarul e ca este un magazin cu oferta bogata (numai acolo imi gasesc fondul de ten favorit - Natural Fix - Radiant, caruia i-am scris review pe blog)...
    Pe primele doua le-am luat pentu mine, pe celelalte doua le voi oferi cadou!
    Pot spune asa: imi plac!!! Ramane de vazut daca ma vor fideliza!

    As vrea sa ne povestesti despre fiecare in parte, in ordinea dorita de tine!

    Pupici, Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multe, nu stiu exact ce se gaseste in magazine/ farmacii, dar eu cand le-am vazut pe toate la un loc am ramas mirata. A fost greu sa ma decid. Ma bucur sa citesc ca iti place ce-ai incercat de la ei.

      Ștergere
  6. le-am vazut si eu intr-un magazin de naturiste, dar nu mai tin minte preturile! sa le folosesti cu drag si sa ne povestesti despre ele!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna! Am folosit si eu produse de le ei, momentan am peeling-ul enzimatic, insa nu pot sa spun ca m-au impresionat, nu cred ca le voi recumpara, sunt produse ok, ieftine, dar banale, si eu imi doresc sa obtin totusi si ceva rezultte din folosirea unui produs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Factorii care influenteaza conditia tenului sunt multi, nici un produs de ingrijire nu poate face minuni daca nu e combinat cu o alimentatia sanatoasa si cu multe alte lucruri. Ziaja are produse de ingrijire de baza, nu au tratamente pentru anumite probleme, nu au cum sa ofere minuni ca nu asta cauta. Eu nu am inca o parere formata despre produse pentru ca de-abia am inceput sa le folosesc, dar nici nu astept minuni ca nu au cum sa le ofere.

      Ștergere
  8. Foarte interesant! Nici n-as sti ce sa aleg prima oara, cred ca m-as orienta spre un gel de curatare pentru ten si ceva din gama cu unt de portocale. Sa le folosesti cu placere, Camelia! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, au atat de multe produse ca eu m-am pierdut putin. :))

      Ștergere
  9. Mama foloseste samponul pentru par uscat si este foarte incantata de el, il cumpara mereu. Mie nu imi prieste din pacate, am mancarimi si fac cojite.

    RăspundețiȘtergere
  10. Camelia, cum ti se par gelul scrub pentru micro-exfoliere si scrubul de corp cu portocale? Primul este pentru fata? Iar al doilea, ce textura are, e mai abraziv, ca o sare, sau mai uleios?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zilele urmatoare o sa poti citi parerea mea despre gelul pentru micro-exfoliere, intre timp (de-abia acum am vazut mesajul) cred ca ai citit de scrubul de corp cu portocale cand am scris de toata gama.

      Ștergere
  11. Buna ai incercat produsele "Eucerin" pentru ten acneic? Multumesc anticipat pentru raspuns! :*

    http://oanamonica19.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere