Lioele C.A.D Cell Cream

16.2.15


Nu stiam multe despre produsele de ingrijire a tenului de la Lioele inainte sa primesc spre testare crema asta de la MKS, insa m-am documentat pe parcurs ca sa stiu si eu ce si cum. Gama C.A.D Cell este linia de produse premium cu functie anti-age a celor de la Lioele, gama bazata pe un ingrediente patentat - Nuper-Cell (un extract obtinut din celulele stem a trei plante: OpuntiaFicus-Indica Callus, MyrothamnusFlabellifolia Callus, Strawberry Fox tail Callus) si are rolul de a stimula regenerarea naturala a tenului. Puteti citi AICI mai multe detalii.

Folosesc crema de aproape o luna si am avut timp suficient sa-mi formez o parere despre ea si sa-mi dau seama daca imi place sau nu. Si raspunsul este da, imi place. Ambalajul e elegant si-mi place ca a venit la pachet cu o spatula (chiat utila pentru un astfel de ambalaj, desi borcanele nu sunt preferatele mele cand vine vorba de creme), iar textura cremei este una care te duce cu gandul la rasfat.

Eu o aplic seara, dupa ce-mi curat tenul si aplic un ser hidratant si-mi place ce face pentru tenul meu. Are o textura usoara, intra imediat in piele si lasa in urma o piele hidratata si ferma, iar cand ma uit dimineata in oglinda fata mea are un aspect uniform (si tinand cont ca n-am dormit cum trebuie asta e mare lucru) si luminos si asta spune tot.

Am primit din aceeasi gama o mini crema de ochi (pe care am putut s-o folosesc mai bine de doua saptamani) si care mi-a placut mult si care e o optiune buna daca sunteti in cautarea unui creme de ochi usoara si care sa hidrateze bine. Mini setul de doua produse (Skin & Lotion) mi-a fost aproape imposibil sa-l folosesc pentru ca n-am putut sa scot produsele din recipient (mai ales in cazul lotiunii), mai mult am irosit, deci nu pot spune nimic despre cele doua produse.

O sa-mi iau in curand lotiunea tonica fara alcool din gama Pure White Skin pe care mi-a laudat-o Ramona, iar pe viitor as vrea sa incerc si Super Moisture Hyaluronic Acid Dr.Ampoule (am avut cateva mostre si mi-a facut o impresie buna).

Ati incercat produsele de ingrijire a tenului de la Lioele? Cum vi se par? E ceva ce ati recomanda?

12 comentarii

  1. Sincera sa fiu nici nu am auzit, dar sa mai folosesc, pt mine in premiera vad la tine multe produse despre care nu am auzit niciodata:))), Ce bine arata, chiar ca ai dreptate este o cutie ff eleganta, si eu imi doresc sa folosesc, te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-am mai zis eu ca tu esti de pe alta planeta, atata valva a fost in jurul acestor produse, nu stiu cum n-ai auzit. :)

      Ștergere
  2. Ambalajele lor arata foarte bine ! ;)
    Am auzit ca sunt bune produsele din gama lor ! Insa nu am indraznit sa incerc ceva ! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. De Lioele am auzit de la tine, din postarea de la inceputul anului, cand aveai produsele la test! Mi-a placut de la inceput ambalajul, foarte atragator! Eu as vrea sa incerc un BB Cream de la ei, asta m-ar tenta!
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie mi-a placut BB creamul Triple the solution, primul bb cream care mi-a placut din cele incercate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-a placut din cat am putut sa-mi dau seama din mostre, BB creamurile asiatice nu au nici o treaba cu ce a iesit pe piata in ultimii ani.

      Ștergere
  5. Pare chiar foarte misto crema asta, dar parca daca as putea sa aleg ceva de la ei, tot spre BB m-as duce in prima instanta

    RăspundețiȘtergere
  6. am si eu in teste ceva produse asiatice de la TonyMolly si-mi sunt fix pe plac!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am incercat nimic, poate pe viitor. Sa le folosesti cu placere. :)

      Ștergere