La cumparaturi cu bani putini

23.2.15


Asa cum va spuneam pe Facebook sambata seara am facut o vizita la Hello Free Z One Discount, s-a vrut a fi o vizita scurta, dar nu mi-a iesit, dar nu e vina mea. Magazinul asta e mereu plin de tentatii si mie imi place sa stau sa ma uit si sa descopar lucruri noi.

Nu puteam sa nu iau setul ca vanilie si migdale de la I love cosmetics. Pretul este foarte bun - 14,99 ron pentru un gel de dus de 100 ml, un unt de corp de 50 ml si un burete de baie, toate ambalate intr-o cutie foarte frumoasa - in caz ca aveti nevoie de idei de martisoare ieftine si de efect, cred ca setul asta e mai mult decat ok (si din care am inteles urmeaza zilele astea sa mai apara si altele), iar combinatia asta nici n-am vazut-o la noi. 

Gama Squeeky Clean de la Creightons imi aminteste de produsele Soap&Glory si recunosc ca le-am sugerat acum ceva vreme s-o aduca, asa ca m-am bucurat cand am vazut-o in magazin, preturile sunt foarte bune (pe Facebook gasiti un album intreg cu poze si preturi) si de-abia astept sa le incerc.

De la Beauty Formulas au adus o gramada de produse noi (e cam greu sa alegi in magazin cand vezi atatea produse care de care mai interesante), iar eu mi-am luat un spray pentru picioare si cand mai ajung probabil ca o sa-mi iau si o crema de picioare. Produsul de la Zazie l-am avut, mi-a placut, l-am cumparat din nou, iar Lip Bombul de la W7 mi s-a parut ca seamana cu cele de la EOS si l-am luat din curiozitate (l-am incercat deja si hidrateaza foarte bine buzele).

Am plecat cu cateva produse pentru par: sampon si balsam Keratin Classic (producatorul este acelasi ca si in cazul altor produse din magazin - Oz Botanics, Macadamia Oil Extract, Tea Tree, Dalton House, Osiris) care miros demential, sampon Sensitive Soothe din gama Bonacure de la Schwarzkopf (pretul este de ras - 7,99 ron), Frizz Fighter de la Pantene (pe care l-a laudat Georgia aici, mai am cateva produse din gama asta si-mi plac) si nu in ultimul rand o masca de par foarte interesanta - Natural Classic Henna Treatment Wax, despre care am citit de bine cand am cautat informatii pe net.

Si am pus in cos si cateva produse pentru casa: un balsam de rufe, un detergent lichid (de care mi-a zis Ana-Maria de la Beauty Barometer) si un spray antibacterian de la Astonish (cred ca v-am mai zis ca-mi plac produsele din gama asta, am incercat cateva pana acum si mi se par foarte bune si extrem de ieftine).

Intentionez sa mai fac o vizita saptamana asta, intr-o seara (cel mai probabil) sa iau si cateva cadouri pentru Martisor (si 8 Martie) pentru ca oferta e bogata si preturile mai mult decat convenabile si pentru ca sunt extrem de curioasa ce alte produse vor mai fi disponibile (stiu sigur ca vor fi produse Palmer's si ma roade rau curiozitatea). Magazinul on-line este in lucru si cand va fi gata o sa aflati si voi (asta pentru ca stiu ca o sa se tot repete intrebarea asta), nu poate nimeni sa faca minuni si sunt multe aspecte de luat in seama.

Va tenteaza ceva? Cum vi se par produsele alese de mine?

40 de comentarii

  1. lip balmul si setul de la i love cosmetics imi plac cel mai mult! <3 eu mi-am luat din uk set fix asa, cu 3 lire. nu pot sa cred ca respecta preturile de acolo, de obicei se baga adoas foarte mare in romania cand e vorba de produse din astea ce nu se gasesc la noi usor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zicea cineva mai jos in comentarii ca un set ca ala de la I love e 40 ron in Auchan, ce sa mai zic ... d-aia si imi place sa fac postari de genul asta. Asa afla lumea ca exista si alte variante care sa nu rupa la buzunar. :)

      Ștergere
  2. Am luat un set I love cosmetics exact ca al tau din Auchan cu 40 lei :(. Si ce fain e lip bomb-ul!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se par interesante toate . Cel mai mult imi place balsamul pentru buze, chiar seamana cu cel de la Eos.Sunt curioasa si de sprayul pentru picioare dar si de sampon.Sa le folosesti cu drag :) Asta da smart shopping, asa da!! :)
    (Anamaria)

    ,

    RăspundețiȘtergere
  4. Produsele de la I love arata tare tare :D vreauuu :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt curioasa ce mai scot zilele urmatoare, prevad ca iar las acolo bani. :))

      Ștergere
  5. setul de la I love cosmetics e mai mult decat convenabil! Si decat sa dau 5-10 lei pe o bratara de martisor, mai bine investesc in asa ceva! Pacat ca noi n-avem Hello Free Z...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, d-aia am si zis ca e o varianta inspirata de Martisor. Mai era un set la 9,99 (am pus poza pe Facebook) cu gel de dus si lotiune de corp, ii puneai un snur si gata. :)

      Ștergere
  6. Sa le folosesti sanatoasa iubita mea :* toate arta superrrrrr,iubesc setul ala i love miroase senzational ,am avut demult un unt de copr cu lamaie ,mama miroase deeeee :X:X:X si acum parca ii simt mirosul.Te pup o saptamana frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  7. Produsele I love cosmetics sunt...yam <3 sper din suflet sa reusesc sa pun mana pe cele cu cocos si nu numai <3 Produsele alese de tine sunt interesante, sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, eu sper la White Chocolate, dar nu stiu daca e si realizabila dorinta mea. :))

      Ștergere
  8. Ce de bunatati ti-ai luat!
    Ma tenteaza Frizz Fighter-ul (eu sunt aia cu par frizzy care fuge de orice produs de par pentru volum) si spray-ul antibacterian (folosesc frecvent produse antibacteriene pentru tastatura, mouse, intrerupatoare, etc.) Iar de setul cu vanilie ce sa mai zic... stii doar ca iubesc vanilia la fel de mult ca si tine :)
    Rasfat placut iti doresc si sa ne povestesti si noua despre produse.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am trimis-o pe mama dupa Frizz Fighter acum vreo 2-3 saptamani si mi-a zis ca nu l-a gasit si mi-a luat altceva, dar ramasesem cu gandul la el ca eu am niste zulufi de toata frumusetea (parul cret si ale lui nebunii), asa ca-s curioasa daca face fata. :)

      Ștergere
  9. Cred ca ma tenteaza toate pentru ca toate-s faine :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Dacă ar fi fost magazinul undeva prin centru cred că îl vizitam de 2-3 ori pe săptămână. :)) Trebuie să fac o vizită, vreau câteva chestii pentru mine și cred că o să profit și eu să iau niște seturi pentru 1 și 8 Martie.

    RăspundețiȘtergere
  11. sa le folosesti pe toate cu drag! de abia astept sa deschida magazinul online, ca e departe cel fizic.

    RăspundețiȘtergere
  12. WOW pretul pentru setul I love cosmetics este foarte prietenos cu portofelul, cred ca am vazut in DM un singur produs la pretul pe cae l-ai dat pe set.
    Abia astept sa deschida magazinul online, am deja o lista cu ce as vrea sa`mi iau...majoritatea la recomandarile tale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Setul are produse mini, dar merita oricum, mai ales daca vrei sa faci un cadou inspirat. :)

      Ștergere
  13. pretul setului e minunat! faine tare-s magazinele asteaa :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi place setul cu vanilie si migdale, cred ca este un adevarat rasfat untul de corp! Ce imi pare rau e ca sunt din provincie si ca nu am oportunitatea sa ma bucur de asemenea minunati!
    Astept cu nerabdare platforma online, chiar se merita asemenea cumparaturi cu bani putini!
    O seara linistita iti doresc!
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa apara in curand si magazinul on-line ca sa aiba mai multa lume acces.

      Ștergere
  15. Eu nu am mai gasit detergentul, insa am luat ceva similar si foarte bun, tot ceva ecologic si cu parfum placut, adica nu miros de ala clasic de detergent. Aaa...eu nu am vazut pachetelele I love... next time! :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Vaaai vai Camelia draga ce imi faci tu mie! Salivez mereu si mor de ciuda ca mamei ii e foarte peste mana sa ajunga acolo. :)) Sa folosesti cu drag tot ce ai luat...iar daca o sa aduca Soap and Glory...si cu elicopterul o trimit pe mama sa ma aprovizioneze!:))

    RăspundețiȘtergere
  17. si eu am spus ca ajung, dar... nu stiu cand.
    sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  18. Setul I love cosmetics arata bine si pretul este chiar bun! :)
    Sa le folosesti cu drag pe toate!
    Pupici
    http://loredanamanciu.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  19. Ca sa te citez, nu e vina ta ca ne tentezi atat de tare, tu doar ne arati ce ai luat :))
    Vreau acum detergentul lichid, masca de par, macar un set I love..., dizolvantul pentru oja si cine stie ce mi se mai lipeste de mana acolo! Bine ca e departe si ajung rar :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Am descoperit magazinul pe blogul tau:). Am mai cautat despre el si pe langa o multime de reviewuri bune am gasit o persoana care spunea ca produsele sunt expirate. Am mers in magazin si, ce e drept, multe produse nu au data expirarii inscriptionata. Am zis totusi sa incerc si, pe langa altele, mi-am luat un sampon si un balsam VO5 (din aceeasi gama ambele), care, evident, nu aveau o anumita data a expirarii. Samponul miroase divin si e foarte bun:). Balsamul are un miros foarte ciudat, urat. Miroase a expirat, ce sa mai:). Am crezut ca asa trebuie sa miroasa, insa am evitat cat de mult sa il folosesc. La urmatoarea vizita in magazin, am mirosit acelasi tip de balsam, si, surpriza, miroase la fel de bine ca samponul. Diferenta intre cele vizite nu e mai mare de 2 luni, iar magazinul nu are nici macar un an de la deschidere, deci nu are cum sa fi expirat pe raft. Nu vreau sa fac reclama negativa, insa sfatul meu este sa aveti grija, mai ales la produsele cosmetice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am cumparat de la ei zeci, poate sute de produse si n-am gasit nici un produs expirat. Daca aveai dubii in privinta balsamului trebuia sa-l duci inapoi si sa ceri banii, e dreptul tau de cumparator, nu are nimeni cum sa verifice ce este in fiecare tub din magazin (mirosul de care spui poate sa indice foarte bine un defect al ambalajului). Sunt o gramada de produse care nu au termenul de valabilitate trecut (nu ma refer la cele din acest magazin, ci la cele din comert), ci doar cat sunt valabile din momentul deschiderii, iar produsele VO5 nu fac exceptie (eu am 5 in casa acum, unul luat de la Hello, 4 trimise din Anglia, nici unul nu are vreo data trecuta pe el).

      Ștergere