Eucerin ... pentru pielea mea

19.2.15


De obicei cand suna telefonul foarte devreme nu-mi place deloc, insa dimineata cand a sunat curierul si am auzit ca ma asteapta o surpriza de la Eucerin am zambit larg - anul trecut am incercat mai multe produse de la ei si mi-au placut mult (gama DermatoClean este preferata mea), asa ca partea curioasa din mine de-abia astepta sa descopere ce se ascunde in punga. Si n-am fost dezamagita.

Lotiunea reparatoare intensiva (10% uree) a venit la momentul potrivit. V-am tot spus ca simt o mancarime la nivelul pielii si spre norocul meu inca nu mi-a aparut nici o eczema, dar stiu clar ca asta este un semn al dermatitei si sper ca lotiunea asta sa faca o minune. Formula (cu Ceramide 3 si GlucoGlycerol) se lauda cu o eficienta ridicata si promite reducerea dezhidratarii pielii, refacerea barierei cutanate si hidrataeea pielii din interior (datorita tehnologiei Aquaporin).

Crema de maini reparatoare (contine 5% uree si lactat) este recomandata pentru ingrijirea zilnica a mainilor foarte solicitate, cu piele uscata si extrem de uscata. Din fericire pielea de pe maini nu o am uscata si nici sensibila (cum este cea de pe corp), asa ca probabil o sa i-o dau mamei, care chiar are nevoie de tot ajutorul din lume pentru pielea uscata a mainilor, dar dupa ce o incerc si eu (putin, nu mult).

Ultimul produs pe care l-am primit este samponul calmant pentru scalpul foarte uscat si initial m-am gandit ca il voi dai unei prietene sa-l incerce, numai ca mi-am amintit ca dupa ultimul vopsit de acum cateva zile nici scalpul meu nu se simte extrem de bine si am niste mancarimi ciudate, asa ca o sa vad chiar pe mine daca este eficient sau nu si chiar o sa ajute la reducerea senzatiei de mancarime.

Cand universul aliniaza ce stie el mai bine si primesc exact ce-mi trebuie si cand imi trebuie zambesc larg si asa am facut si azi dimineata. Eucerin este un brand care mi-a starnit interesul si ma bucur de fiecare data cand descopar produse noi care imi plac si simt ca produsele astea o sa-mi placa. Le testez in perioada urmatoare si va tin la curent.

Ati incercat vreunul dintre ele? Va tenteaza?

15 comentarii

  1. Nu am folosit nici un produs,dar ma tenteaza toate produsele eucerin,am citit despre ele numai lucruri frumoase..insa nu am folosit nimic,sper sa incerc pe viitor,,ceea ce nu prea cred..la cat de scumpe sunt...te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-au preturi mici, asa e, dar mie mi-a placut tot ce-am incercat pana acum. :)

      Ștergere
  2. Nu am incercat nici unul dintre produse,toate sunt interesante,cel mai tare m-ar tenta lotiunea regeneranta .Sa le folosesti cu spor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu as incerca niciun produs pentru ten (nu din cauza brandului, Doamne fereste), pentru ca am o rutina f bine stabilita deoarece in trecut am avut niste probleme oarecum serioase cu puncte albele (un soi de acnee mai speciala sa-i spunem), dar crema de maini suna minunat, mai ales ca are uree! Mmm, trebuie sa o am! Apropo, doar ce am cumparat sticla de apa cu spatiu pentru fructe, e super, tocmai am pus kiwi, merci mult de pont! Mereu gasesc idei foarte dragute si utile la tine!

    Te imbratisez, suflet frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa folosesti cu placere sticla, ma bucur cand pot sa impartasesc cu voi lucruri utile. :)

      Ștergere
    2. Sunt foarte incantata de ea! Ieri am golit-o de 3 ori (cu kiwi) si azi deocamdata de 2 (cu ananas)...mi-ai ridicat consumul de apa cu care aveam ceva probleme recent, raman datoare cu cea mai buna ciocolata calda din lume, promit! :)

      Ștergere
  4. Șamponul mi-a stârnit cel mai mult curiozitatea, chiar sunt foarte curioasă dacă face ce promite.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am incercat nimic...ma tenteaza samponul dupa descriere cred ca isi face treaba super :)

    RăspundețiȘtergere
  6. M-ar tenta crema de mani pt mama si lotiunea de corp pt amandoua ;))

    RăspundețiȘtergere
  7. sa le folosesti cu drag! asa da supriza! o saptaana placuta sa ai!

    RăspundețiȘtergere