Cosmobeauty News - Creativitatea vine din interior

9.2.15


Tocmai am aflat ceva ce m-a facut sa zambesc si pentru ca imi plac astfel de idei am zis sa va povestesc si voua, poate vreti cumva sa luati parte la aceasta initiativa. In cadrul Cosmobeauty 2015 (care va avea loc in perioada 13-15 martie la Sala Polivalenta, asa cum v-am povestit deja) va avea loc o campanie umanitara organizata impreuna cu Label.m - "Creativitatea vine din interior" - ce are ca scop ajutorarea oamenilor nevazatori

Mai multi hairstilisti au acceptat provocarea de a coafa legati la ochi pentru a arata ca talentul si creativitatea nu sunt conditionate de simtul vazului, iar participantii sunt invitati sa ajute cu o suma minima, fondurile obtinute astfel vor fi donate unei organizatii pentru nevazatori. In plus 10% din toate vanzarile de produse Label.m Romania realizate pe data de 14 in cadrul expozitiei vor fi donate cauzei. Cei interesati sa faca parte din acest proiect umanitar pot afla mai multe detalii la 0726 244 453.

Mie imi place initiativa si as vrea sa vad cat mai des astfel de idei. Voua cum vi se pare? Are creativitatea legatura cu vazul?

6 comentarii

  1. Foarte frumos, si mie imi place si chiar ma bucur, Vazul este cel mai important...Doamne fereste...saracii oameni cei care nu vad, sa le ajute Dumnezeu, te pup Camy, esto o fata deosebita :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, merita mai des astfel de initiative, eu sper sa mai vad. :)

      Ștergere
  2. Creativitatea este un dar cu care ne nastem, ea vine din interior, cand creez ceva inchid ochii si-mi imaginez...deci cred ca si oamenii cu astfel de probleme pot fi creativi. Frumoasa initiativa, oamenii cu probleme de vedere trebuie sustinuti, iar gestul celor de la label.m trebuie laudat.
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mi-a placut mult initiativa, e o miscare buna de marketing, dar macar sustine ceva ce merita. :)

      Ștergere
  3. Buna, scuze de offtopic... ai idee cat va costa intrarea la Cosmobeauty? Mersi.

    RăspundețiȘtergere