Cateodata e pentru cine se nimereste ...

6.2.15


Am primit cateva comenzi in ultimele zile si sper sa reusesc sa vi le arat pe toate ca stiu ca mereu ma intrebati daca sunt ca pe site, daca se potrivesc marimile, daca merita banii. De pe Sheinside am primit doua comenzi (ultima a venit aseara si sunt extrem de incantata de tot ce-am primit, nu sunt numai pentru mine si stiti ca-mi place sa fac cadouri, dar va povestesc cu alta ocazie ce am cumparat) si de cateva zile ma tot chinui sa fac poze, insa fara succes. Timp putin, lumina proasta, o combinatie fatala. 

Din pacate nici pozele de astazi nu sunt extrem de bune, culorile reale le puteti vedea mai sus si pe site, dar daca tot ne-am distrat facand poze am zis sa va povestesc si voua. Ieri am invitat-o pe Cristiana (nu e prima data cand vi-o arat pe blog - a slabit peste 45 de kilograme in 2 ani, curand va povesteste si cum, n-am uitat - asa ca atunci cand pot o ajut sa-si mareasca garderoba) la vecini ... nu radeti, nici nu stiti cat de misto e sa ai cheile de la un apartament nelocuit care e pe acelasi palier cu tine (mai ales cand la tine zici ca au fost turcii - trebuie sa fac invitatiile pentru botezul nepoatei mele si m-a lovit creativitatea cand nu trebuia). Am stat de vorba si i-am dat ceva ce ii cumparasem. Daca tot am prins-o am zis sa profit sa o folosesc pe post de model sa va arat hainele. Bineinteles ca intre hlizeli si telefoane am uitat sa ma uit daca au iesit pozele, dar acum e prea tarziu.

Puloverul mov mi-a placut de cand l-am vazut pe site, insa am avut o banuiala ca nu e de mine si tot l-am comandat pentru ca mi-a placut mult culoarea. Asa ca pe eticheta lui a fost scris Cristiana si ei chiar ii vine bine si stiu ca o sa-l poarte des. Culoarea e superba, materialul misto, croiala mai mult decat interesanta ... o achizitie inspirata. Il puteti vedea AICI si sa profitati si de reducere daca va tenteaza.


Fularul bej (il gasiti AICI) mi-l luasem eu, intre timp mi l-am comandat pe cel grena (acelasi model, vi l-am aratat in weekend si l-am si purtat), asa ca m-am gandit ca se potriveste cu haina Cristianei si i l-am dat ei. Ce sa fac cu atatea fulare circulare, nu? Revenind la fular ... e calduros, lucrat misto, se poate infasura de 2 sau 3 ori in jurul gatului si merge cu orice.


Al treilea produs din comanda este pulovarul bluemarin, asta chiar e al meu si nu-l dau nimanui. Il puteti vedea mai bine AICI, din pacate e sold out, dar era de asteptat. E un pulovar gros, croiala misto (usor larg, exact cum mi-am imaginat ca va fi), usor de purtat, material moale si exact culoarea pe care o cautam. Poate reusesc sa-l port zilele urmatoare si sa vi-l arat.

Pana acum n-am fost dezamagita de nici o comanda data pe Sheinside, cred ca am invatat sa fac deosebirea intre produse si sa aleg inspirat. Sper sa reusesc zilele astea sa fac poze si produselor din ultima comanda si sa vi le arat ca m-au surprins chiar placut. Si acum va intreb: voi cumparati impulsiv ca mine? Eu mereu ma gandesc - daca nu-mi vine/ place sigur gasesc cui sa i-l dau si sa-l poarte cu placere.

38 de comentarii

  1. Culoarea primului este deosebita ( cel putin prin ecranul la care ma uit ). Nu stiu daca cumpar impulsiv sau nu, comand destul de putin haine online, mult mai mult comand produse de ingrijire/igiena. Probabil comandand des, ai invatat sa vezi dincolo de poza produsului, eu inca nu am "educatia" asta la hainute, am o usoara teama pentru ca nu prea le-am potrivit. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o culoarea frumoasa, cred ca ecranul iti arata realitatea. :))

      Ștergere
  2. Ah, ce bine îi vine Cristianei acel pulover! Big like!
    Ce nu-mi vine sau nu mi se potrivește, dau mai departe, rar fac retur.
    Eu am mai dat chix cu SheInside, dar am devenit mai atentă la ce aleg, aștept prima oară să pună alte fete fotografii ale produselor și abia apoi comand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, a fost pentru ea. :)) Eu n-am trimis nimic retur, cred ca-s cam lenesa, le dau si gata. :)

      Ștergere
  3. Superbe hainele si modelul si cea care le-a cumparat. Mi-a inveserlit ziua articolul de azi :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha ha, comentariul tau m-a facut sa zambesc. Daca si eu va fac sa zambiti inseamna ca avem o relatie perfecta. :))

      Ștergere
  4. wowwww,ce superrr este articolul :X:X:X,mai ales hainutele, iti doresc sa le porti sanatoasa si iubita sunt superbe.Daaaaa ce mult imi doresc si eu asa sa cumpar si sa tot cumparrr,te puppp

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand se foloseste zicala-Dar din dar se face Raiul, ar trebui sa puna si poza ta alaturi, pentru ca felul tau de a fi se potriveste perfect. Sa porti cu drag puloverul, l-am vazut pe site imi place, la fel si celelalte lucruri pe care le-ai luat si le-ai daruit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, imi place mult culoarea si la ce frig a venit o sa fie la fix sa-l port. :))

      Ștergere
  6. Nu cumpar impulsiv. Prefer sa probez produsul, sa vad cu ochii mei materialul. De ce as arunca bani pe chinezarii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici mie nu-mi place sa arunc banii, dar sa stii ca multe din chinezarii (cum le spui tu) au etichete de Zara (si chiar Mango), magazine unde au preturi mult mai mari si este acelasi produs.

      Ștergere
  7. Ce de chestii dragute ai gasit! Si DA, puloverul albastru e chiar criminal. Acum stau calare pe site sa vad ce mai au dragut.
    Foate draguta prietena ta. Ii vine puloverul mov perfect.
    Abia astept sa citesc despre experienta ei. Am nevoie de sfaturi si sprijin cat cuprinde. Cam cat a dat ea jos, as vrea sa dau si eu, cu toate ca am oase foarte groase si grele.dar macar 35 daca as topi......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu ai inceput bine drumul catre greutatea dorita, tine-o tot asa. Nu ai nevoie de un regim anume, ci de un alt stil de viata. :)

      Ștergere
  8. Le mai comit si eu uneori, mai ales cu cosmeticele. :)
    Cristiana e o super-fata, mi-a fost draga de la prima vedere si imi pare rau ca n-am reusit sa ne vedem mai des.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu cum e, prea multe si nu e timp sa le folosim. :)

      Ștergere
    2. Da, exact! Si parca nici nu ma mai bucur de ele cand am prea multe...

      Ștergere
    3. Da, eu chiar am de gand sa iau o masura in privinta asta, daca nu ma mai bucur de ce folosesc nu mai are nici un sens ...

      Ștergere
  9. imi place fularul circular..ii vine bine Cristianei :D kiss

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e infasurat de 3 ori, ca mai facusem niste poze in care era doar de 2 ori si sa stii ca se vede diferenta. :)

      Ștergere
  10. Eşti draga mea minunata..♥♡♥♡♥◆♥

    RăspundețiȘtergere
  11. Frumoase alegeri, prietena ta e o norocoasa, dar pe bune ca ii sta foarte bine cu puloverul grena si cu siguranta fularul ii va fi de folos ( inca se anunta temperaturi scazute). Asa ca...misiune indeplinita, pot spune!
    Imi place ca mereu faci alegeri inspirate, cred ca e un sentiment super cand iti ajunge o comanda (ma intrebam cand mai ai timp sa faci poze coletelor, ca eu m-as "infinge" in ele cat ai clipi- sunt curioasa si nerabdatoare). Eu nu fac comenzi in stil agresiv dar nu neg ca nu mi-ar place.
    Sa porti cu placere pulovarul bleomarin!
    Iti doresc o seara placuta!
    Aaaaa PS: cand sunt gata invitatiile te rog pune o poza!
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desi nu-mi place ca o sa fie frig, intr-un mod ciudat ma bucur ca o sa am ocazia sa port si eu ce mi-am luat in ultima vreme. :)

      O seara frumoasa sa ai si tu. :)

      Ștergere
    2. Pffff...acum vad ca pulovarul e mov nu grena... dar am o scuza pentru ca port ochelari =))))
      Mary Yony

      Ștergere
    3. Ha ha, ma miram cum l-ai vazut grena, dar m-am gandit ca e monitorul de vina. :)

      Ștergere
  12. Haine imi comand online in special din magazinele de la noi din tara, am cateva preferate .
    Foarte dragut e puloverul mov , ii vine de minune prietenei tale .E frumos si puloverul tau, sa le purtati sanatoase .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, Anamaria, la tine e mai greu cu vama. Eu nu ma plang, le primesc direct acasa. :)

      Ștergere
  13. Imi place mult pulovarul, e cu adevarat finut, dar si culoarea ma atrage. Fulare din alea am tot strans cateva si as mai vrea :D

    Te pup

    www.miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Culoarea mi-a placut si mie, stiu cum e cu fularele. Eu am si varianta aia mai subtire si mai vreau cateva culori. :))

      Ștergere
  14. "Pana acum n-am fost dezamagita de nici o comanda data pe Sheinside, cred ca am invatat sa fac deosebirea intre produse si sa aleg inspirat."
    Subscriu!!! :)

    Vad ca cel bleumarin e sold out deja!
    Stii de cand ma tot uit si eu la acel fular circular? :D
    Ii doresc Cristianei sa le poarte sanatoasa, i se potrivesc!

    Pupici, Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine ma bate gandul sa-l iau si pe cel gri, dar incerc sa fiu rationala. Saptamana frumoasa sa aveti. :)

      Ștergere
  15. Bluza mov nu este cine știe ce ...
    Restul produselor imi plac. Cred ca puloverul tau albastru este foarte dragut!
    Si eu ma tot chinui sa dau o comanda pe Sheinside ... Sper sa reușesc cat mai curand
    Rokolla

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate nu e pe gustul tau, dar mie imi place mult si i-a placut si celei la care a ajuns.

      Ștergere