Capa n-a fost pentru mine ...

24.2.15


Probabil va amintiti (daca ma urmariti pe Facebook) ca acum cateva saptamani va spuneam ca am comandat o capa de AICI. Comanda a ajuns acum vreo 2 sau 3 saptamani, nu-mi mai amintesc exact, dar eu nu m-am decis ce sa scriu despre capa. Imi place, dar n-o pot purta si nu pentru ca nu-mi vine, ci pentru ca pe mine arata ciudat. Si culmea e ca nici macar nu-mi dau seama de ce (banuiesc ca e vorba de taieturile pentru maini, ar fi trebuie sa fie mai mari). Se potriveste la umeri, la bust, insa arata ciudat. Prin urmare m-am lecuit de cumparat cape on-line (cel putin pentru o perioada).

Am rugat-o pe mama sa ma ajute sa fac cateva poze ca sa va arat cum vine purtata (cateva dintre voi m-ati rugat sa vi-o arat cand ajunge si n-am uitat) si n-a fost prea incantata de idee, de aici si pozitia de sperietoare de ciori din a doua poza (am ras de ea cand am vazut cum statea), dar puteti sa va faceti o idee.

Materialul e chiar misto si nu se sifoneaza deloc, modelul mi-a placut si ar fi fost perfecta pentru vremea asta  daca puteam s-o port. Uitandu-ma acum la pozele mele si la pozele de pe site imi dau seama ca am zis bine la inceput ca la taietura e problema - pe site se si vede ca sunt mult mai adanci taieturile, in timp ce varianta primita de mine e diferita.

Pretul initial mi se pare extrem de mare pentru capa, dar dupa ce-am primit-o si am vazut cum se aseaza mi se pare mare si cel redus. Din punct de vedere calitativ nu se compara cu prima capa comandata de mine online (aceasta este mult mai bine lucrata si materialul mai de calitate), dar un detaliu poate strica tot si eu m-am convins pe pielea mea. Capa a plecat deja spre o prietena cu niste maini foarte subtiri, asa ca macar se va bucura cineva de ea.

Ati patit chestii d-astea? Un detaliu sa strice o haina si sa n-o puteti purta?

11 comentarii

  1. Arata foarte bine, imi pare rau ca nu te-ai putut bucura de ea, dar ai placerea unui cadou oferit si stiu ca ai facut-o din suflet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arata, dar daca si gandeau spatiul ala pentru scos mainile era si mai bine.

      Ștergere
  2. hmmmm..asa da este frumoasa,dar daca tu nu te simti bine in ea nu are rost sa o porti,mai bine ca ai facut-o cadou pritenei,:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e vorba de simtit bine, ci de faptul ca nu e ce trebuie sa fie si nu poti misca mainile.

      Ștergere
  3. Mi se pare ca, capele arata genial. dar eu nu pot sa le port din cauza manecilor. I carry large bags pe care le pun pe umar... si se vede groooaznic. Sora-mea are o capa dark blue in stil military si arata ok.
    Imi pare rau ca nu a fost ok :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era bine sa-mi fi facut griji ca nu se vede geanta bine ... dar am o problema cu mainile care zici ca-s prinse in capcana. :)

      Ștergere
  4. Eu eram curioasa sa vad daca iti place fermoarul ala intr`o parte. Imi pare rau ca nu a fost ce ti-ai imaginat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place si-mi place si ea, daca gandeau spatiul ala pentru maneci cum trebuia era chiar misto.

      Ștergere
  5. Asa sunt capele, au o croiala mai ciudata; mi-aduc aminte, tu erai incantata si spuneai ca ca iti plac mult.
    Trebuia sa o pui pe mama ta sa te fotografieze pe tine, poate tie iti vine altfel.
    Ei ii vine bine, dar cred ca de vina este fermoarul acela.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu are nici o treaba fermoarul, problema e strict legata de spatiul pe unde se scot mainile. Acolo e ceva croit aiurea.

      Ștergere
  6. Pacat ca te-a dezamagit,e tare draguta!E clar ca a fost facuta sa fie daruita :)

    RăspundețiȘtergere