Camelia, Revicel si celulita

11.2.15


Daca sfarsitul anului trecut m-a prins vrednica si-mi faceam masaj cu ulei aproape zilnic, dupa raceala de la inceputul anului lucrurile s-au schimbat si pielea mea a resimtit imediat asta. Cand am primit propunerea de a testa crema anticelulitica racoritoare Revicel (varianta roz cu efect incalzitor a folosit-o mama acum cativa ani si i-a placut, dar despre asta nu stiam mare lucru) de la Miracolul Plantelor am zis da, gandindu-ma ca ma va motiva sa o folosesc zilnic si asta s-a si intamplat.

Crema are in compozitie ulei de jojoba si de samburi de struguri, extract de ceai verde si de alge marine, ardei iute si menta, are textura unui gel mai gros si o culoare care n-are cum sa nu te binedispuna. Ambalajul imi place, desi initial nu m-a incantat ca este in borcan, insa spatula cu care vine este chiar utila si este un detaliu bine gandit.  Puteti citi AICI mai multe despre ea.

Eu o am de aproape trei saptamani si am folosit-o in fiecare seara (ideal ar fi fost s-o folosesc si dimineata, dar n-am reusit sa gasesc timp si pentru pasul asta). Imi place efectul racoritor si senzatia de relaxare pe care o am dupa ce o aplic si pielea mea se simte mai ferma si mai hidratata. Nu intra repede in piele, ci necesita putin masaj, insa asta e si scopul - masaj circular pentru a obtine si rezultate. 

Nu pot sa zic ca mi-a rezolvat problema celulitei (aparuta in cazul meu datorita sedentarismului, fiind o problema destul de recenta), dar nici nu m-am gandit ca o va face, ceea ce am sperat a fost sa vad o imbunatatire la textura pielii si exact asta am obtinut. Pielea este mai ferma si sunt convinsa ca daca am sa continui s-o folosesc voi avea rezultate si mai bune.

Ati incercat-o? Cum vi se pare?

15 comentarii

  1. Macar ca nu am avut niciodata celulita ma pot lauda, ca in rest cam am avut problemute... am tot oscilat in greutate, ba asa, ba asa..la o vreme nici nu stiam ce haine sa mai port...dau si eu vina pe schimbarile care se produc in adolescenta, dar nu pot sa mint ca....tarrre imi mai placea macarea :D si inca ce mancare: toate fast-food-urile erau prietenele mele, ba chipsuri la un film, ciocolata (la ciocolata nu am renuntat nici acum, dar putin mai moderat).
    Sunt totusi norocoasa ca metabolismul meu si-a revenit, cam de cand eram in studentie si dadusem de greu, si slava cerului am ajuns la o greutate constanta care nu s-a mai modificat in timp.
    Oricum incerc sa ma tin departe de mancarurile nesanatoase...
    Stiu o persoana draga mie care se "lupta" cu celulita si ii voi recomanda crena anticelulitica Revicel.
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu n-am avut probleme pana recent, desi fluctuatii de greutate am mai avut (si chiar mari), dar sedentarismul in cazul meu (fortat la acel moment) si-a cam spus cuvantul. :)

      Ștergere
  2. Aaa, la chestia asta m-ai nimerit si pe mine, si eu caut demult o crema pt aceasta problema celulita...dar sincera sa fiu...d.p.m.d.v. nici o crema nu ajuta fara sport si apa, combinate cu crema asta da...dar miscarea si apa sunt punctul forte al acestei probleme.
    Nu am ff multa dar incerc sa nu mai fie vizibila, te-am pupat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alimentatia e si ea importanta, nu toata lumea poate face miscare (ma refer la conditia medicala), dar ne descurcam noi, nu? :)

      Ștergere
  3. Daca e cu efect racoritor, o s-o folosesc la vara dupa ce termin tubul de Boby Sorbet de la the Body Shop care mi-a facut vara mai suportabila. Daca asta are si efect anticelulitic, cu atat mai bine :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vazut-o si pe blogul Fashion Doctor...a fost tare laudata :)
    Nu am incercat-o dar as vrea sa o incerc la vara , eu spun ca fiecare femeie care se respecta trebuie sa AIBA (am scris cu majuscule pentru ca efectiv m-am saturat de toata lumea care scrie AIBE) o astfel de crema .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am preferat sa o incerc o perioada buna inainte de a spune ceva pentru ca nu-mi place sa ma grabesc sa trag concluzii, mai ales ca celulita tine de mult prea multi factori (si eu consider ca principalul este stilul de viata) ca sa functioneze doar o crema. Daca cauti fermitate si o textura mai buna a pielii o sa-ti placa, senzatia de racoare persista si dupa aplicare si la vara cred ca o sa fie si mai buna.

      Ștergere
  5. Doar pe cea roz am incercat-o si tot de la Miracolul Plantelor am luat-o - unul din cele mai faine magazine :)
    Hai sa-ti zic ce traznaie anticelulitica am mai incercat. Mi-am pus pe coapse miere, am aplicat miscari usoare de tapotaj - nu mai stiu cat timp, dar nu foarte mult ptr ca la un moment dat am cedat de cat de mazgalita etam :), dar chestia e ca dupa dus pielea arata mai ferma :)
    O sa-mi iau si crema albastra, dar mai la vara daca are efect racoritor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma vad cu miere pe mine, nici nu prea am rabdare si cine stie ce tampenie fac, ca ma pricep la d-astea. :))

      Ștergere
  6. De fiecare dată când intru la tine pe blog (și am ajuns să intru zilnic) găsesc ceva interesant pe care vreau să-l și încerc! Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc pentru zecile de noi informații! Încep să i-au notițe!

    RăspundețiȘtergere
  7. Arata bine dar as prefera cu efect de incalzire caci mie mi-e frig mereu.Chiar si vara prefer sa-mi fie cald decat frig.La mine celulita s-a diminuat mult cand faceam masaj in fiecare saptamana dar ....dupa ce am intrerupt( din motive economice) a revenit chiar daca nu asa ca la inceput. Sper ca din primavara sa reiau masajul , cu cremele nu am observat decat imbunatatirea aspectului pielii iar cea de la Elancyl a fost zero.Florina A.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu-mi plac deloc cele cu efect de incalzire, d-asta am si zis da asteia ca stiam ca o s-o folosesc. Cremele combinate cu masaj ajuta la imbunatatirea texturii pielii, altceva nu prea au ce sa faca. :)

      Ștergere
  8. Nici mie nu-mi plac cele cu efect de incalzire, spun asta fara sa fi incercat, insa am vinisoare sparte, in plus nu suport baile fierbinti, nu spal nici vasele cu apa calda de cele mai multe ori... Piticii mei.
    Am incercat si eu Revicel, mereu dupa ce-mi faceam programul de sport. Masajul completeaza si chiar relaxeaza muschii tensionati, ajuta la refacere, trec mai usor peste febra musculara si ce sa mai zic ca e un sport in sine pentru brate. :))

    RăspundețiȘtergere